[quote=raima101,2012 11 22, 23:30]
labai grazu o kur butu galima schemute rasti?
sito rasto schemos nera,nebent,kada prisiruosiu papiesti:)bet yra tikrai daugybe graziu ir net panasiu rastu i si:)
Labas rytas
Iškilo klausimas , mezgant nuo viršaus apvaliai , tai vadinasi mezgu tik gera puse ? Tai kaip gaunasi jei nėra blogųjų akių ? ar raštas gaunasi nesuspaustas, ar atitnka raštą ? ir dar galvoju, ar nepradeda suktis mezginys ? O gal visai ne taip įsivaizduoju ?
Tai jei mezgi apvaliai tik gerąją pusę, o raštas yra dviem pusėm padarytas, kur turėtų būti blogųjų akių eilė išmegzk ją gerosiom akim, juk blogosios iš kitos pusės taip ir atrodo. O jei su raštu megzsi tai ir nesisuks, kaip ir tiesiai mezgant, o jei tik iš gerų tai suksis.
Vat tai ačiū, o man neatėjo į galvą, kad gerom akim išmegzt, tai ir gausis , ta papildoma eilutė.
Elija , radau šioje temoje 20 psl Kairekoja įkėlusi nuorodą, ten rasite daug visko gražaus.
Elija , radau šioje temoje 20 psl Kairekoja įkėlusi nuorodą, ten rasite daug visko gražaus.
QUOTE(Virgale @ 2012 11 23, 12:16)
Vat tai ačiū, o man neatėjo į galvą, kad gerom akim išmegzt, tai ir gausis , ta papildoma eilutė.
Ane ? matai darbiniam kompe nevisas foto odo, katais nepilnai ir uzkrauna ...aciiu eisiu ziuret
QUOTE(ginligster @ 2012 11 25, 17:59)
Kokia įdomi ir nematyta O kaip nugaroj atrodo?
Nu labai labai ginligster
Man ir labai gražu
Dekui uz pagyrimus