Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 39 TEMA

[quote=raima101,2012 11 22, 23:30]
labai grazu thumbup.gif o kur butu galima schemute rasti?

sito rasto schemos nera,nebent,kada prisiruosiu papiesti:)bet yra tikrai daugybe graziu ir net panasiu rastu i si:)
Atsakyti

Labas rytas 4u.gif

Iškilo klausimas , mezgant nuo viršaus apvaliai , tai vadinasi mezgu tik gera puse ? Tai kaip gaunasi jei nėra blogųjų akių ? ar raštas gaunasi nesuspaustas, ar atitnka raštą ? ir dar galvoju, ar nepradeda suktis mezginys ? O gal visai ne taip įsivaizduoju ? g.gif
Atsakyti
Tai jei mezgi apvaliai tik gerąją pusę, o raštas yra dviem pusėm padarytas, kur turėtų būti blogųjų akių eilė išmegzk ją gerosiom akim, juk blogosios iš kitos pusės taip ir atrodo. O jei su raštu megzsi tai ir nesisuks, kaip ir tiesiai mezgant, o jei tik iš gerų tai suksis.
Atsakyti
QUOTE(Virgale @ 2012 11 22, 16:49)
Sveikutės 4u.gif , noriu paklausti, ar teisingai " pagavau" raštą ir mintį, mezgant nuo viršaus ??? g.gif
user posted image

O gal schemute sio rastuko galima ? blush2.gif
Atsakyti
Vat tai ačiū, o man neatėjo į galvą, kad gerom akim išmegzt, tai ir gausis , ta papildoma eilutė.

Elija , radau šioje temoje 20 psl Kairekoja įkėlusi nuorodą, ten rasite daug visko gražaus.
Atsakyti
QUOTE(Virgale @ 2012 11 23, 12:16)
Vat tai ačiū, o man neatėjo į galvą, kad gerom akim išmegzt, tai ir gausis , ta papildoma eilutė.

Elija , radau šioje temoje 20 psl Kairekoja įkėlusi nuorodą, ten rasite daug visko gražaus.

Ane ? matai darbiniam kompe nevisas foto odo, katais nepilnai ir uzkrauna ...aciiu eisiu ziuret mirksiukas.gif
Atsakyti
Galvoju kad nerodziau 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ginligster @ 2012 11 25, 17:59)
Galvoju kad nerodziau 4u.gif

Kokia įdomi ir nematyta thumbup.gif O kaip nugaroj atrodo?
Atsakyti
Nugarytes nuotrauka nera kokybiska bet manau kad tiks bendram vaizdui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image

cia pagal skecio shema daryta, sugalvojau kai sketi draugei dariau. Labai patiko tos sirdeles ir suknele uzvadinta sirdele smile.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginligster: 25 lapkričio 2012 - 18:34
Nu labai labai ginligster thumbup.gif
Atsakyti
Man ir labai gražu wub.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif Dekui uz pagyrimus mirksiukas.gif
Atsakyti