Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 39 TEMA

QUOTE(lina_karc @ 2012 09 13, 13:30)
Sveikos, merginos  4u.gif
iejusi pas jus i tema, apstulbau! kokius grozius jus darote  bigsmile.gif na, as negaliu tokiais groziais pasigirti. bandziau sau nusimegzti suknele. nelabai man isejo... turiu dabar dvi dalis, nezinau, gal ka nors sukurpsiu, nes per trumpa ir per siaura butu jei susiuciau...  doh.gif

Noriu patarti apie per siaura suknele, galit kokiu nors tinkamu rasteliu ar kokia kita spalva pritaikyti ir numegzti juosteles dvi sonuose, as kartais kai siaura buna taip praplatinu
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2012 09 13, 16:15)
Maxi is Alvita

aciu 4u.gif , kazkaip paciupineju tuos MAXI ir man jie kazkiokia stori, bet va daiktas atrodo graziai, o kai dar taip kruopsciai padarytas thumbup.gif gal reikes surizikuoti ir pabandyti
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 09 13, 12:41)
turbut labai kietai suspaudziat megzdama, jei sunku perkisti , taip galvoju g.gif

Aciu, tikrai sekanti eile ejosi geriau, nes padariau laisvesnes akis. blush2.gif visai nusistekenau su ta pirmaja eile, vos ne dvi dienas mezgiau biggrin.gif

QUOTE(kristinkag @ 2012 09 13, 17:48)
Noriu patarti apie per siaura suknele, galit kokiu nors tinkamu rasteliu ar kokia kita spalva pritaikyti ir numegzti juosteles dvi sonuose, as kartais kai siaura buna taip praplatinu

aha, as irgi taip galvoju, kad reikia sonuose kazka sugalvoti 4u.gif gal ka nors sumeistrausiu smile.gif
Atsakyti
Ligvita ,koks puikus sukneliu derlius thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

bastinga ,nuostabu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 09 13, 18:56)
aciu 4u.gif , kazkaip paciupineju tuos MAXI ir man jie kazkiokia stori, bet va daiktas atrodo graziai, o kai dar taip kruopsciai padarytas  thumbup.gif gal reikes surizikuoti ir pabandyti

tai kad jie tokio pat storio kaip ir visi kiti max'iai
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2012 09 14, 08:57)
tai kad jie tokio pat storio kaip ir visi kiti max'iai

gali buti, zinokit, cia pas mus lenkijoje tai radau vienoje vietoje tu MAX'iu ir kaina 20 zl ir spalvos baisios, reikes is Lietuvos siustis doh.gif
Atsakyti
na taip kokybe skirtingu firmu buna labai skirtinga
Atsakyti
Na ir gavau keletą nuotraukėlių su mano megzta suknia ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alacka33 @ 2012 09 14, 23:30)
Na ir gavau keletą nuotraukėlių su mano megzta suknia  ax.gif

Gražu, ir dar vienas pavyzdys, kad ir apkūnesnėms mocherinukės tinka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alacka33 @ 2012 09 14, 23:30)
Na ir gavau keletą nuotraukėlių su mano megzta suknia  ax.gif

Man irgi labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
bastinga vilmeta Ačiū aciuks.gif
Atsakyti
Čia mano dovana piršlienei jubiliejaus proga smile.gif. Pabijojo galvą rodyti smile.gif
user posted image
Atsakyti