Planuoju ir as ryztis megzti suknele is cia nusizureta, kol kas variantu keletas, viena uz kita grazesnes
Noreciau bandyti virbalais su viela, kad nebutu siuliu. Niekada nebandziau, neskaitant kaklo apmezgimo keleta kartu.
Tai toks neaiskumas - ar mezgasi aplink vien tik is gerosios puses ar kazkaip kitaip? Esu nerusi ratu, tai ten skiriasi vaizdas nuo nerimo pirmyn ir atgal (kai jau reikia nerti virsutine dali tarp ranku). o kaip su virbalais? kaip gaunasi, jei yra rastas, ar reikia kazka megzti vietoje isvirkscios eiles?
QUOTE(sandrasa @ 2012 11 11, 20:57)
Parodysiu ir aš savo suknę...
Už figūros netobulumus atsiprašau
Siūlai - Mondial Merino Extra
Tik tą kvietką nežinau, turbūt nuimsiu
As uz kvietka, nes esu ju megeja
Sandrasa, puiki suknute! Labai labai grazus rasteliu derinukas.
Nieko neturiu pries "kvietkus", man jie visai prie sirdies. Bet prie sios sukneles ta gelele nelabai tinka, cia labiau tiktu kokia geometrine sage.
Nieko neturiu pries "kvietkus", man jie visai prie sirdies. Bet prie sios sukneles ta gelele nelabai tinka, cia labiau tiktu kokia geometrine sage.
Viliuteee, labai grazi suknute! Spalva!
QUOTE(sandrasa @ 2012 11 11, 19:57)
Labai graži suknelė ir gėlytė labai tinka.
Mat kaip kiekviena skirtingai mato. O man tas kvietkelis laaabai tinka
Apskritai suknelė labai graži
Apskritai suknelė labai graži
Labas vakaras.
Ateinu prasyt pagalbos, gal truputi ne i tema, bet daug kas prie suknuciu mezgat bolero-rankoves.
Gal galit paaiskint kaip jas mezgat? o gal schema kokia turit?
Labai aciu.
Ateinu prasyt pagalbos, gal truputi ne i tema, bet daug kas prie suknuciu mezgat bolero-rankoves.
Gal galit paaiskint kaip jas mezgat? o gal schema kokia turit?
Labai aciu.
QUOTE(sandrasa @ 2012 11 11, 20:57)
Suknyte labai grazi ir labai tinka tavo figurai
As nieko cia nekeisciau. Kaip sakoma, nei prideti, nei atimti ir megzta gele - sage cia labai vietoje.
O gelyte jei prisegama, tai norint galima ir kitokia sage prisisegti ar karolius ar salikeli, pagal skoni ir poreikius.
Sandrasa, o gal sukneles rastelio schema butu galima. Nuotraukoje neiziuriu niekaip.
[quote=sandrasa,2012 11 11, 20:57]
Kaip iš katalogo.
Kaip iš katalogo.
Laba diena!
Labai reikia pagalbos! Dirbu kelioniu agenturoje ir pas mane is Danijos atvyksta apie 15 mezgeju megeju moteru burelis, kuris noretu susitikti su Lietuvoje gyvenanciomis mezgimo entuziastemis ir viena vakara kartu pamegzti ir pasidalinti mezgimo patirtimi. Tad ieskau tokiu mezgimo entuziasciu, kurios arba galetu atvykti i viesbuti, kuriame gyvens mezgejeles arba galetu priimti kazkokioje savo studijoje, galima vietas rezervuoti ir kokioje nors jaukioje kavinukeje. Moteru is Danijos grupele i Lietuva atvyksta geguzes-birzelio menesi, tikslia data zinosiu veliau. Susitikima organizuosiu tiek Kaune, tiek Vilniuje smile.gif
Labai laukciau Jusu laiskelio, ar domintu tokia susitikimo galimybe: matkaopas@gmail.com
Labai reikia pagalbos! Dirbu kelioniu agenturoje ir pas mane is Danijos atvyksta apie 15 mezgeju megeju moteru burelis, kuris noretu susitikti su Lietuvoje gyvenanciomis mezgimo entuziastemis ir viena vakara kartu pamegzti ir pasidalinti mezgimo patirtimi. Tad ieskau tokiu mezgimo entuziasciu, kurios arba galetu atvykti i viesbuti, kuriame gyvens mezgejeles arba galetu priimti kazkokioje savo studijoje, galima vietas rezervuoti ir kokioje nors jaukioje kavinukeje. Moteru is Danijos grupele i Lietuva atvyksta geguzes-birzelio menesi, tikslia data zinosiu veliau. Susitikima organizuosiu tiek Kaune, tiek Vilniuje smile.gif
Labai laukciau Jusu laiskelio, ar domintu tokia susitikimo galimybe: matkaopas@gmail.com
Ačiū, merginos VISOMS labai labai už gerą ir tikiuosi kritišką nuomonę
Kvietką palikau kol kas. Po studijų sesijos savaitės jaučiuosi be fazių, tai raštelį pabandysiu įkelti ryt, nes kompe neturiu
Kvietką palikau kol kas. Po studijų sesijos savaitės jaučiuosi be fazių, tai raštelį pabandysiu įkelti ryt, nes kompe neturiu