Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 39 TEMA

Planuoju ir as ryztis megzti suknele is cia nusizureta, kol kas variantu keletas, viena uz kita grazesnes smile.gif
Noreciau bandyti virbalais su viela, kad nebutu siuliu. Niekada nebandziau, neskaitant kaklo apmezgimo keleta kartu.
Tai toks neaiskumas - ar mezgasi aplink vien tik is gerosios puses ar kazkaip kitaip? Esu nerusi ratu, tai ten skiriasi vaizdas nuo nerimo pirmyn ir atgal (kai jau reikia nerti virsutine dali tarp ranku). o kaip su virbalais? kaip gaunasi, jei yra rastas, ar reikia kazka megzti vietoje isvirkscios eiles?
Atsakyti
QUOTE(sandrasa @ 2012 11 11, 20:57)
Parodysiu ir aš savo suknę...
Už figūros netobulumus atsiprašau  ax.gif
Siūlai - Mondial Merino Extra smile.gif

user posted image

user posted image

Tik tą kvietką nežinau, turbūt  nuimsiu  blush2.gif

As uz kvietka, nes esu ju megeja biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sandrasa, puiki suknute! Labai labai grazus rasteliu derinukas.
Nieko neturiu pries "kvietkus", man jie visai prie sirdies. Bet prie sios sukneles ta gelele nelabai tinka, cia labiau tiktu kokia geometrine sage.
Atsakyti
Viliuteee, labai grazi suknute! Spalva! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrasa @ 2012 11 11, 19:57)

user posted image

user posted image

Tik tą kvietką nežinau, turbūt  nuimsiu  blush2.gif

Labai graži suknelė ir gėlytė labai tinka. smile.gif
Atsakyti
Mat kaip kiekviena skirtingai mato. O man tas kvietkelis laaabai tinka blush2.gif
Apskritai suknelė labai graži thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras.
Ateinu prasyt pagalbos, gal truputi ne i tema, bet daug kas prie suknuciu mezgat bolero-rankoves.
Gal galit paaiskint kaip jas mezgat? o gal schema kokia turit?
Labai aciu.
Atsakyti
QUOTE(sandrasa @ 2012 11 11, 20:57)

Tik tą kvietką nežinau, turbūt   nuimsiu  blush2.gif

Suknyte labai grazi ir labai tinka tavo figurai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
As nieko cia nekeisciau. Kaip sakoma, nei prideti, nei atimti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir megzta gele - sage cia labai vietoje. smile.gif
O gelyte jei prisegama, tai norint galima ir kitokia sage prisisegti ar karolius ar salikeli, pagal skoni ir poreikius. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anetera: 15 lapkričio 2012 - 11:29
Sandrasa, o gal sukneles rastelio schema butu galima. Nuotraukoje neiziuriu niekaip.
Atsakyti
[quote=sandrasa,2012 11 11, 20:57]

Kaip iš katalogo. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Laba diena!

Labai reikia pagalbos! Dirbu kelioniu agenturoje ir pas mane is Danijos atvyksta apie 15 mezgeju megeju moteru burelis, kuris noretu susitikti su Lietuvoje gyvenanciomis mezgimo entuziastemis ir viena vakara kartu pamegzti ir pasidalinti mezgimo patirtimi. Tad ieskau tokiu mezgimo entuziasciu, kurios arba galetu atvykti i viesbuti, kuriame gyvens mezgejeles arba galetu priimti kazkokioje savo studijoje, galima vietas rezervuoti ir kokioje nors jaukioje kavinukeje. Moteru is Danijos grupele i Lietuva atvyksta geguzes-birzelio menesi, tikslia data zinosiu veliau. Susitikima organizuosiu tiek Kaune, tiek Vilniuje smile.gif

Labai laukciau Jusu laiskelio, ar domintu tokia susitikimo galimybe: matkaopas@gmail.com
Atsakyti
Ačiū, merginos VISOMS labai labai už gerą ir tikiuosi kritišką nuomonę 4u.gif
Kvietką palikau kol kas. Po studijų sesijos savaitės jaučiuosi be fazių, tai raštelį pabandysiu įkelti ryt, nes kompe neturiu ax.gif
Atsakyti