Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 39 TEMA

Laba diena merginos wink.gif
na aš čia pas Jus kaip pas žinoves šioje srity noriu paklausti wink.gif noriu kad man numegstų tokią suknelę..ir kiek reiketu jai siūų ir kokie čia tiktų geriausiai ?

http://www.victorias...uct-_-share-_-x
Atsakyti
Sveikos mezgejeles smile.gif

vis ziurineju, skitineju Jusu pokalbius, groziuosi Jusu darbeliais smile.gif jie tikrai grazus...

Na ir as nusprendziau pasirodyt su savo suknytemis smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
agotele1111, grazu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2012 10 29, 19:29)
agotele1111, grazu! 4u.gif

aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Swajonee @ 2012 10 29, 15:46)
Laba diena merginos wink.gif
na aš čia pas Jus kaip pas žinoves šioje srity noriu paklausti wink.gif noriu kad man numegstų tokią suknelę..ir kiek reiketu jai siūų ir kokie čia tiktų geriausiai ?
http://www.victorias...uct-_-share-_-x

As irgi zadejau pries koki menesiuka tokia megzti,bet pasiskaiciavau,kad man labiau apsimoka ja atsisiusti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beddable @ 2012 10 29, 20:17)
As irgi zadejau pries koki menesiuka tokia megzti,bet pasiskaiciavau,kad man labiau apsimoka ja atsisiusti smile.gif

tikrai? o kodėl? daug siūlų reikia?
Atsakyti
QUOTE(Swajonee @ 2012 10 30, 06:35)
tikrai? o kodėl? daug siūlų reikia?

Atsakysiu as, siulai jei geri tai brangus ir mezgimas daug kainuoja ypac rankom, masina gal kiek pigiau bet labai pigiai vistiek nebus nes yra darbo pakankamai ir rankom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2012 10 30, 11:41)
Atsakysiu as, siulai jei geri tai brangus ir mezgimas daug kainuoja ypac rankom, masina gal kiek pigiau bet labai pigiai vistiek nebus nes yra darbo pakankamai ir rankom 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nenorek uz ranku darbo suknele moket tiek kiek is parduotuves cool.gif
Atsakyti
Agotele1111, dailios suknutes wub.gif Ir figura thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2012 10 30, 10:41)

tai man mezgimas tai nekainuos...tik siulai...o kokiu jai reikia? ir kiek mazdaug?
Atsakyti
QUOTE(desrele-lt @ 2012 10 30, 13:10)
Agotele1111, dailios suknutes  wub.gif Ir figura  thumbup.gif

raudonuoju jau blush2.gif 4u.gif aciukas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 10 30, 11:22)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  nenorek uz  ranku darbo suknele moket tiek kiek is parduotuves  cool.gif

Ir nenoriu, pati mezgu tai zinau kiek darbo ir kantrybes tam reik drinks_cheers.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Swajonee @ 2012 10 30, 13:26)
tai man mezgimas tai nekainuos...tik siulai...o kokiu jai reikia? ir kiek mazdaug?

Tada ne maness klauskit o tos kuri jum atsake kad mnorejo megzti tokia as nemezgiau ir tikrai nezinau 4u.gif
Atsakyti