Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 39 TEMA

Rodausi suknute ant modelio, tik ta siule aki rezia, bet mezgiau sitais lapeliais pirma karta, laiko buvo mazai, tai kad nreiktu daug ardyt, jei kas nesigaus, dariau su siulem. Sekancia jau be siuliu megsiu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ginligster @ 2012 10 21, 19:35)
Dekui labai  ax.gif  suveriau dar viena papildoma zilkini virbala ir pasimatavau smile.gif viskas gerai telpu biggrin.gif lotuliukas.gif

Jei nesupyksit noriu patarti blush2.gif galit nusipirkti bambukinius virbalus su valu bet ten ne valas o kaip slangute ir uzmauta ant virbalo as nusipirkau 1metro ilgio ir nera to stipraus perejimo biski uzkliuna bet vos vos, labai patariu isigyti, as pirkau uz 6 lt, dabar tik tokius ir pirksiu labai patiko. Valas man po keliu metu nulusdavo o sitas tai dar nezinau bet manau ilgiau laikys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2012 10 22, 19:06)
Jei nesupyksit noriu patarti  blush2.gif  galit nusipirkti bambukinius virbalus su valu bet ten ne valas o kaip slangute ir uzmauta ant virbalo as nusipirkau 1metro ilgio ir nera to stipraus perejimo biski uzkliuna bet vos vos, labai patariu isigyti, as pirkau uz 6 lt, dabar tik tokius ir pirksiu labai patiko. Valas man po keliu metu nulusdavo o sitas tai dar nezinau bet manau ilgiau laikys mirksiukas.gif

O kur tu pirkai virbaliukus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2012 10 22, 21:18)
O kur tu pirkai virbaliukus?  4u.gif

Kazlu Rudoj nedidele siulu pardutuvele, bet rasit manau bet kurioj specialioj siulu pardutuvej, o kokioj didesnej tai tikrai turetu but
Atsakyti
labai aciu !!! smile.gif wub.gif as labai panasius turiu su ta slangute tai ant ju ir mezgu nes plotis virbalo tada kaip ir vienodas eina aplinkui, tik nepagalvojau kad su ilgesnemis slangutemis reikejo pirkti smile.gif as ne Lietuvoje, bet per ebay pirkau is kinieciu blush2.gif reiks pasieskoti ilgesniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ginligster @ 2012 10 22, 23:45)
labai aciu !!! smile.gif  wub.gif as labai panasius turiu su ta slangute tai ant ju ir mezgu nes plotis virbalo tada kaip ir vienodas eina aplinkui, tik nepagalvojau kad su ilgesnemis slangutemis reikejo pirkti smile.gif as ne Lietuvoje, bet per ebay pirkau is kinieciu blush2.gif reiks pasieskoti ilgesniu ax.gif

As tai visada ieskau kuo ilgesniu valu, nors kartais prisireikia ir trumpyciu
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2012 10 23, 00:01)
As tai visada ieskau kuo ilgesniu valu, nors kartais prisireikia ir trumpyciu

kad tos patirties nedaug turiu smile.gif visada megzdavau tik megztinius ir ant atskiru virbalu smile.gif va sumasciau kazka naujai pasidaryt ir is kart jauciasi smile.gif darbas daug leciau einasi smile.gif bet tikiuosi bus vertas blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ginligster @ 2012 10 23, 01:36)
kad tos patirties nedaug turiu smile.gif visada megzdavau tik megztinius ir ant atskiru virbalu smile.gif va sumasciau kazka naujai pasidaryt ir is kart jauciasi smile.gif darbas daug leciau einasi smile.gif bet tikiuosi bus vertas  blush2.gif  ax.gif

Kai neturejau mezgimo masinos tai megztinius megzdavau ant virbalu su valu dvi puses is karto, paskui abi rankoves, taip man geriau nereik paskui kita puse mezgant skaiciuoti kada siaurinta ar platinta
Atsakyti
geras, o as kazkada galvojau kad mezgime nera ka veikti doh.gif o tiek nauju dalyku atrandu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2012 10 22, 21:18)
O kur tu pirkai virbaliukus?  4u.gif

Aciu 4u.gif Paieskosiu atydziau!
Papildyta:
QUOTE(kristinkag @ 2012 10 22, 21:42)
Kazlu Rudoj nedidele siulu pardutuvele, bet rasit manau bet kurioj specialioj siulu pardutuvej, o kokioj didesnej tai tikrai turetu but

ACIU !!! Paieskosiu atrydziau !!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinkag @ 2012 10 23, 11:04)
Kai neturejau mezgimo masinos tai megztinius megzdavau ant virbalu su valu dvi puses is karto, paskui abi rankoves, taip man geriau nereik paskui kita puse mezgant skaiciuoti kada siaurinta ar platinta

Cia labai gera ideja! 4u.gif thumbup.gif Pasinaudosiu...
Atsakyti
Laba diena, merginos,

reikia Jūsų pagalbos. Noriu savo dičkei Pirmai Komunijai numegsti suknelę. Laiko dar yra, bet "ratus reikia ruošti žiemą"- tą ir žadu daryti. Pradėti dabar. Mergina mano apsalo pamačiusi šitą Viliuteee modeliuką:
user posted image
sako: mama, padaryk nors vieną tą volaną... O vat, su volanų mezgimu neesu susidūrusi. blush2.gif gal turite kuri kokią nuorodėlę, kaip jie gaminami? Nerandu niekaip internete , baisiai gėda, bet... nedraugauju aš su internetinėm paieškomis.

Ačiū.. 4u.gif

Atsakyti
user posted image
Atsakyti