Mamyte Uogyte-nepaprastai žaviuosi fantazija ir kruopščiu atlikimu- visada darbeliai įdomūs,bet šįkart nesusilaikiau ..
oho koks grozis
turbut dar pamusaliuka isiusit, o kiek laiko daret sita grozi?
turbut dar pamusaliuka isiusit, o kiek laiko daret sita grozi?
QUOTE(kvartetas @ 2012 09 11, 15:39)
as cia nauoke bet kaaaaaaaaaaaaaaaaip jums tinka mano nuomone nuostabu
QUOTE(La Perla @ 2012 09 23, 17:59)
na as i sia tema atnesu iskart dvi nebuvo temos kai numezgiau kas mate pagyru puode - gal akiu nepagadins....
jau galiu ganyti ir ganyti i sias tavo sukneles man tai dar rankos nekyla pradeti
Turiu klausima pirma kart mezgu aplinkiniais virbalais kaip zinoti kad gaminys tilps ant manes uzdejau 170 akiu virbaliukai 3,25nr siulai triusiniai angora
dekoju uz atsakyma
dekoju uz atsakyma
QUOTE(ginligster @ 2012 10 21, 16:00)
Turiu klausima pirma kart mezgu aplinkiniais virbalais kaip zinoti kad gaminys tilps ant manes uzdejau 170 akiu virbaliukai 3,25nr siulai triusiniai angora
dekoju uz atsakyma
dekoju uz atsakyma
mmm tai gal matuotis reikia?
O matuoti tai kaip? ja nuimti nuo tu virbalu nes zilka mano tai nera didele (40cm su virbalais) labai susistumia rastelis ant jos. Su ilgesne zilka turiu bet tada zilka skiriasi nuo virbalu ir kazkokia nesamone gaunasi tai va dar nedaug tenumezgiau ir manau kad tikrai reiktu kazkaip pasimatuoti Matuojant cm neistemta aplinkui 80cm tai dabar net nezinau.... vis dar lauksiu kaip ja ismatuoti
QUOTE(ginligster @ 2012 10 21, 16:21)
O matuoti tai kaip? ja nuimti nuo tu virbalu nes zilka mano tai nera didele
jei netingit, tai galit akytes adatos pagalba vert ant ilgo siulo, o pasimatavusi, vel galesit surinkt ant virbalu
Dekui labai suveriau dar viena papildoma zilkini virbala ir pasimatavau viskas gerai telpu
QUOTE(domelala @ 2012 10 19, 18:04)
sveikos mezgejeles,
gal kartais osinkoj ar kur kitur uzmatete sia suknyte, taip noriu greiciau pradet ja megzti
dekui uz pagalba
gal kartais osinkoj ar kur kitur uzmatete sia suknyte, taip noriu greiciau pradet ja megzti
dekui uz pagalba
labai dekui uz pagalba
tik noreciau dar jusu patarimo del siulu
kokius patartumete pusvilnes siulus geriausia pirkti?