Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 39 TEMA

user posted image
Atsakyti
Mamyte Uogyte-nepaprastai žaviuosi fantazija ir kruopščiu atlikimu- smile.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif visada darbeliai įdomūs,bet šįkart nesusilaikiau .. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2012 10 20, 20:37)

labai grazu, gal shema galima butu?
Atsakyti
oho koks grozis 4u.gif
turbut dar pamusaliuka isiusit, o kiek laiko daret sita grozi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2012 09 11, 15:39)
Noriu ir as pasigirti. Mano pirmoji mocherine suknute.
user posted image
user posted image

as cia nauoke bet kaaaaaaaaaaaaaaaaip jums tinka 4u.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif mano nuomone nuostabu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 09 23, 17:59)
na as i sia tema atnesu iskart dvi  lotuliukas.gif  nebuvo temos kai numezgiau smile.gif kas mate pagyru puode - gal akiu nepagadins....

user posted image

user posted image

jau galiu ganyti ir ganyti i sias tavo sukneles smile.gif lotuliukas.gif man tai dar rankos nekyla pradeti doh.gif doh.gif
Atsakyti
Turiu klausima smile.gif pirma kart mezgu aplinkiniais virbalais ax.gif kaip zinoti kad gaminys tilps ant manes g.gif uzdejau 170 akiu virbaliukai 3,25nr siulai triusiniai angora
blush2.gif ax.gif dekoju uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(ginligster @ 2012 10 21, 16:00)
Turiu klausima smile.gif pirma kart mezgu aplinkiniais virbalais ax.gif  kaip zinoti kad gaminys tilps ant manes g.gif  uzdejau 170 akiu virbaliukai 3,25nr siulai triusiniai angora
blush2.gif  ax.gif  dekoju uz atsakyma

mmm tai gal matuotis reikia? g.gif
Atsakyti
O matuoti tai kaip? ja nuimti nuo tu virbalu g.gif nes zilka mano tai nera didele (40cm su virbalais) labai susistumia rastelis ant jos. Su ilgesne zilka turiu bet tada zilka skiriasi nuo virbalu ir kazkokia nesamone gaunasi ax.gif blush2.gif tai va dar nedaug tenumezgiau ir manau kad tikrai reiktu kazkaip pasimatuoti doh.gif Matuojant cm neistemta aplinkui 80cm blush2.gif tai dabar net nezinau.... vis dar lauksiu kaip ja ismatuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ginligster @ 2012 10 21, 16:21)
O matuoti tai kaip? ja nuimti nuo tu virbalu g.gif nes zilka mano tai nera didele

jei netingit, tai galit akytes adatos pagalba vert ant ilgo siulo, o pasimatavusi, vel galesit surinkt ant virbalu
Atsakyti
Dekui labai ax.gif suveriau dar viena papildoma zilkini virbala ir pasimatavau smile.gif viskas gerai telpu biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(domelala @ 2012 10 19, 18:04)
sveikos mezgejeles,

gal kartais osinkoj ar kur kitur uzmatete sia suknyte, taip noriu greiciau pradet ja megzti

dekui uz pagalba
user posted image

labai dekui uz pagalba
tik noreciau dar jusu patarimo del siulu
kokius patartumete pusvilnes siulus geriausia pirkti? g.gif
Atsakyti