Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio darželiai

na mano maziams ramune buvus,tai super.....nors aisku pas kokia gi aukletoja pakliusite. nes kaip ir visur yra ir geru ir nelabai aukletoju. nes dar daug kas priklauso nuo teveliu paciu poziurio i aukletojas ir auklejima.o siaip tai geras tas darzelis,musu ir aukletojos abieju vaikuciu super ir seimininkutes geros,o ir siap ten darbuotojai geri,rupestingi,kazkaip nera nusiskundimu,tik pagirti galiu.ir suziuri ir laukan veda ir moko na viskas tikrai gerai. o svarbiausia kad vaikai su noru i si darzeli eina,aukletoju pasiilgsta. na jei butu jiems blogai tai gal nenoretu eiti biggrin.gif kaip kitose grupese buna,nezinau,bet mano mazyliu grupiu aukletojos tikrai labai geros,galiu drasiai ir ramiai palikti,nes zinau kad tikrai suziures ir pasirupins kaip savais. bet kad te dauguma geri darbuotojai...
Atsakyti
O kokiose grupėse jūsiškiai?
Atsakyti
mano meskuciu ir boruziuku grupese
Atsakyti
Sveikos kokie atsiliepimai apie darzeli Kastytis?
Atsakyti
QUOTE(kamiliukas7 @ 2014 05 26, 11:09)
Sveikos, gal ka girdejote apie darzeli Vaikyste, rupi, logopedine grupe  4u.gif

QUOTE(Tauriel @ 2014 07 11, 07:10)
Sveikos, gal galite pasakyti nuomonę apie Ramunę (dabartinė draugystė), Voveraitę ir Vaikystę?

As cia jau gal paveluotai su atsakymu blush2.gif Apie Vaikyste tik geri zodziai smile.gif maniskis lanke nuo 1,4 metuku. Aukletojos geros buvo. Buvo ju ne viena. Galeciau apie 4 pasakyti, bet geriau per AZ. jei kam bus idomu mirksiukas.gif Zodziu patenkinta. Dabar mazaja irgi galvoju ten vesti. Aisku , dar tik po kokiu puses metu smile.gif

O apie Ramune, tai nelabai. Lankem ten vasarine grupe. Gal del to nepatiko. Siaip as pati ten lankiau, tai aukletojos dar tos pacios. Noretusi,kad butu jaunesnes, nes vaikai jau tikrai kitokie.
Atsakyti
QUOTE(VaidaM @ 2014 09 04, 23:14)
As cia jau gal paveluotai su atsakymu blush2.gif  Apie Vaikyste tik geri zodziai smile.gif maniskis lanke nuo 1,4 metuku. Aukletojos geros buvo. Buvo ju ne viena. Galeciau apie 4 pasakyti, bet geriau per AZ. jei kam bus idomu mirksiukas.gif  Zodziu patenkinta. Dabar mazaja irgi galvoju ten vesti. Aisku , dar tik po kokiu puses metu smile.gif

O apie Ramune, tai nelabai. Lankem ten vasarine grupe. Gal del to nepatiko. Siaip as pati ten lankiau, tai aukletojos dar tos pacios. Noretusi,kad butu jaunesnes, nes vaikai jau tikrai kitokie.

itariu kad cia vieningos nuomones nesuzinosi. nes vat mano nuomone visiskai atbula Vaidos M nuomonei. apie buvusia ramune geriausia nuomone,o apie vaikyste,nieko gero. nenoriu garsiai viesinti kas ti buvo ne praeita,bet va pernykstine vasara,nes te mano kleckai ejo,tik apie tris savaites teejom......na cia kaip kam.....o ramunes gi darzelis vasara tai jau senokai bedirbo......
Atsakyti
Kad apie darzelius vasars laikotarpiu isvis negalima spresti... Ir personalas daznai ne vietinis buna, ir vaikai svetimi, nepazystami, ir ju labai daug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2014 10 05, 19:06)
Kad apie darzelius vasars laikotarpiu isvis negalima spresti... Ir personalas daznai ne vietinis buna, ir vaikai svetimi, nepazystami, ir ju labai daug doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Patys kraupiausi prisiminimai iš šios vasaros Voveraitės. Gal ir negalima pagal vasarą spręst. Bet tikrai niekam nerekomenduočiau.
Atsakyti
Sveikos smile.gif Gal atsirado žinančių apie darželius "Pasaka", "Nykštukas" ar "Vaikystė"?
Atsakyti
Sveikos, kokie atsiliepimai apie darželį Papartis? Domina lopšelio grupės, gal rekomenduotumėt kurios auklėtojos geresnės?

ESU dirbusi ne vienam daržely bet į Kregždutę jokiu būdu nevesiu vaiko. Dėl direktorės, kuri nesivaldo ir girdint vaikams koliojasi ne tik ant darbuotojų bet ir ant tėvelių, na ir ne tik. Auklėtojos neblogos, bet tokioj psichologinėje atmosferoje bet koks žmogus gali palūžti, laiko klausimas kada....
Atsakyti
Gal galite pasidalinti, vaikų meniu darželiuose?
Atsakyti