Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio darželiai

Sveikos mamytes, gal kokiu nors atsiliepimu turite apie Voveraite blink.gif
Atsakyti
QUOTE(angelface @ 2014 03 12, 13:05)

Dekoju.
Atsakyti
QUOTE(Dumza @ 2014 02 01, 19:46)
sveikos mamytes,gal yra diemedzio darzelio mamyciu,norejau paklausti kokia padetis grupese,t.y.kiek laipsniu silumos?mes po ligos nejom ilgai ir dabar galvoju ar laikyti namie ar jau kulniuoti i darzeli.Nes darzelis tikrai siluma nepasizymi. smile.gif

Mes Diemedyje, bet musu grupe dar lopsio, su sildomomis grindimis, tai net per kartas - net nebezinau, kiek vaika isrengti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledime @ 2013 11 15, 12:06)
Sveiki 4u.gif  Gal yra kokių atsiliepimų apie darželį Žvaigždutė? 4u.gif

Mano abu vaikai lanko,atsiliepimai tik geriausi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal turite atsiliepimu apie l/d Vaivorykštė??? Rupi auklėtoja Rita.
Kažko man ji pradeda žiauriai nepatikti. Ir kai ji dirba vis mano vaikas suserga.

QUOTE(Puokste~ @ 2014 03 26, 11:26)
Mes Diemedyje, bet musu grupe dar lopsio, su sildomomis grindimis, tai net per kartas - net nebezinau, kiek vaika isrengti  smile.gif

Va, net pradedu galvoti vesti i diemedi.
Kokia Jusu grupe? Kokios auklėtojos? Kokie atsiliepimai???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *2M*: 08 balandžio 2014 - 11:57
Laba, domina du darželiai Kregždutė ir Voveraitė, būtent dėl to, kad juose yra alergiškų vaikučių grupės, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(paryziete @ 2014 04 21, 22:41)
Laba, domina du darželiai Kregždutė ir Voveraitė, būtent dėl to, kad juose yra alergiškų vaikučių grupės, kokie atsiliepimai?

Neseniai buvau Voveraitėje, kalbėjausi su pavaduotoja būtent dėl alergiškų vaikų grupės, tai sakė neplanuoja rinkti tokios grupės. Yra viena, bet jau vyresnių vaikų...
Net nežinau, ką reikės daryti. Mano mažiukei 1 metukai, noriu vesti nuo 2 m., gal per tuos metus bent kiek pagerės, nes kol kas tai labai mažai ką gali valgyti... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mamaites smile.gif Gal kas turit kokių atsiliepimų apie kurį iš darželių "Varpelis", "Pasaka" ar "Nykštukas"? Dar mažajai toli iki darželio, bet informacijos gauti norėtųsi jau dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oliv @ 2014 04 21, 22:46)
Neseniai buvau Voveraitėje, kalbėjausi su pavaduotoja būtent dėl alergiškų vaikų grupės, tai sakė neplanuoja rinkti tokios grupės. Yra viena, bet jau vyresnių vaikų...
Net nežinau, ką reikės daryti. Mano mažiukei 1 metukai, noriu vesti nuo 2 m., gal per tuos metus bent kiek pagerės, nes kol kas tai labai mažai ką gali valgyti...  verysad.gif

O Kregždutėje nebuvot, nes ten kaip suprantu irgi yra. Kiek kalbėjau kituose darželiuose, kažkiek atsižvelgia į tevelių pageidavimus dėl maisto, sakė blogiausiu atveju, galima ir savo atnešti, pvz per žuvies dieną, nes mes žuvies iš viso netoleruojame.
Atsakyti
Sveikos, gal ka girdejote apie darzeli Vaikyste, rupi, logopedine grupe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wanileee @ 2014 04 22, 15:51)
Sveikos mamaites smile.gif Gal kas turit kokių atsiliepimų apie kurį iš darželių "Varpelis", "Pasaka" ar "Nykštukas"? Dar mažajai toli iki darželio, bet informacijos gauti norėtųsi jau dabar smile.gif

"Pasaka" spec. poreikių darželis. Turi jie ir bendrą grupę, bet ji perpildyta. Geriau vesti į šalia esantį darželį, ten nepilnos grupės.

"Kregždutė"- labai malonios auklėtojos Rita, Lilijana, Nijolė, Jolanta. Vaikai patenkinti. Yra įvairi užklasinė veikla.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaip: 13 birželio 2014 - 12:12
Sveikos, gal galite pasakyti nuomonę apie Ramunę (dabartinė draugystė), Voveraitę ir Vaikystę?
Atsakyti