Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio darželiai

QUOTE(Lutė @ 2013 11 27, 15:03)
Mes lankom tą darželį ir labai patenkinti, man patinka pedagogai ir visa ugdymo sistema ten  mirksiukas.gif

Labai džiugu tai girdėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovani @ 2013 10 14, 09:26)
sveikos, merginos, gal kas turite atsiliepimų apie Žvaigždutės l/d. auklėtojas. Domina 1-oji mažiukų grupė ir 3-oji. 1-oje dirba auklėtoja Eugenija, gaila kitos vardo dar neįsiminiau, 3-oje pas didesniuosius Edita ar Danutė. Gal kas kokių pastebėjimų turi, gal kurių vaikučiai eina į šias grupes? Domina viskas nuo A iki Ž 4u.gif akis baigiu išvarvint, ale nieko konkretaus apie šias auklėtojas nerandu  unsure.gif

Dabar,kai turiu patirties su kitais darzeliais,tai pats prasciausias musu lankytas schmoll.gif Eugenija,buvo mano vaiko pirma aukletoja - pavargusi nuo darbo,ir ugdymo metodai keisti - pvz,jei vaikas verkia ilgai, siulo iznybt,kad sukrest,kita mama pasakojo,kad maniskis sedejo vienas prie stalo pasodintas,kai visi zaide,ir verke,o prie jo niekas net nepriejo doh.gif Kai paklausiau,kodel jis vienas atskirtas nuo visu ,pievas sneket pradejo doh.gif doh.gif doh.gif Zodziu mes perejom i kita darzeli,ir labai patenkinti esam. Vaikas,iki tol,beveik metus i darzeli vedamas kiekviena diena verkdavo,tapo visai kitas,ir pats pradejo noriai eiti...
Atsakyti
QUOTE(Lineja 29 @ 2013 11 30, 15:53)
Dabar,kai turiu patirties su kitais darzeliais,tai pats prasciausias musu lankytas schmoll.gif Eugenija,buvo mano vaiko pirma aukletoja - pavargusi nuo darbo,ir ugdymo metodai keisti - pvz,jei vaikas verkia ilgai, siulo iznybt,kad sukrest,kita mama pasakojo,kad maniskis sedejo vienas prie stalo pasodintas,kai visi zaide,ir verke,o prie jo niekas net nepriejo doh.gif  Kai paklausiau,kodel jis vienas atskirtas nuo visu ,pievas sneket pradejo doh.gif  doh.gif  doh.gif Zodziu mes perejom i kita darzeli,ir labai patenkinti esam. Vaikas,iki tol,beveik metus i darzeli vedamas kiekviena diena verkdavo,tapo visai kitas,ir pats pradejo noriai eiti...

Augute buvo mano sunaus pirmoji aukletoja, taip pat - taciau tik geruoju galeciau apie ja atsiliepti. Nors tada buvo tik lopselinukas, dar dabar ja prisimena mielai. Taip - aukletoja is vyresniu, pamenu pirmas mano ispudis irgi buvo neitin - taciau veliau nesigailejau ja pasirinkusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cloudnine @ 2013 11 30, 23:26)
Augute buvo mano sunaus pirmoji aukletoja, taip pat - taciau tik geruoju galeciau apie ja atsiliepti. Nors tada buvo tik lopselinukas, dar dabar ja prisimena mielai. Taip - aukletoja is vyresniu, pamenu pirmas mano ispudis irgi buvo neitin - taciau veliau nesigailejau ja pasirinkusi  smile.gif

Tai gal mano vaikui su ja nesutapo biolaukai smile.gif Nors is musu grupes po musu dar vieni isejo i kita darzeli g.gif
Bet nei kiek nesigailiu pakeitusi darzeli wub.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif mes galvojam apie Žvaigždute, nes darželis visai šalia. kiek matau, daugiausia gerų atsiliepimų. gal dar kuri pakomentuos?
Atsakyti
Mes lankom Žvaigždutę. Auklėtojos geros, nusiskundimų neturim. O ir direktorė mums patinka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angelface @ 2014 01 09, 19:50)

Vakar buvau nuejusi, vietu lopselinuku grupeje nuo 2014 rugsejo nebera sad.gif parasiau prasyma 2015 rugsejui, bet siam rudeniui teks kitur ieskotis...
Atsakyti
Sveikos mamytės, gal kas vedat savo atžalėles į lopšelį darželį "Riešutėlis",
grupės kiškučiai (3-5 metai) ir Kačiukai (1-3 metai) 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,gal yra diemedzio darzelio mamyciu,norejau paklausti kokia padetis grupese,t.y.kiek laipsniu silumos?mes po ligos nejom ilgai ir dabar galvoju ar laikyti namie ar jau kulniuoti i darzeli.Nes darzelis tikrai siluma nepasizymi. smile.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie "Taiką"? Mūsų darželis vasarą nedirbs, tai galvojam ten prašymą rašyt, tai domiuosi dabar ax.gif
Atsakyti
Sveikos, kur rasti info apie vasara dirbancisu darzelius?
Atsakyti
QUOTE(*2M* @ 2014 03 11, 14:28)
Sveikos, kur rasti info apie vasara dirbancisu darzelius?

http://www.lopselis-darzelis-ruta.lt/
Atsakyti