Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio darželiai

Džiaugiuosi 4u.gif o gera ir sveika konkurencija visada gerai biggrin.gif Ačiū, merginos 4u.gif
Atsakyti
sveikos, merginos, gal kas turite atsiliepimų apie Žvaigždutės l/d. auklėtojas. Domina 1-oji mažiukų grupė ir 3-oji. 1-oje dirba auklėtoja Eugenija, gaila kitos vardo dar neįsiminiau, 3-oje pas didesniuosius Edita ar Danutė. Gal kas kokių pastebėjimų turi, gal kurių vaikučiai eina į šias grupes? Domina viskas nuo A iki Ž 4u.gif akis baigiu išvarvint, ale nieko konkretaus apie šias auklėtojas nerandu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovani: 14 spalio 2013 - 09:28
QUOTE(Jovani @ 2013 10 14, 09:26)
sveikos, merginos, gal kas turite atsiliepimų apie Žvaigždutės l/d. auklėtojas. Domina 1-oji mažiukų grupė ir 3-oji. 1-oje dirba auklėtoja Eugenija, gaila kitos vardo dar neįsiminiau, 3-oje pas didesniuosius Edita ar Danutė. Gal kas kokių pastebėjimų turi, gal kurių vaikučiai eina į šias grupes? Domina viskas nuo A iki Ž 4u.gif akis baigiu išvarvint, ale nieko konkretaus apie šias auklėtojas nerandu  unsure.gif

Mažylių auklėtoja Renata,nei vieno blogo žodžio nėra ką pasakyti,šilta,rūpestinga.Kitų grupių auklėtojų nežinau.
Atsakyti
Sveiki, gal yra lankanciu "Varpeli"? ax.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Gal yra kokių atsiliepimų apie darželį Žvaigždutė? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledime @ 2013 11 15, 12:06)
Sveiki 4u.gif  Gal yra kokių atsiliepimų apie darželį Žvaigždutė? 4u.gif

tik patys geriausi atsiliepimai
Atsakyti
Sveikos mamos, kas lanko darzeli "Vaikyste"? Gal yra einanciu i bituciu grupe?
Atsakyti
QUOTE(klevo sula @ 2013 09 16, 08:21)
Džiaukitės, kad neprašė. Mano daugės 2 kartus prašė po 50 (į metus po kartą)

Va cia tai naujiena, idomu cia pries kiek laiko buvo, nes as jau 4 metus lankau ir tikrai nebuvo jokiu problemu nei uzsirasyti ir net tokios kalbos nebuvo. Ir kiek is pazistamu zinau irgi jiems nereikejo. Nu net idomu g.gif g.gif tikrai idomu.
Atsakyti
QUOTE(ssimmsi @ 2013 11 22, 11:21)
Va cia tai naujiena, idomu cia pries kiek laiko buvo, nes as jau 4 metus lankau ir tikrai nebuvo jokiu problemu nei uzsirasyti ir net tokios kalbos nebuvo. Ir kiek is pazistamu zinau irgi jiems nereikejo. Nu net idomu  g.gif  g.gif tikrai idomu.

arba ne taip suprato, nes jei grupė nutarė remontuotis tai normalu kad tėvai nutarė prisidėti, o jei tos mamytės draugė nedalyvavo susirinkime taip ir gavosi jog paprašė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2013 11 22, 13:24)
arba ne taip suprato, nes jei grupė nutarė remontuotis tai normalu kad tėvai nutarė prisidėti, o jei tos mamytės draugė nedalyvavo susirinkime taip ir gavosi jog paprašė biggrin.gif

Va cia tada suprantu ir greiciausiai tai taip ir buvo. Todel ir reikia stengtis dalyvauti susirinkimuose ir tada viska zinosi ir neskleis blogos informacijos, o kad aukletojos praso tai taip buna, bet cia kiek gali tiek ir prisidedi.
Atsakyti
Sveikos.
Galėsiu paklausti draugės smulkiau apie tas rinkliavas, bet nemanau, kad dalyvavimas ar nedalyvavimas susirinkime tam turi įtakos. Jei kiti tėvai nusprendė susidėti po 50 , jai buvo pasakyta, kad kėdutėms, tai nereiškia, kad privalai prisidėti. Ar ne darželis turi aprūpinti baldais? Tai gal tada ir lovą iš namų reikia atsinešti? Aš esu prieš tas rinkliavas ir mes kiek lankėm, neteko tokų sumų dėtis. 50 litų kai kam yra dideli pinigai...
Atsakyti
QUOTE(klevo sula @ 2013 11 27, 12:55)
Sveikos.
Galėsiu paklausti draugės smulkiau apie tas rinkliavas, bet nemanau, kad dalyvavimas ar nedalyvavimas susirinkime tam turi įtakos. Jei kiti tėvai nusprendė susidėti po 50 , jai buvo pasakyta, kad kėdutėms, tai nereiškia, kad privalai prisidėti. Ar ne darželis turi aprūpinti baldais? Tai gal tada ir lovą iš namų reikia atsinešti? Aš esu prieš tas rinkliavas ir mes kiek lankėm, neteko tokų sumų dėtis. 50 litų kai kam yra dideli pinigai...

mirksiukas.gif taip, bet ne visos įstaigos turi lėšų naujiems baldams kurie kainuoja, o žinant kad mano vaikas miegos 3-4 lovytėj kuri jau vos laiko - tai aš mielai duosiu tuos 50 litų, gi manau galima ir dalim, ne visus iš karto.
Manau kad mūsų diskusijos pelno mums neatneš, o tik susigadinsim nuotaiką 4u.gif
Mes lankom tą darželį ir labai patenkinti, man patinka pedagogai ir visa ugdymo sistema ten mirksiukas.gif
Atsakyti