Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio darželiai

Sakykite, ar ir kituose darzeliuose kaip "Jurate" yra misrios grupes, t.y. vaikai 3-4-5 metu? Misrios grupes pliusai ir minusai? g.gif
Atsakyti
Na ar yra draugu Kurie keliaus i Ramunes darzeli, Anciuku gr. ?
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2013 08 28, 11:42)
mes lankom Kastytį, na apie rinkliavas negirdėjau nieko, manęs bent neprašė  mirksiukas.gif mums labai patinka  thumbup.gif

Džiaukitės, kad neprašė. Mano daugės 2 kartus prašė po 50 (į metus po kartą)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klevo sula: 16 rugsėjo 2013 - 07:22
QUOTE(dainele27 @ 2013 09 01, 12:51)

Mes pasirinkom Drugelių grupę. Ančiukuose vien bernai doh.gif , Drugeliuose tai kažkur per pusę mergaičių ir berniukų. Tik laaaabai daug mažiukų, pusantrų metukų ir dar mažesnių. Maniškei nėra su kuo kalbėtis doh.gif
Atsakyti
Gal kas lankote ar lankėte l/d Vaivorykštė? Norėtųsi išgirsti nuomonių. Pasidalinkite patirtimi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krina @ 2013 08 30, 15:08)
Sakykite, ar ir kituose darzeliuose kaip "Jurate" yra misrios grupes, t.y. vaikai 3-4-5 metu? Misrios grupes pliusai ir minusai? g.gif

Pvz Ramuneje,tai yra. Man buvo pliusas kai mazoji ejo su didesne i viene grupe. Bet va siemet,didzioji isejo i mokykla,o mazajai sunku,verkia,su vaikais nebendrauja schmoll.gif

Manau geriau leisti kiekviena pagal savo amziu.
Papildyta:
QUOTE(dainele27 @ 2013 09 01, 11:51)

Mes persikelem i Eziuku gr. Kaciuku grupe misri.
Atsakyti
QUOTE(asta1976 @ 2013 09 20, 09:59)
Pvz Ramuneje,tai yra. Man buvo pliusas kai mazoji ejo su didesne i viene grupe. Bet va siemet,didzioji isejo i mokykla,o mazajai sunku,verkia,su vaikais nebendrauja  schmoll.gif

Manau geriau leisti kiekviena pagal savo amziu.
Papildyta:
Mes persikelem i Eziuku gr. Kaciuku grupe misri.

Mes irgi einam i Eziuku gr. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, Panevėžio mamytės, 4u.gif
Esu kelių privačių darželių Vilniuje direktorė, buvusi panevėžietė ax.gif Pažįstami vis ragina steigti privatų darželį Pnvž, bet ar tikrai jis reikalingas? Ar bus norinčių jį lankyti?
Gal kas turi informacijos apie privačius Pnvz darželius. Aš radau informaciją apie vieną, bet ar jis tikrai veikia, dar neišsiaiškinau.
Mielos mamos, lauksiu Jūsų nuomonės 4u.gif Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2013 10 13, 09:31)
Sveikos, Panevėžio mamytės,  4u.gif
Esu kelių privačių darželių Vilniuje direktorė, buvusi panevėžietė  ax.gif Pažįstami vis ragina steigti privatų darželį Pnvž, bet ar tikrai jis reikalingas? Ar bus norinčių jį lankyti?
Gal kas turi informacijos apie privačius Pnvz darželius. Aš radau informaciją apie vieną, bet ar jis tikrai veikia, dar neišsiaiškinau.
Mielos mamos, lauksiu Jūsų nuomonės 4u.gif Ačiū mirksiukas.gif

Panevezyje nera stygiaus darzeliu kaip Vilniuje - priesingai - uzdarinejamos grupes blush2.gif Bet gal ir atsirastu teveliu, norinciu savo atzalas leisti i privatu ir moketi uz paslaugas keliskart didesnius mokescius nei valstybiniuose darzeliuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 10 13, 10:46)
Panevezyje nera stygiaus darzeliu kaip Vilniuje - priesingai - uzdarinejamos grupes blush2.gif Bet gal ir atsirastu teveliu, norinciu savo atzalas leisti i privatu ir moketi uz paslaugas keliskart didesnius mokescius nei valstybiniuose darzeliuose 4u.gif

Ačiū 4u.gif uždarinėjamos grupės, nėra vaikų?
Atsakyti
i darzeli panevezyje tikrai nera sunku patekti, gal i kaikuriuos tik, bet is esmes aplink i kazkuri vieta buna. as asmeniskai patenkinta sio miesto darzeliu kokybe, gal kokie niuansai ir buna, bet vienokiu ar kitokiu neisvengtum tiek privaciam, tiek valstybiniame. ugdymas tikrai neblogas, kazkaip nematau reikalo privataus ir neisivaizduoju ka tokio turetu siulyti privatus, lyginant su valstybiniu, kad suviliotu. na cia mano nuomone:) gal kitom kitaip:)
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2013 10 13, 12:57)
Ačiū 4u.gif  uždarinėjamos grupės, nėra vaikų?

taip, vaiku truksta, darzeliai varzosi del vaiku - todel siulo viska, kad tik pritraukti juos - darzeliu teikiamu paslaugu kokybe - tikrai gera 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gabii__ @ 2013 10 13, 13:16)
i darzeli panevezyje tikrai nera sunku patekti, gal i kaikuriuos tik, bet is esmes aplink i kazkuri vieta buna. as asmeniskai patenkinta sio miesto darzeliu kokybe, gal kokie niuansai ir buna, bet vienokiu ar kitokiu neisvengtum tiek privaciam, tiek valstybiniame. ugdymas tikrai neblogas, kazkaip nematau reikalo privataus ir neisivaizduoju ka tokio turetu siulyti privatus, lyginant su valstybiniu, kad suviliotu. na cia mano nuomone:) gal kitom kitaip:)

drinks_cheers.gif , visur yra nepatenkintu, bet ko gero jie visame kame rastu kuo buti nepatenkintais blush2.gif Be to, jei netinka viena aukletoja, grupe ar darzelis - nera dideliu problemu perkeliant i kita wub.gif
Atsakyti