Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio darželiai

QUOTE(dainele27 @ 2013 04 26, 14:04)
Sveikutes, gal bus tokiu mamyciu kurios nuo rugsejo 1d, ves maziukus i Ramunes darzely  smile.gif

o jau rugsejo 1d bus nebe ramune,o draugyste,ir bus dukart didesnis darzelis,nes bus sujungtas su dabartiniu azuoliuku mirksiukas.gif o apie ramunes darzeli mano geri atsiliepimai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(rasasa2 @ 2013 04 26, 12:01)

o gal tu susimaisei biskiuka g.gif g.gif cia jug apie darzeli kalbam,darzeliu tema. na musu dukrytes dar tiek neuzaugo kad joms reiktu i moteru kluba lotuliukas.gif jug daug yra temu kur galite apie klubus plepeti,tad nesibraukite cia...........tai mano nuomone......
Atsakyti
QUOTE(dainele27 @ 2013 04 26, 15:04)
Sveikutes, gal bus tokiu mamyciu kurios nuo rugsejo 1d, ves maziukus i Ramunes darzely  smile.gif

Taip, planuojam mirksiukas.gif Ir dar kokias tris mamytes žinau iš mūsų rajono, kurios ves. Tik gaila, kad viena nebloga lopšelio auklėtoja išeina į dekretą... Neaišku, kas bus vietoj jos. Dar bus formuojama trečia grupė, vietoj buvusios rusakalbių bus paprasta, lietuviška. Irgi dar neaišku, kas joje dirbs. Nenorėčiau, kad liktų ta pati pagyvenus ir su akcentu lietuviškai kalbanti... Vis dėlto pagrindinis kriterijus renkantis grupę bent jau man - tai auklėtojų asmenybė.
Beje, nuo vakar darželio teritorijoj pradėti statyti nauji žaidimų įrenginiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tos pačios firmos, kaip ir centre bei parke bigsmile.gif Jau išbandėm čiaužynes prie lopšelinukų grupių - super thumbup.gif

O dėl jungimosi su Ąžuoliuku - tai čia jau rimtai? g.gif Kiek girdėjau, Ramunės direktorė nenorėjo sutikti dirbti per abu. Bet čia jau gal pasenus info...
Atsakyti
na su azuoliuku tikrai jungsis. ir atrodo,tikrai dar neaisku,kad direktore bus kita,nes ramunes direktore iseis i poilsi. vietoj lopselio aukletojos kuri isejo jau i dekreta dirba kita ir atrodo kad visai nebloga,vaikai ja myli,o tai jau gerai....na siaip gi pakitimu bus kaip ir kasmet,nes lopsio viena aukletoja gi kelsis su vaikuciais i darzeli gi.kaip ir kasmet....bet siaip darzelis tikrai geras,aukletojos rupestingos. o ir vaikai labai jau noriai eina,kas svarbiausia,kad ir jiems patinka. daug renginuku buna.tikrai geras darzelis. kaip bus paskui nezinau,bet lyg siol tikrai patenkinta esu ir tikrai nenoreciau darzelio keisti. na tiesa,darzelis gi nerenovuotas,bet man tai ne esme. man svarbiausia kad mano maziais butu tinkamai rupinamasi. o jie patenkinti,jiems gera,tai reiskiasi man dar geriau. galiu juos ramiai palikti darzelyje ir dirbti zinodama kad suziures,o jei kas gi negerai tuoj paskambina,pranesa. nors darzelis ir nerenovuotas bet jame tikrai nesalta ziema 4u.gif
Atsakyti
Zinau mamytes as ta situacija darzelyje, nes maniske eina i Eziuku gr. ....as uzklausiau tik del to, kad sakau gal bus pazystamu kas ves, nes mazyli vesiu, rasiau i Anciuku gr., taip Sonata jau isego i dekreta, o i jos vieta is musu grupes isejo aukletoja, tikrai labai faina, tik sake nezino ar tik iki vasaros dirbs, ar ir paliks ja ten visam... man irgi labai viskas patinka ir tinka..... na ka tuomet susitiksim su naujom mamytem ir vaikiukais rugseji, o gal ir prie supyniu smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
gal kuri vedate ar vedete vaikiuka i l/d zvaigzdute? noreciau atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sextina @ 2013 05 02, 11:27)
Sveikos mamytes,
gal kuri vedate ar vedete vaikiuka i l/d zvaigzdute? noreciau atsiliepimu  smile.gif

Vedu ir dukrytę,ir sūnelį.Neturiu jokių nusiskundimų,ir auklėtojos geros,ir vaikams labai patinka.
Atsakyti
[quote=muzliuke,2013 03 11, 13:32]
gal kas galit papasakoti apie K. Ramanausko darzeli? kaip ten su eilem?mes dar neuzsirase, tai viskas butu idomu
ir mane domintu, ypac 2011m gimusiu vaikuciu grupe, kuria lankysime nuo 2014m rudens?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo radviliukas4: 07 gegužės 2013 - 21:07
Seikos ,
Gal kas vedat savo vaikucius i Pusyneli? kaip Jums sis darzelis?
Atsakyti
Sveikos,

noreciau kad atsilieptu mamytes, vedancios vaikus i Rutos darzeli, ne lopselio grupe o vyresnius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Devold: 13 gegužės 2013 - 09:08
Sveikos, gal yra mamyciu kurios ves savo maziuosius nuo rugsejo i Vyturelio salotine grupe?
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 06 19, 17:51)
Sveikos, gal yra mamyciu kurios ves savo maziuosius nuo rugsejo i Vyturelio salotine grupe?

Mes baigiame salotine grupe, tik teigiami atsliepimai, seimininkute super, aukletoja Ruta nuostabi, tik neaisku ar ji begris, nes visus metus buvo biuletenis, bet ir naujaja negaliu skustis, labai vaikucius myli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(radviliukas4 @ 2013 06 20, 12:09)
Mes baigiame salotine grupe, tik teigiami atsliepimai, seimininkute super, aukletoja Ruta nuostabi, tik neaisku ar ji begris, nes visus metus buvo biuletenis, bet ir naujaja negaliu skustis, labai vaikucius myli  4u.gif

Taip, musu bus nauja auklyte Kristina, ji dabar jusiskius priziuri?
Atsakyti