Gal kas iš mamyčių vakar buvo Tele Bim Bam ir Lietuvos valstybinio simfoninio orkerstro koncerte? Pasidalinkite įspūdžiais Planuojame šiandien Vilniuje eiti, įdomu, ar patiko jums ir mažiesiems
Sveiki
Esu mamyte iš Ž.Šančių , man 23 metai ir turiu mažylę mėnesio laiko gal atsirastų mamyčių kaimynių norinčių pasidalinti rūpesčiais ir kada pastumdyti vežimėlius ?
Esu mamyte iš Ž.Šančių , man 23 metai ir turiu mažylę mėnesio laiko gal atsirastų mamyčių kaimynių norinčių pasidalinti rūpesčiais ir kada pastumdyti vežimėlius ?
Sveikos mamytes, kodel cia jusu tiek mazai? Prisijungiu ir as prie pazinciu Esu Inga, man 30m. Turiu dvi nuostabias dukras, vienai 9 metai, kitai beveik 5 men. Gyvenam Kalnieciai/Eiguliai Siaures pr. Ar yra norinciu bendrauti?
labas laukiusi 5 menuo esu naujoke kaune noriu susirasti draugiu su vaikuciais kad galeciau patarimu pasiklausti ar susitikti kartas nuo karto......
Sveikutes, esu jauna mama. Man 18, o mano mazajam 6 men. 2 savaites. Kolkas gyvenam Aukstuosiuose sanciuose, bet ruosemes kraustytis i aleksota. Ieskau draugiu, su kuriomis galima butu pasidalinti ispudziais, pabendrauti ivairiomis temomis ir zinoma pastumdyt vezimeli. Jei kas nors nores susibendrauti, maloniai lauksiu jusu zinuciu i az arba cia forume. Tikrai labai noreciau susipazinti.
Sveikutes mamytes, esu naujoke ir cia ir Kaune, dar tik pries menesy atsikrausciau. Gyvenu netoli draugystes parko.
Esu nescia kaip 28savaites.
Butu malonu jei atsirastu merginu, kurios lauktusi ir kartu dalintusi ispudziai. Taip pat butu malonu sulaukti is esanciu mamyciu patarimu ir patirties pasidalinimu.
Esu nescia kaip 28savaites.
Butu malonu jei atsirastu merginu, kurios lauktusi ir kartu dalintusi ispudziai. Taip pat butu malonu sulaukti is esanciu mamyciu patarimu ir patirties pasidalinimu.
Labas, mamytės
Gal yra mamyčių netoli molo ar girstučio? turiu 5 mėn. sūnelį. Gal atsirastų norinčių kartu pastumdyti vežimus? Nė viena draugė vaikų neturi, tad tas bendravimas jau nebetoks kaip ankščiau. O norėtųsi susirasti kokią bendramintę paplepėjimams
Gal yra mamyčių netoli molo ar girstučio? turiu 5 mėn. sūnelį. Gal atsirastų norinčių kartu pastumdyti vežimus? Nė viena draugė vaikų neturi, tad tas bendravimas jau nebetoks kaip ankščiau. O norėtųsi susirasti kokią bendramintę paplepėjimams
Sveikos, man 31 metai, dukrytei- 10men, gyvenam prie sesto forto ziedo, lankomes panemunes parke ir parkelyje prie griciupio. Gal kas nori i kompanija mums?
QUOTE(Krista919 @ 2014 06 11, 23:11)
ir as prisijungsiu savo 10men maziuka vezioju silainiuose. jei yra narinciu mielai prasome prisijungti
Labutis, as taip pat is silainiu auginu 9 men berniuka.