Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje,

QUOTE(avi @ 2012 10 17, 08:47)
jei nesate isranki aplinkai  smile.gif ( kirpykla maza prekybos centre), siulau pabandyti pas Toma (vaikinas) Zirmunuose, Minsko IKI, 2-ame aukste, berods Solidi vadinasi kirpykla. Man labai lux jis dazo sruogomis thumbup.gif

o kokios ten kainos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rrina @ 2012 10 17, 11:57)
o kokios ten kainos?  ax.gif

as mokejau 130 lt uz ilgu plauku sruogavima
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 10 17, 12:04)

pabūsiu įkyri blush2.gif čia tik už sruogas ? ( už šaknų dažymą atskirai ? )
Atsakyti
Rytojui uzsiregistravau pas Jolanta is My Studio, ziuresiu, ka padarys. Nieko drastisko nenoriu, tik pasitrumpinti plaukus nekerpant ju sluoksniais, sake, kad taip moka.
Atsakyti
QUOTE(Rrina @ 2012 10 17, 13:09)
pabūsiu įkyri  blush2.gif čia tik už sruogas ? ( už šaknų dažymą atskirai ? )

tik
Atsakyti
QUOTE(Rrina @ 2012 10 17, 13:57)
o kokios ten kainos?  ax.gif

mokejau 120 uz sruogavima, bet man labai ta technika tinka, nes sruogos dazomos ne "belekokios", o atrinkinejamos pries tai dazytos thumbup.gif kas, dristu pripazinti, reta, nes meistrui daug darbo ir laiko uzima. As jau virs 1,5 m ten dazausi, tai man baigineja nusikirpti pries tai nudeginti plaukai 4u.gif

QUOTE(~Aylin @ 2012 10 17, 14:04)

paskutini karta mokejau tiek su pakirpimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(avi @ 2012 10 17, 08:47)
jei nesate isranki aplinkai  smile.gif ( kirpykla maza prekybos centre), siulau pabandyti pas Toma (vaikinas) Zirmunuose, Minsko IKI, 2-ame aukste, berods Solidi vadinasi kirpykla. Man labai lux jis dazo sruogomis thumbup.gif

as ten daziausi 1 karta, daugiau nebegrizau, nepatiko, kad tomas plaukus dziovino per karsta oro srove, per arti plauku odos, pasakiau jam apie tai, tai kuriam laikui pamazino tempe ir atstuma, o po to vel tas pats rolleyes.gif dziovindamas plaukus pese.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Aylin: 17 spalio 2012 - 21:09
QUOTE(~Aylin @ 2012 10 17, 23:08)
as ten daziausi 1 karta, daugiau nebegrizau,  nepatiko, kad tomas plaukus dziovino per karsta oro srove, per arti plauku odos, pasakiau jam apie tai, tai kuriam laikui pamazino tempe ir atstuma, o po to vel tas pats rolleyes.gif dziovindamas plaukus pese.

geras, nieko panasaus nesu jautusi g.gif 4u.gif o ir dazymas Jums nepatiko?
Atsakyti
QUOTE(avi @ 2012 10 17, 21:18)
o ir dazymas Jums nepatiko?

nei patiko, nei nepatiko, jokiu ispudziu, dazo kaip ir visi, jokios isskirtes technikos nepastebejau.
Atsakyti
Viena kolege kerpasi pas Lina is Bob Salon, patenkinta ir atrodo gerai smile.gif Gal kas zino kokios ten kirpimo kainos?Nerandu jokio ju internetinio puslapio g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 10 18, 09:56)
nei patiko, nei nepatiko, jokiu ispudziu, dazo kaip ir visi, jokios isskirtes technikos nepastebejau.

Aš irgi be įspūdžių ,nieko gero nieko blogo ..bet negryžau ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 10 17, 19:09)
Rytojui uzsiregistravau pas Jolanta is My Studio, ziuresiu, ka padarys. Nieko drastisko nenoriu, tik pasitrumpinti plaukus nekerpant ju sluoksniais, sake, kad taip moka.

Ta prasme kerpa sluoksniais? Kai dalimis ima ir kerpa ir taip sulygina juos ar kaip? blush2.gif as cia kaip neismanele kokia biggrin.gif
Atsakyti