Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje,

QUOTE(aistuliaa @ 2012 10 11, 14:42)
Aha, radau per narių paiešką  bigsmile.gif  parašiau až, smalsu kur dirba smile.gif gaila, kad ne Monikoj, patogi vieta buvo

Man atrodo ji senai buvo prisijungusi. Bet jeigu gausi kokia informacija pranesk prasau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 10 11, 14:53)
Man atrodo ji senai buvo prisijungusi. Bet jeigu gausi kokia informacija pranesk prasau smile.gif

Prieš kelias dienas buvo prisijungus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 10 11, 14:59)
Prieš kelias dienas buvo prisijungus  bigsmile.gif

kai as pries kelias savaites ziurejau, tai jau kelis menesius nebuvo prisijungusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 10 11, 15:29)
kai as pries kelias savaites ziurejau, tai jau kelis menesius nebuvo prisijungusi  doh.gif

tai gal dabar po kelių mėnesių ir prisijungs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 10 11, 15:40)
tai gal dabar po kelių mėnesių ir prisijungs biggrin.gif

Prieš kelias dienas pati ieškojaus ,,kur ji db ,radau ,bet nepamenu pavadinimo Salono .jei įdomu ,pasiknaisiosiu dar kart mirksiukas.gif
Papildyta:
http://estetikosstud...o...3&Itemid=13
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2012 10 11, 22:48)
Prieš kelias dienas pati ieškojaus ,,kur ji db ,radau ,bet nepamenu pavadinimo Salono .jei įdomu ,pasiknaisiosiu dar kart  mirksiukas.gif
Papildyta:
http://estetikosstud...o...3&Itemid=13

Tai kaip suprantu čia ir dirba, kur nuoroda įkelta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 10 12, 09:24)
Tai kaip suprantu čia ir dirba, kur nuoroda įkelta  smile.gif

Na,taip ir aš suprantu mirksiukas.gif
Atsakyti
Esu buvus pas cia minima Laura is MY studio, tai nieko ypatingo, suzaveta nelikau, kerpa nedrasiai, po tvarkytis su plaukais nebuvo lengva...
Atsakyti
Gal kas galėtų pasiūlyti kirpėją Vilniuje, kuri sugarbanotų ilgus plaukus mėnesiui/ dviem su Gold Wella priemonėmis?
Atsakyti
Nežinau,kur pasiteirauti,tai paklausiu čia: gal žinote kur Vilniuje be Yury salono dar daro Inner Effect procedūrą? Patogiausia būtų kuo arčiau centro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2012 09 30, 14:01)
as turiu ilgus sviesintus plaukus. sruoginu. idomu kur graziai mane nukirptu ir nusruogintu uz normalia kaina? g.gif

jei nesate isranki aplinkai smile.gif ( kirpykla maza prekybos centre), siulau pabandyti pas Toma (vaikinas) Zirmunuose, Minsko IKI, 2-ame aukste, berods Solidi vadinasi kirpykla. Man labai lux jis dazo sruogomis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Claude @ 2012 10 16, 14:12)
Nežinau,kur pasiteirauti,tai paklausiu čia: gal žinote kur Vilniuje be Yury salono dar daro Inner Effect procedūrą? Patogiausia būtų kuo arčiau centro smile.gif

Divaltoj (priesais Simona Lux).

Gal kur gali nukirpti plaukus tiesiai, neskirstant ju sekcijomis? Kiek esu buvus pas kirpejas, visos skirsto sekcijomis ir tada pakerpa, o as noriu, kad visu tiesiog tiesiai pakirptu.
Atsakyti