Taigi aš jau po Lauros iš My Studio. Likau labai labai patenkinta. Aišku ir neturėjau kažkokių didelių reikalavimų, bet rezultatas tikrai toks, kokio nesitikėjau. Teėjau pasitrumpint galų ir labiau pakarpyt priekio, vienas iš pageidavimų, kad kirptų taip, jog plaukai kažkiek banguotųsi (po kai kurių kirpimų būna tiesūs, po kai kurių banguojasi). Dar vienas dalykas, kurio prašau faktiškai visada - kad po kirpimo paprastai išdžiovintų, be tokų ten šukų ir milijono priemonių, tiesiog noriu matyt realų rezultatą, kokį matysiu kasdien, o ne tik kirpimosi diena. Viskas super, šypsausi sau žiūrėdama į veidrodį Ir pati kirpėja labai patiko+ grojo salone 6auni muzika, tad visa atmosfera buvo l. gera. Kaina taip pat Tikrai pas ją grįšiu.
QUOTE(Ievuuska @ 2012 09 29, 15:35)
Taigi aš jau po Lauros iš My Studio. Likau labai labai patenkinta. Aišku ir neturėjau kažkokių didelių reikalavimų, bet rezultatas tikrai toks, kokio nesitikėjau. Teėjau pasitrumpint galų ir labiau pakarpyt priekio, vienas iš pageidavimų, kad kirptų taip, jog plaukai kažkiek banguotųsi (po kai kurių kirpimų būna tiesūs, po kai kurių banguojasi). Dar vienas dalykas, kurio prašau faktiškai visada - kad po kirpimo paprastai išdžiovintų, be tokų ten šukų ir milijono priemonių, tiesiog noriu matyt realų rezultatą, kokį matysiu kasdien, o ne tik kirpimosi diena. Viskas super, šypsausi sau žiūrėdama į veidrodį Ir pati kirpėja labai patiko+ grojo salone 6auni muzika, tad visa atmosfera buvo l. gera. Kaina taip pat Tikrai pas ją grįšiu.
Kiek kainavo kirpimas ir kurios pakopos meistrė ji yra?
QUOTE(Tasty @ 2012 09 29, 16:13)
Kiek kainavo kirpimas ir kurios pakopos meistrė ji yra?
Kirpimas 50 Lt, 1os pakopos
as turiu ilgus sviesintus plaukus. sruoginu. idomu kur graziai mane nukirptu ir nusruogintu uz normalia kaina?
Sveikos
Gal kas zinote su kokia kosmetika dirba My-Stdio salone? Kas dazetes plaukus, kokie atsiliepimai, kokie dazai? Aciu merginos, pirmadieniui uzsirasiau, tad galvoju prie to pacio ir nusidazyt
Gal kas zinote su kokia kosmetika dirba My-Stdio salone? Kas dazetes plaukus, kokie atsiliepimai, kokie dazai? Aciu merginos, pirmadieniui uzsirasiau, tad galvoju prie to pacio ir nusidazyt
QUOTE(Zuzzė @ 2012 09 24, 16:12)
Na surizikavau , ir šiandien apsilankiau pas kirpėją Leną,
Parasykit kirpyklos adresa, kur kerpa Lena jei galite
QUOTE(Tin-tin @ 2012 10 07, 18:34)
Parasykit kirpyklos adresa, kur kerpa Lena jei galite
Sugiharos g. 3
o as pagal rekomendacijas galvoju apie Andriu is Satte, tokio berniuko is Uffo arba dar vieno is Bosaites salono... ir net nzn. gal mielai eiciau pas Laura bet pas ja pagal online bookinga nera normalaus laiko.
QUOTE(aistuliaa @ 2012 10 11, 13:57)
Kažkada čia temoje buvo kalbame apie kirpėją tokią, nu niekip neatgaminu nicko, ji sm prisiregistravus, o dirba Monikos salone Justiniškėse... Esu buvusi pas ją kirptis, bet jau prieš du metus... Gal kas žino apie ką aš ir primintų jos vardą ar nicką sm...
Stella, bet kiek zinau Monikoj jau nedirba
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 10 11, 14:10)
Stella, bet kiek zinau Monikoj jau nedirba
Aha, radau per narių paiešką parašiau až, smalsu kur dirba gaila, kad ne Monikoj, patogi vieta buvo