Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje,

Sveikos visos smile.gif Vel griztu i sia tema... Praeitos mano paieskos baigesi taip... Po Mindaugo is KM isbandziau Egle. Mindaugas nepadare nieko tokio, o egle graziai sutvarke plaukus, bet spalva po keik laiko "paryzejo" ko as labai nenorejau ir prasiau, kad tiap nebutu. Tuomet nuejau pas Jevgeniju i Bomond. Kadangi mano plaukai garbanoti o jis su jais tvarkytis moka, tia kirpimu likau patenkinta (per ziema plaukai labai nusiuro, tai pavasari su mano leidimu juos is esmes nutrumpino smile.gif, bet visi aplink sake, kad labai tinka vadinasi tinka smile.gif Tik va del spalvos... Realybej spalva kaip ir grazi, bet prie kito apsvietimo ar foto ar esu ryzavota o tas man nepatinka... Vel atejo metasgrazintis ir dvejoju... man reikai, kad plaukus pasviesintu, bet as pati esu baltaode ir man reikia pilko atspalvio sviesumo, bet tokio grazaus... Na i olialia netaikau smile.gif
Beje taip atsitiko, kad vyra uzrasiau kirptis pas Manta is Simonos kol jo kirpejas atostogauja (neturejau laiko ilgai gilintis, tai paskaicius dali temos radau atsiliepimu geru apie ji), bet deja nepatiko jo kirpimas schmoll.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti