Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje,

QUOTE(Snobė @ 2013 06 27, 19:25)
Sveikos!

Gal galite rekomenduoti / žinote neblogą kirpyklą Santariškių rajone? Ne vieneri metai lankausi Jeruzalės g. esančioje "Beaty Zone", jau iki gyvo kaulo įgriso ir lūkesčių nepateisino nei karto.

Moterys labai gyre virs IKI Express esancio grozio salono kirpejas, bet jos lyg iseina kazkur kitus dirbti, IKI bus rekonstruojama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2013 06 27, 23:12)
Moterys labai gyre virs IKI Express esancio grozio salono kirpejas, bet jos lyg iseina kazkur kitus dirbti, IKI bus rekonstruojama  4u.gif

Gintare dirbs Okeanijoje, kaip ir Solveiga.

Esu kirpusis ten keleta kartu. Nieko placiau negaliu pakomentuoti, nes tai buvo tik galiuku pakirpimas smile.gif
Atsakyti
Tiffany, ačiū už atsakymą. Čia ta IKI, kur Franko gatvėj? g.gif Iš kitos pusės, nėra taip svarbu, jeigu išeina kirpėjos iš ten greitu laiku.

Partena, Okeanija... girdėta...Pasižiūrėjau jų tinklalapyje: plaukų, ilgesnių nei 35 cm, dažymas: 190 - 300 litų blink.gif
Mano plaukai ilgi, bet labai plonyčiai (tiesiog rankoje telpa susukti), aš vis nesugalvoju, ar įmanoma ką nors su jais padaryt, kiek "Beauty Zone" lankausi, kiek prašau kirpėjų sugalvot ką nors... vis išeinu tiesiog su pakirptais galiukais ir nudažytais plaukais (spalva pagal nuotaiką). Už plaukų dažymą palieku iki 100 litų, dažau kas mėnesį, kas du. Vien už dažymą mokėti trigubai nesinori, nes rezultatas juk vis tiek tas pats.

Ir tas tas pats rezultatas pabodo, norisi kirpėjo "su polėkiu". Nesu įnoringa, viskas man tinka, patinka, tik pabosta tas pats per tą patį, o keturių-penkių šimtinių nenoriu kas mėnesį plot g.gif
Nors ką čia ir bepadarysi su ilgais, tiesiais, plonais plonais plaukais... Trumpai kirpti nesinori.
Atsakyti
Snobe, ta pati Franko g, bet jau lyg konraktus dalina kas kur dirbs 4u.gif pati nebuvau, kaimyne pasakojo
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2013 06 28, 17:33)
Snobe, ta pati Franko g, bet jau lyg konraktus dalina kas kur dirbs  4u.gif pati nebuvau, kaimyne pasakojo

Tai aš ir parašiau tą ką gavau iš kirpėjos ir manikiūrininkės DGC, dirbs okeanijoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Partena! @ 2013 06 28, 17:38)
Tai aš ir parašiau tą ką gavau iš kirpėjos ir manikiūrininkės DGC, dirbs okeanijoje smile.gif

supratau drinks_cheers.gif naudinga info, gal kam prireiks
Atsakyti
Labai džiaugiuos išlaukus nerealiai ilgą eilę (turbūt pas Prezidentę lengviau papult smile.gif ) ir papuolus pas Zbignevą Koliato. Va čia tai specas. Buvome kartu su kolege, ją kirpo pirmą, o aš cekavinau:) Atėjus mano eilei, sakiau, galite kirpti, kaip norite, visiškai juo pasitikėjau. Rezultatas puikus, jokių išdrąskymų, kokardų viršugalvyje, plaukai krenta, kaip reikia.
Ir pats kaip žmogus paprastas, jaukus, ne taip kaip būna ,ateini ir vaikšto povo žingsniu išsipustę stilistai smile.gif
P.S. Klausiau čia apie atprintintos foto nešimąsi pas stilistą neperseniausiai, tai,žinoma, jos nedrysau rodyt, bet apkirpta buvau būtent taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Snobė @ 2013 06 28, 17:22)

Mano plaukai ilgi, bet labai plonyčiai (tiesiog rankoje telpa susukti), aš vis nesugalvoju, ar įmanoma ką nors su jais padaryt,

Nors ką čia ir bepadarysi su ilgais, tiesiais, plonais plonais plaukais... Trumpai kirpti nesinori.

Jei nėra labai ką sukurt iš jūsų plaukų, bet norit ko nors įdomaus, gal jums būtų išeitis kasdien pačiai darytis visokias šukuosenas, sukelt, susukt, susegt vienaip, kitaip... užeikit į youtube, ten moko tiek šukuosenų įvairiausių pasidaryt, visokiems plaukų tipams, tik raskit ten savo antrininkę ir semkitės įkvėpimo rolleyes.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(rosea @ 2013 06 28, 20:20)
Rezultatas puikus, jokių išdrąskymų, kokardų viršugalvyje, plaukai krenta, kaip reikia.
apkirpta buvau būtent taip biggrin.gif

Džiugu girdėt, suintrigavot ax.gif prašom užeiti į kitą temutę ir pasirodyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rosea @ 2013 06 28, 18:20)
Labai džiaugiuos išlaukus nerealiai ilgą eilę (turbūt pas Prezidentę lengviau papult smile.gif ) ir papuolus pas Zbignevą Koliato.  Va čia tai specas. Buvome kartu su kolege, ją kirpo pirmą, o aš cekavinau:) Atėjus mano eilei, sakiau, galite kirpti, kaip norite, visiškai juo pasitikėjau. Rezultatas puikus, jokių išdrąskymų, kokardų viršugalvyje, plaukai krenta, kaip reikia.
Ir pats kaip žmogus paprastas, jaukus, ne taip kaip būna ,ateini ir vaikšto povo žingsniu išsipustę stilistai smile.gif
P.S. Klausiau čia apie atprintintos foto nešimąsi pas stilistą neperseniausiai, tai,žinoma, jos nedrysau rodyt, bet apkirpta buvau būtent taip biggrin.gif

O kiek kirpimas kainuoja? 4u.gif
Atsakyti
Noriu_padovanoti, ačiū už patarimus, Jūs labai maloni, vis dėlto, mano manymu, kiekvienas turi daryti tai, ką išmano geriausiai. Nemoku aš tų šukuosenų daryt, domiuosiu kitais dalykais, man reikia tiesiog gero kirpėjo, daug kas juk priklauso ir nuo to, kaip plaukas yra nukirptas, kaip jis krenta. Iš kitos pusės, ir laiko neturiu, ryte atsikėlusi noriu skirti kuo mažiau laiko plaukų tvarkymui, miegočiau dar valanda mažiau, jeigu pradėčiau šukuosenas darytis prieš darbus.

Kiek nueinu į savo kirpyklą, man nei pataria, nei pasiūlo, tiesiog tiksliai vykdo prašymą nudažyt, pakirpt galiukus. Kiek prašiau, klausiau, ką galėtų pasiūlyt, gal kokį kirpimą pakeisti, gal plaukų spalvą rekomenduot: paduoda spalvų paletę ir žinokis. Jau nepamenu, kiek metų tas pats per tą patį: pakirpti galiukai, įvairiais rudais atspalviais dažomi plaukai.

Santariškėse man labai patogu, norėčiau pakeisti "Beauty zone", bet už dažymą (neįskaitant kirpimo) mokėt 300 "Okeanijoj"? blink.gif Merginos, čia normali kaina? Aš plaukus dažau kas mėnesį (KEUNE augaliniais dažais, jie greičiau nusiplauna).

Dar yra kažkoks Laimos salonas netoliese (nežinau tikslaus pavadinimo), važiuojant Geležinio vilko gatve matosi ryškiai raudonas užrašas ant kotedžiuko (ot paaiškinau biggrin.gif ). Gal apie jį kuri atsiliepimų girdėjot?
Atsakyti
QUOTE(Snobė @ 2013 06 29, 15:59)
Noriu_padovanoti, ačiū už patarimus, Jūs labai maloni, vis dėlto, mano manymu, kiekvienas turi daryti tai, ką išmano geriausiai. Nemoku aš tų šukuosenų daryt, domiuosiu kitais dalykais, man reikia tiesiog gero kirpėjo, daug kas juk priklauso ir nuo to, kaip plaukas yra nukirptas, kaip jis krenta. Iš kitos pusės, ir laiko neturiu, ryte atsikėlusi noriu skirti kuo mažiau laiko plaukų tvarkymui, miegočiau dar valanda mažiau, jeigu pradėčiau šukuosenas darytis prieš darbus.

Kiek nueinu į savo kirpyklą, man nei pataria, nei pasiūlo, tiesiog tiksliai vykdo prašymą nudažyt, pakirpt galiukus. Kiek prašiau, klausiau, ką galėtų pasiūlyt, gal kokį kirpimą pakeisti, gal plaukų spalvą rekomenduot: paduoda spalvų paletę ir žinokis. Jau nepamenu, kiek metų tas pats per tą patį: pakirpti galiukai, įvairiais rudais atspalviais dažomi plaukai.

Santariškėse man labai patogu, norėčiau pakeisti "Beauty zone", bet už dažymą (neįskaitant kirpimo) mokėt 300 "Okeanijoj"?  blink.gif Merginos, čia normali kaina? Aš plaukus dažau kas mėnesį (KEUNE augaliniais dažais, jie greičiau nusiplauna).

Dar yra kažkoks Laimos salonas netoliese (nežinau tikslaus pavadinimo), važiuojant Geležinio vilko gatve matosi ryškiai raudonas užrašas ant kotedžiuko (ot paaiškinau  biggrin.gif ). Gal apie jį kuri atsiliepimų girdėjot?

Tą Laimos saloną mačiau ne vienos LNK laidos pabaigoje rodomuose titruose, ale puošia ir ruošia vedėjus. Kainos irgi jaučiu užkeltos. 300 už dažymą, be kirpimo mokėti jau būtų vau vau, aš tiek pvz kirpimo meistruose nesumoku katu su kirpimu. Gal jums kirpėjos Gintarės (iš DGC) numerį asmeninį duoti? Pasikonsultuotumėt? ax.gif Labai maloni moteris, matau ją dažnai gatvėj, vietinė - santariškietė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partena!: 29 birželio 2013 - 15:27
Partena, susiradau tos Laimos tinklalapį, ir kainos surašytos "nuo", tik neaišku "iki" kiek biggrin.gif Laimos salonas
Bet ne taip baisiai man tos kainos atrodo, kaip "Okeanijoj", mąstau, gal išbandyt, tik viena bėda, kad visada dažiau augaliniais dažais, kaip suprantu, Laima tokiais nedažo, o aš, su savo minimaliu supratimu šioje srity, visad maniau, kad tie augaliniai yra mažesnis blogis.

Jaučiuosi labai dėkinga už pasilūlymą pasidalinti kontaktais, bet gal susilaikysiu ax.gif Jeigu ta miela moteris Gintarė pasakė, kad išeina į "Okeaniją", tai ką aš ten lįsiu su savo skambučiais, juk galiu tiesiai eiti į tą kirpyklą, bet kainos išgąsdino.
Atsakyti