Noriu_padovanoti, ačiū už patarimus, Jūs labai maloni, vis dėlto, mano manymu, kiekvienas turi daryti tai, ką išmano geriausiai. Nemoku aš tų šukuosenų daryt, domiuosiu kitais dalykais, man reikia tiesiog gero kirpėjo, daug kas juk priklauso ir nuo to, kaip plaukas yra nukirptas, kaip jis krenta. Iš kitos pusės, ir laiko neturiu, ryte atsikėlusi noriu skirti kuo mažiau laiko plaukų tvarkymui, miegočiau dar valanda mažiau, jeigu pradėčiau šukuosenas darytis prieš darbus.
Kiek nueinu į savo kirpyklą, man nei pataria, nei pasiūlo, tiesiog tiksliai vykdo prašymą nudažyt, pakirpt galiukus. Kiek prašiau, klausiau, ką galėtų pasiūlyt, gal kokį kirpimą pakeisti, gal plaukų spalvą rekomenduot: paduoda spalvų paletę ir žinokis. Jau nepamenu, kiek metų tas pats per tą patį: pakirpti galiukai, įvairiais rudais atspalviais dažomi plaukai.
Santariškėse man labai patogu, norėčiau pakeisti "Beauty zone", bet už dažymą (neįskaitant kirpimo) mokėt 300 "Okeanijoj"?
Merginos, čia normali kaina? Aš plaukus dažau kas mėnesį (KEUNE augaliniais dažais, jie greičiau nusiplauna).
Dar yra kažkoks Laimos salonas netoliese (nežinau tikslaus pavadinimo), važiuojant Geležinio vilko gatve matosi ryškiai raudonas užrašas ant kotedžiuko (ot paaiškinau
). Gal apie jį kuri atsiliepimų girdėjot?