Sveikos.
Prašau nepriekaištaukit kad neskaičiau ankstesnių postų. Tikrai skaičiau, o jūsų pasiūla tokia didelė, kad taip nieko ir nenusprendžiu.
Trumpai apie mano situaciją: penkis metus dažiau plaukus raudonai (6;7,4 tonais, šiltais dažniausiai). Prisiskaičiau apie tipus, pasirodo, priklausau šaltajam tipui -
cold summer kaip ir dauguma lietuvaičių.
Na ir ką - nepabijojau ir nusipirkau šešto numerio šalto atspalvio dažus ir nusidažiau namuose. Pakuotėj bent keliais tonais šviesesni atrodė nei tai, ką išvydau ant savo galvos. Tikslas buvo išimti raudoną, šiltą pigmentą. Rezultatas beveik tenkina, spalva truputį atsiplaudinėja, o ir raudonis labai nelenda lauk. Tiesa, truputį švyti ryžumu prieš saulę, tačiau pakankamai gerai. Sakyčiau, dabartinė mano plaukų spalva labai panaši į šitą (gal neidealiai lygi, vietomis šviesiau, ties ausimis tamsiau)
Na, prisiekperimentavau žodžiu. Daugiau jokiu būdu namie nesidažysiu plaukų.
Taigi, patarkit gerą koloristę kuri sugebėtų su laiku pašviesint mano plaukus jiems labai smarkiai nepakenkdama. Griežtai nenoriu jokių sruogų per visą galvą, nepatinka. Norėčiau kada nors atrodyti kaip nors šitaip
Suprantu, kad laiko ir pinigų čia reikės. Vienam kartui pas kirpėją esu pasiryžus išleisti iki 150lt. Prašau, patarkite, nenoriu eiti į kiemo kirpyklą. Ten tikrai sugadins, o ir plaukų kirptis trumpai nesinori. Beje, maniškiai gan silpnoki, ir šiaip pats mano plaukas gan plonas. Sakyčiau, vidutiniai, nėra ir labai silpni, tik ilgo dažymo nualinti. Bet juk galima kažką padaryti? Natūraliplaukų spalva mano tai tamsi pelenų, be jokių šiltų atspalvių. Ta, blankioji ruda.
Labai lauksiu jūsų patarimų. Nekantrauju.