Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje,

QUOTE(rosea @ 2013 06 10, 19:56)
Merginos, o labai idiotiškai atrodyčiau nunešus kirpėjui atprintintas foto, kad parodyt, kas man gražu ir kažko į tą pusę mano galvai adaptuoto tikiuosi? tongue.gif noriu radikalesnių pokyčių, bet nupasakot žodžiais, įtariu, sunkiai gautųsi  doh.gif Tai ir galvoju, kad kaip kaimietukė nepasirodyt biggrin.gif

Neskis, neskis ir as esu nesusis wink.gif paskuitni karta savo mazaji norejau apkirpti, tai ir nesiausi, ir nieko ax.gif apkirpo pagal foto bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosea @ 2013 06 10, 18:56)
Merginos, o labai idiotiškai atrodyčiau nunešus kirpėjui atprintintas foto, kad parodyt, kas man gražu ir kažko į tą pusę mano galvai adaptuoto tikiuosi? tongue.gif noriu radikalesnių pokyčių, bet nupasakot žodžiais, įtariu, sunkiai gautųsi  doh.gif Tai ir galvoju, kad kaip kaimietukė nepasirodyt biggrin.gif

Labai dažnai nešuosi. Kai žinau ko konkrečiai noriu. Visi kirpėjai pas kuriuos buvau labai palankiai reagavo.
Atsakyti
Kazkaip del Manto pradedu abejoti.. Man reikia meistro, kuris nukirptu padaryta nesamone mano kirpejos, jei imanoma, nes pas mane netikusi kare, isimti tamsia spalva bei kiek pasviesintu 4u.gif gal kuri esat susidurusi su panasia situacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2013 06 12, 06:48)
Kazkaip del Manto pradedu  abejoti.. Man reikia meistro, kuris nukirptu padaryta nesamone mano kirpejos, jei imanoma, nes pas mane netikusi kare, isimti tamsia spalva bei kiek pasviesintu  4u.gif gal kuri esat susidurusi su panasia situacija  4u.gif

sunki situacija... pašviesinti yra sunku, reikia išimti spalvą milteliais, o jie tikrai pakenkia plaukui.
Atsakyti
QUOTE(bitute_ @ 2013 06 12, 15:47)
sunki situacija... pašviesinti yra sunku, reikia išimti spalvą milteliais, o jie tikrai pakenkia plaukui.

Kazkada ir mane yra bais uztamsine,tai ejau pas kirpeja ir ji man tiesiog sruogelias padaze ir iskart paviesejo plaukai,bet aisku, kiekvienam situacija kitokia....o siaip tos visos tamsios spalvos atsiplauna-isvieseja...bet aisku, jei reikia vaikscioti tas pora savaiciu uztemdytai,tai ir ne kas,,, kai buvau bais uztamsyta,net akis bijojau pakelti... schmoll.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skruzdė...: 12 birželio 2013 - 20:53
QUOTE(skruzdė... @ 2013 06 12, 21:52)
Kazkada ir mane yra bais uztamsine,tai ejau pas kirpeja ir ji man tiesiog sruogelias padaze ir iskart paviesejo plaukai,bet aisku, kiekvienam situacija kitokia....o siaip tos visos tamsios spalvos atsiplauna-isvieseja...bet aisku, jei reikia vaikscioti tas pora savaiciu uztemdytai,tai ir ne kas,,, kai buvau bais uztamsyta,net akis bijojau pakelti... schmoll.gif  cool.gif

Mane tamsina keune dazais, jie kazkiek pasiplauna, bet ne tiek kiek noreciau, todel ir noriu pasisviesinti, nes negaliu i save ziureti, jau uzsirasiau pas kirpeja birzelio pabaigai, ziuresiu kas bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosea @ 2013 06 10, 19:56)

Aš tai kartą esu nešiausi net neatspausdintą nuotrauką, o tiesiog telefone parodžiau biggrin.gif Dabar tie išmanieji su didžiausiais ekranais, tai nemačiau reikalo spausdinti biggrin.gif
Ir kirpėja gan tiksliai nukirpo ax.gif
Atsakyti
Grizo mano vyras po Manto ir liko suzavetas kaip jis kerpa, kokia jo technika ir apskritai kaip kirpejas- zmogus, tad rekomenduoju vyrams drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos merginos,

noriu pasidomėti, ar kuriai nors teko apsilankyti Grožio salone MELISANDA
Kalvarijų g. 119 / Apkasų g. 2, Vilniuje?
Nes internete neredau apie juos jokiu atsiliepimų, nei gerų nei blogų:-(
Noriu pakeist plaukų spalvą, bet baisu, kad nasugadintu visai plaukų. Ir taip jie pas mane ploni.
Isanksto dekoju.
Atsakyti
Sveiki,

Prieš metus kirpausi "Sfinkso" grožio centre (gedimino pr.) pas Rositą.
Labai labai patiko. Išėjau iš kirpyklos kaip ant sparnų smile.gif

Bet neseniai sužinojau, kad ji ten jau nedirba sad.gif
Gal kas girdėjo kur ji dabar dirba? Labai noriu ją vėl rasti.

Ps. esu iš tų moterų, kuri dėl plaukų "A little bit crazy" smile.gif , jei apkerpa per daug. Rositos darbas ir sužavėjo, kad ji apkirpo tiek, kiek reikia kad ilgi plaukai gražiai kristų. Išplaudavau galvą, išdžiovindavau ir viskas - nereikėjo nei tiesintuvo nei lako... (Y) Įsitikinau, kad ne kiekviena kirpėja gali susitvarkyti su ilgais plaukais...
Atsakyti
QUOTE(mirka.lt @ 2013 06 19, 13:56)
Sveiki,

Prieš metus kirpausi "Sfinkso" grožio centre (gedimino pr.) pas Rositą.
Labai labai patiko. Išėjau iš kirpyklos kaip ant sparnų smile.gif

Bet neseniai sužinojau, kad ji ten jau nedirba sad.gif
Gal kas girdėjo kur ji dabar dirba? Labai noriu ją vėl rasti.

Ps. esu iš tų moterų, kuri dėl plaukų "A little bit crazy" smile.gif , jei apkerpa per daug. Rositos darbas ir sužavėjo, kad ji apkirpo tiek, kiek reikia kad ilgi plaukai gražiai kristų. Išplaudavau galvą, išdžiovindavau ir viskas - nereikėjo nei tiesintuvo nei lako... (Y) Įsitikinau, kad ne kiekviena kirpėja gali susitvarkyti su ilgais plaukais...

as turiu jos mobilu, bent jau toks buvo pries metus,gal nepasikeite smile.gif galiu atsiusti. Jei issiaiskinsit kur dabar dirba,parasykit, gal ir as dar sugalvosiu apsilankyt smile.gif
Atsakyti
Sveikos.

Prašau nepriekaištaukit kad neskaičiau ankstesnių postų. Tikrai skaičiau, o jūsų pasiūla tokia didelė, kad taip nieko ir nenusprendžiu.

Trumpai apie mano situaciją: penkis metus dažiau plaukus raudonai (6;7,4 tonais, šiltais dažniausiai). Prisiskaičiau apie tipus, pasirodo, priklausau šaltajam tipui - cold summer kaip ir dauguma lietuvaičių. 4u.gif Na ir ką - nepabijojau ir nusipirkau šešto numerio šalto atspalvio dažus ir nusidažiau namuose. Pakuotėj bent keliais tonais šviesesni atrodė nei tai, ką išvydau ant savo galvos. Tikslas buvo išimti raudoną, šiltą pigmentą. Rezultatas beveik tenkina, spalva truputį atsiplaudinėja, o ir raudonis labai nelenda lauk. Tiesa, truputį švyti ryžumu prieš saulę, tačiau pakankamai gerai. Sakyčiau, dabartinė mano plaukų spalva labai panaši į šitą (gal neidealiai lygi, vietomis šviesiau, ties ausimis tamsiau) user posted image

Na, prisiekperimentavau žodžiu. Daugiau jokiu būdu namie nesidažysiu plaukų.

Taigi, patarkit gerą koloristę kuri sugebėtų su laiku pašviesint mano plaukus jiems labai smarkiai nepakenkdama. Griežtai nenoriu jokių sruogų per visą galvą, nepatinka. Norėčiau kada nors atrodyti kaip nors šitaip user posted image
Suprantu, kad laiko ir pinigų čia reikės. Vienam kartui pas kirpėją esu pasiryžus išleisti iki 150lt. Prašau, patarkite, nenoriu eiti į kiemo kirpyklą. Ten tikrai sugadins, o ir plaukų kirptis trumpai nesinori. Beje, maniškiai gan silpnoki, ir šiaip pats mano plaukas gan plonas. Sakyčiau, vidutiniai, nėra ir labai silpni, tik ilgo dažymo nualinti. Bet juk galima kažką padaryti? Natūraliplaukų spalva mano tai tamsi pelenų, be jokių šiltų atspalvių. Ta, blankioji ruda.
Labai lauksiu jūsų patarimų. Nekantrauju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hospes: 23 birželio 2013 - 12:13