Merginos, gal zinote kur dabar dirba Arturas (smulkus, svieisu plauku vaikinas) is Angel spa (Angel spa jis anksciau dirbo, o kur dabar salonas nesako).... ?
QUOTE(guodzik @ 2013 05 22, 22:08)
as lieku istikima Mindaugui. Po kirpimo ir dazymo praejo trys menesiai, plaukai ataugo, ypac priekis, tai jau nebepatinka, nes graziai nebekrenta, per ilgi, taciau ant saknu ataugimo beveik nesimato prasysiu kad dazytu sviesiau si karta
na pastebėjau, kad tu Mindaugo gerbėja čia didžiausia - tavo atsiliepimų apie jį čia daugiausia, galvojau, kad keli žmonės apie jį rašo, o poto pastebėjau, kad čia vis tu pasireiški Kodėl vis dar seki šią temą, jei jau išsirinkai savąjį kirpėją? (Neįsižeisk, kad klausiu)
p.s. prieš Mindaugą ir aš nieko neturiu, tik man brangoka Grįšiu pas jį kai finansinė padėtis bus geresnė.. Gal nesupyks, kad buvau dingus...
O gal kas turite atsiliepimų apie "Solidi kirpykla" IKI minskas, įsikūrę jie? Taip arti namų man jie gal išbandyt?
Gal turite atsiliepimu apei sia akcija? Apie sia procedura?
As irgi jau kuri laika kerpuosi pas Mindauga, bet si kart galvoju pataupyt. Viskas tinka ir patinka man pas Mindauga, bet kiekviena kart moket uz galiuku pakirpima po 120 lt man per daug, kazkaip psichologiskai sunku Nors kai buvau iskeitus ji i 50%pigesni kirpima, tai pasigailejau Nes galiukus gal ir lygiai pakirpo, bet zirkles gal negalastos ar pigesnes buvo, ko pasekoje po 2 sav. pradejo skilinet galiukai, o po Mindaugo kirpimo 5 menesiuis isvaikstau be skilinejimu.
Laukiu merginu rekomendaciju del galiuku kirpimo. Aciu
na ir kaineles:O as tiek sau neleidziu moket uz pakirpima, maximum mokejus uz plauku kirpima ir dazyma naturaliais dazais, kurie laikesi 3metus ir nenusiplove, bet ir tai 100lt nesieke:) neseniai apsikirpau galiukus uz 20lt ir likau patenkinta, padare kaip norejau, ir jokiu bedu:) bet 120lt uz galiuku pakirpima cia ohohoho sorry kad pasireiskiau bet neiskenciau
QUOTE(baggio @ 2013 05 24, 08:22)
As irgi jau kuri laika kerpuosi pas Mindauga, bet si kart galvoju pataupyt. Viskas tinka ir patinka man pas Mindauga, bet kiekviena kart moket uz galiuku pakirpima po 120 lt man per daug, kazkaip psichologiskai sunku Nors kai buvau iskeitus ji i 50%pigesni kirpima, tai pasigailejau Nes galiukus gal ir lygiai pakirpo, bet zirkles gal negalastos ar pigesnes buvo, ko pasekoje po 2 sav. pradejo skilinet galiukai, o po Mindaugo kirpimo 5 menesiuis isvaikstau be skilinejimu.
Na va, aš šiandien buvau pas Laurą iš MyStudio (pirmą kart pas ją). Mokėjau 60 Lt, o pakirpo tikrai ne blogiau nei Mindaugas - juk tik galiukai... Va kai reiks darytis kažką įdomesnio tai tada turbūt pas Mindaugą vėl reiks eit.. Nors gal ir Laura nebūtų blogesnė. Kaip kažkas čia jau minėjo, Laura išties atrodo, kad kiek nedrąsiai kerpa, bet man rodos čia jau jos toks būdas, nes kai galvą plovė, tai taip švelniai ir atsargiai - nieks dar man nėra taip plovęs Maloni moteris, davė keletą naudingų patarimų dėl plaukų priežiūros ir sušukavimo.
Tiesa, stebėjau kaip šalia savo klientus kirpo Misha ir Jolanta - abu kirpo vaikinus. Nu nerealiai stilingai ir kruopščiai - norėčiau, kad mano vyras į tokias rankas papultų Jolanta ir Misha pagal kainas ima daugiau nei Laura.
Papildyta:
QUOTE(kristtule @ 2013 05 24, 10:08)
na ir kaineles:O as tiek sau neleidziu moket uz pakirpima, maximum mokejus uz plauku kirpima ir dazyma naturaliais dazais, kurie laikesi 3metus ir nenusiplove, bet ir tai 100lt nesieke:) neseniai apsikirpau galiukus uz 20lt ir likau patenkinta, padare kaip norejau, ir jokiu bedu:) bet 120lt uz galiuku pakirpima cia ohohoho sorry kad pasireiskiau bet neiskenciau
na jei būčiau radus kas mane gerai pakirptų už 20-30 lt, tikrai nebūčiau ėjus kur brangiau... Man matyt nepasisekė
QUOTE(vilmusia @ 2013 05 23, 14:48)
na pastebėjau, kad tu Mindaugo gerbėja čia didžiausia - tavo atsiliepimų apie jį čia daugiausia, galvojau, kad keli žmonės apie jį rašo, o poto pastebėjau, kad čia vis tu pasireiški Kodėl vis dar seki šią temą, jei jau išsirinkai savąjį kirpėją? (Neįsižeisk, kad klausiu)
p.s. prieš Mindaugą ir aš nieko neturiu, tik man brangoka Grįšiu pas jį kai finansinė padėtis bus geresnė.. Gal nesupyks, kad buvau dingus...
Na as irgi didele tik nesilankau daznai pas ji tris kart metuose tai man neatrodo brangu. Kai eus nusvilusi su kirpejais, zinau, kad jis neapkirps kaip vistos, o tikrai esu kazkada verkusi prie veidrodzio nuo kirpejos kiekviena karta rezultatas matosi, bet jam nuo antro apsilankymo leidziu kiprit ir daryt su plaukais ka nori, rezultatu bunu patenkinta ir girdziu tiek komplimentu, kad regis dabar moketi ir daugiau pinigu negila
O su kirpeju, kaip s batais, turi nuostabius batus, netrina, grazus, bet juk visada dairaisi nauju, gal grazesni, gal pigesni kirpejas, juk ne vyras, amzinos istikimybes neprisieksi
Papildyta:
O, as vln kur uz tiek kirptis neisivaizduoju dar pries kokius 15 metu, tikrai paprastoje kirpykloje tiek uz kirpciuku pakirpima mokejau deja patirtis, darbas ipareigoja ir bandyt eiti per visas kirpejas negaliu, kad rasciau kuri kerpa gerai uz labai nedaug litu
Ir dazai nenusiplove 3 metus? Tai ciajau man skamba is fantastikos serijos nes man jau nuo saules plaukai svieseja, o per tiek laiko ir plaukai ataugtu 3 kartus tikriausiai
QUOTE(emissaa @ 2013 05 23, 15:09)
O gal kas turite atsiliepimų apie "Solidi kirpykla" IKI minskas, įsikūrę jie? Taip arti namų man jie gal išbandyt?
as ten lankausi kazkada lankiausi pas Toma, tai nei blogai nei gerai, jis toks pagal nuotaika. Dabar einu pas Janina-faina mergina ir gera kirpeja, saugo plaukus. Paskutinį kartą kirpo galiukus karštomis žirklėmis, nerealiai patiko, po keliu mėn. vėl eisiu. Rekomenduoju
QUOTE(kristtule @ 2013 05 24, 09:08)
kazi kokie naturalus dazai laikosi 3 metus as irgi nuejau kazkada pigiau nusidazyti tai nudaze su peroksidu ir nutrupejo puse plauku, pasimokiau.
Papildyta:
kazkas klause kodel skaitau sia tema, ogi todel kad kaip kazkas pasake, zinau, kad kada nors jis man atsibos, ziurinejuosi ir kazko naujo
Laba diena,
planuoju apsilankyti pas koloristę Violetą iš Simonos. Noriu, kad tik nudažytų plaukus (neapsisprendžiau dar kaip, nes noriu "pabėgti" nuo juodų plaukų...), pas jų salono kirpėją eiti nežadu.
Gal galite papasakoti man "žaliai" šiame reikale, ar ji man parinks spalvą ir nudažys, išdžiovins plaukus? Ar ji tik parinks spalvą, parekomenduos dažymą, duos dažus ir lieps eiti pas kirpėją?
Tiesiog nežinau koloristų darbo ypatumų
planuoju apsilankyti pas koloristę Violetą iš Simonos. Noriu, kad tik nudažytų plaukus (neapsisprendžiau dar kaip, nes noriu "pabėgti" nuo juodų plaukų...), pas jų salono kirpėją eiti nežadu.
Gal galite papasakoti man "žaliai" šiame reikale, ar ji man parinks spalvą ir nudažys, išdžiovins plaukus? Ar ji tik parinks spalvą, parekomenduos dažymą, duos dažus ir lieps eiti pas kirpėją?
Tiesiog nežinau koloristų darbo ypatumų
per tris metus jau plaukai nuaugti turejo ir dar naturalus dazai, idomiai cia
na as irgi uz kirpima moku 100 Lt, ar tai galiuku kirpimas ar koks kitoks jokio skirtumo, salonas turi savo kaina, o man kirpeja patinka, kaip sakoma lengva ranka jos, nors atrodo tik galiukus pakerpa bet plaukuciai ilgai graziai atrodo