Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje,

Laba diena norejau paklausti gal kas buvo ir zino atsiliepimus pas kirpeja Irina Zudova is Domini Kaune?Noriu apsikirpti ir nusidazyti sviesiom sruogelem,plaukai iki peciu.Arba rekomenduokit savo,tokia kirpeja kuri nesugadintu plauku ir moketu sviesinti.
Atsakyti
kita sestadieni eisiu pas Renata is Divaltos, labai knieti isbandyti biggrin.gif gal parinks koki grazu sviesu atspalvi, labai bent tikiuosi ax.gif
Atsakyti
O čia ne ten pat, kur Oksa P. dažosi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemtinga @ 2013 05 16, 22:16)
O čia ne ten pat, kur Oksa P. dažosi?  rolleyes.gif

kalbama,kad taip biggrin.gif nors tikrai nzn kur Oksana dazosi.kazkur skaiciau, kad Jurgita Tvarijonaite pas ja dazosi, nors jos plaukai tai man nelabai kaip padazyti atrodo g.gif nu uztat ir idomu isbandyti savu kailiu biggrin.gif
Atsakyti
Lauksiu atsiliepimų 4u.gif nes be rekomendacijų nebenoriu eiti schmoll.gif
Atsakyti
Pas Renata ir Oksa, ir Skaistė dažosi. O neklausėt kiek kainuos? Nes aš kažkada domėjausi, kiek kainuotų dažymas šaknų su milteliais plius tonavimas, tai uždainavo 280..
Atsakyti
QUOTE(bitute_ @ 2013 05 19, 22:36)
Pas Renata ir Oksa, ir Skaistė dažosi. O neklausėt kiek kainuos? Nes aš kažkada domėjausi, kiek kainuotų dažymas šaknų su milteliais plius tonavimas, tai uždainavo 280..

na as nusiteikusi kad teks pamoketi nemazai, bet is tikro,jei tikrai graziai nudazys, jei bus tie pinigai to verti,tai nebus ir gaila, nes tikrai kiek esu perejusi kirpeju tai tik vienai pavykdavo nudazyti milteliai be geltonumo ar ryzumo, o tos kurios dazais bande,tai net nekalbu kokia nresamone gaudavosi doh.gif gaila, kad ta kirpeja pradejo kita firma dazyti ir tai iskart pasimate unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Lemtinga @ 2013 05 17, 22:57)
Lauksiu atsiliepimų  4u.gif  nes be rekomendacijų nebenoriu eiti  schmoll.gif

butinai pranesiu, paciai baisiai idomu rezultatas smile.gif
Atsakyti
Skaičiau šį forumą ir poto pagalvojau, kad pati turbūt niekada nesu pareiškus nuomonės apie kirpėjus pas kuriuos lankiausi pati smile.gif
Tai galiu apie savo patirtį papasakot..
Esu lankiusis pas Iriną iš Laimiss salono. Man ji visai patiko, spalvą gerai parinkdavo, kirpo irgi gerai, tik labai kalbi (rusiškai kalba), kam nepatina daug kalbančios, tai tikrai nepatariu. Vaikščiojau pas ją gana ilgai, bet kai užsimaniau kažkokių pokyčių, išėjau.. Mano vyras iki šiol pas ją kartais nueina, tad man truputį gėda, kad aš nesilankau... Vestuvinę šukuoseną man ji irgi darė - ideali buvo, tuo tarpu Laimis merginai vestuvinę šukuoseną padarė labai nevykusią - netgi nebeėmė pinigų - tipo dovana.. Bet matėsi, kad mergina liko nelaiminga ir pavydžiai žiūrėjo į mano plaukus.. Na bet gal tiesiog nebuvo Laimio diena.. Stebėdavau kaip jis kerpa - tai gražios merginos išeidavo po apsilankymo pas jį.
Tada apsilankiau pas Editą iš Gelaros (čia forume ji irgi buvo minėta). Buvau pas ją gal tris kartus - pirmą kartą išėjau laiminga, bet kitus kartus nusivyliau... Per daug iškarpė (nors pirmą kartą irgi buvau iškarpyta, bet minimaliai - man patiko) ir kažkaip plaukai pradėjo negražiai kristi... Pati kirpėja visada būdavo su idealia šukuosena - net norėjosi paklausti kaip ji sugeba taip gerai atrodyt.
Po Editos nuėjau pas Mindaugą iš KM. Labai jauku pas juos, Mindaugas man toks truputį keistas, gal net šaltas iš pradžių pasirodė (Martynas iš pažiūros šiltesnis žmogus). Na tai jis kaip supratau pakraupo nuo tų visų iškarpymų ir sakė, kad nelabai galės kuom pagelbėt, bet visgi likau patenkinta, nes kirpčius pakirpo labai preciziškai. Patarė padažyt plaukus, bet aš turėjau savų priežasčių nedažyti, tai gal žmogus liko nesupratęs kodėl.. Poto pradėjau auginti kirpčius, tai kai pas jį nuėjau, jis sakė kad per greitai atėjau - taip greit plaukai neauga (nors ėjau po 2 mėn).. Na galiukus minimaliai pakirpo ir tiek. Kol didelių pokyčių nenoriu, tol pas jį eiti brangoka visgi (100 lt), tad šį penktadienį užsirašiau pas Laurą iš "My studio" - registruojantis rašė, kad valandos kirpimas kainuos 60 lt . Ateityje galbūt grįšiu pas Mindaugą, nors realiai labai didelių stebuklų ir jis nedaro smile.gif Mano draugei garbanei jis nelabai patiko - tikėjosi "kažko", o gavo tik pakirptus galiukus. Beto po kirpimo ją sušukavo ne taip kaip ji norėjo (bet sakiau pati kalta, nes nepasakei kaip nori). Žodžiu kiek žmonių tiek nuomonių wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmusia: 21 gegužės 2013 - 11:55
sveikos
gal kas lankotes pas Eugenija is expert grožio salono kalvariju 2?
Atsakyti
QUOTE(BrasilSereia @ 2013 04 24, 20:50)
Sveika, pas Zbigneva lankausi 5 metai - nuostabiai. Kas karta vis skirtingai. Mano plaukai ilgi stori - sunku susitvarkyti. nebeisivaizduoju gyvenimo be Zbignevo kirpimo. Dabar vel eisiu po menesio pas ji kirptis. Laukiu kievieno kartu su dziaugsmu smile.gif)

drinks_cheers.gif
QUOTE(grmarti @ 2013 04 29, 09:00)
Laba 4u.gif O kiek dabar pas jį kainuoja kirpimas? Ilgos eilės užsirašyti?

200lt. Kirpimas tikrai laikosi du mėnesius, dažniau kirptis jis nerekomenduoja,jei reikia patrumpint kirpčiukus tame tarpe-patvarko nemokamai. Eilės nemažos, jei popietinėm valandom-geriau rašytis prieš kokį mėnesį, nes savaitgaliais nedirba.
Atsakyti
QUOTE(vilmusia @ 2013 05 21, 11:55)
Po Editos nuėjau pas Mindaugą iš KM. Labai jauku pas juos, Mindaugas man toks truputį keistas, gal net šaltas iš pradžių pasirodė (Martynas iš pažiūros šiltesnis žmogus). Na tai jis kaip supratau pakraupo nuo tų visų iškarpymų ir sakė, kad nelabai galės kuom pagelbėt, bet visgi likau patenkinta, nes kirpčius pakirpo labai preciziškai. Patarė padažyt plaukus, bet aš turėjau savų priežasčių nedažyti, tai gal žmogus liko nesupratęs kodėl.. Poto pradėjau auginti kirpčius, tai kai pas jį nuėjau, jis sakė kad per greitai atėjau - taip greit plaukai neauga (nors ėjau po 2 mėn).. Na galiukus minimaliai pakirpo ir tiek. Kol didelių pokyčių nenoriu, tol pas jį eiti brangoka visgi (100 lt), tad šį penktadienį užsirašiau pas Laurą iš "My studio" - registruojantis rašė, kad valandos kirpimas kainuos 60 lt . Ateityje galbūt grįšiu pas Mindaugą, nors realiai labai didelių stebuklų ir jis nedaro smile.gif Mano draugei garbanei jis nelabai patiko - tikėjosi "kažko", o gavo tik pakirptus galiukus. Beto po kirpimo ją sušukavo ne taip kaip ji norėjo (bet sakiau pati kalta, nes nepasakei kaip nori). Žodžiu kiek žmonių tiek nuomonių wink.gif

as lieku istikima Mindaugui. Po kirpimo ir dazymo praejo trys menesiai, plaukai ataugo, ypac priekis, tai jau nebepatinka, nes graziai nebekrenta, per ilgi, taciau ant saknu ataugimo beveik nesimato smile.gif prasysiu kad dazytu sviesiau si karta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmusia @ 2013 05 21, 12:55)
Ateityje galbūt grįšiu pas Mindaugą, nors realiai labai didelių stebuklų ir jis nedaro smile.gif Mano draugei garbanei jis nelabai patiko - tikėjosi "kažko", o gavo tik pakirptus galiukus. Beto po kirpimo ją sušukavo ne taip kaip ji norėjo (bet sakiau pati kalta, nes nepasakei kaip nori). Žodžiu kiek žmonių tiek nuomonių wink.gif

As garbane,sneku,atrodo ir lietuviu kalba sakau lotuliukas.gif nesupranta jie manes nors tu ka lotuliukas.gif tai padariau isvadas,kad ne visi kirpejai moka apsieti su garbanotais plaukais schmoll.gif
Atsakyti