Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje,

Taip, einu pirmą kartą.
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 04 22, 21:00)
man tai martynas ir jo darbai labai patiko, tik man jis siek tie per brangus smile.gif

o tai kokios ten kainos,kad per brangu g.gif

Jei mano žinutę perskaitys dažymą gerai išmananti kirpėja/as atsiliepkite į az ax.gif
Atsakyti
Neseniai buvau Dzeses salone Pasilaiciuose. Tai labai maloni ir profesionali kirpeja pasitaike. Dziaugiuosi pakliuvusi i jos rankas smile.gif
Atsakyti
sveikos. gal parekomenduotumet, kas dazo ombre? plaukai ilgi, noreciau tilpt iki 250 lt.
skaiciau kazkur lyg Figaro daro toki daikta. gal kas daretes? gal Andrius is Sate uzsiima? kiek idomu kainuotu pas ji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuzas: 07 gegužės 2013 - 20:02
Kazkur pries menesi kirpausi ir daziausi Panoramos Figaro, ejau ten pirmakart tai nebuvo skirtumo pas kokia kirpeja, tiesiog skubiai reikejo. Vardo kirpejos net tiksliai nepamenu, bet zinau, kad ji ruse, tamsi ir smulki. Tai vat, kai su ja snekejom ir as netycia uzsiminiau apie ombre dazyma, tai ji man pasirode nelabai susigaudanti, is jos atsakymo supratau, tokia vos ne - Aaaa..ombre..mhm aha ir viskas . Aisku, negaliu sprest is vienos kirpejos,beje, juk ir Figaro yra ne vienas ax.gif AS pati labai norejau Ombre, bet kaip viena karta nudegiau, tai daaugiau nebenoriu, gana. Dabar dazausi viena spalva.
Atsakyti
QUOTE(ievuzas @ 2013 05 07, 21:57)
sveikos. gal parekomenduotumet, kas dazo ombre? plaukai ilgi, noreciau tilpt iki 250 lt.
skaiciau kazkur lyg Figaro daro toki daikta. gal kas daretes? gal Andrius is Sate uzsiima? kiek idomu kainuotu pas ji?

Galite pabandyti Grozio svetaine , Juozapaviciaus g. Maciau kliente daze prie manes ombre stiliumi , graziai gavosi mirksiukas.gif Maciau , kad uz plauku zemiau peciu dazyma sumokejo 140 lt .
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 04 12, 07:27)
Aš ėjau pas Barbarą taisyti vienos rusės kirpėjos, kuri nelabai, matyt, suprato lietuviškai, subjaurotų plaukų  doh.gif Mano plaukai stipriai garbanoti, pats plaukas labai storas ir jų labai daug, tai reta kirpėja gražiai juos iškarpo, bet va Barbara labai dailiai ir kruopščiai man juos iškarpė, kiek įmanoma sutvarkė tą jovalą, kurį kita kirpėja padarė ir rezultatu esu tikrai patenkinta smile.gif Patiko, kad dar ir išdžiovinusi plaukus pakarpė galiukus, kur koks defektas pasimatė smile.gif nežinau, kaip ji tvarkosi su ilgais plaukais, nes man nėra aktualu išsaugoti kiekvieną plaukų centimetrą mirksiukas.gif

Barbara ir man labai patiko. Buvau pas ją kelis kartus. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, o gal zinote ar N.Vilnioj prie norfos kur yra kirpykla Frida daro gerai cheimini? teko kirptis ten pora kart, tai likau patenkinta, o su cheminiu bandyt bijau blush2.gif
Atsakyti
Apsilankiau pas Gabriele is Seimos Grozio Centro Pasilaiciuose. Patiko, eisiu dar. smile.gif
Atsakyti
Gal galite rekomenduoti Vilniuje šukuosenų meistrę/ą? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kirpimu esu visada patenkinta lankydamasi pas Lizą Senamiesčio salone smile.gif
Merginos, padėkit 4u.gif ieškau meistrės, kuri puikiai nudažytų plaukus. Noriu atgauti savo natūralią spalva tad labai aktualu, kad žmogus gebėtų atitaikyti ją smile.gif gal kuri bandėt atgauti savąją spalvytę ir galit pasidalinti pas ką? smile.gif būčiau labai dėkinga drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš ieškau, kas gražiai šviesintų, rekomenduokit ax.gif
Atsakyti