Taip, einu pirmą kartą.
QUOTE(guodzik @ 2013 04 22, 21:00)
man tai martynas ir jo darbai labai patiko, tik man jis siek tie per brangus
o tai kokios ten kainos,kad per brangu
Jei mano žinutę perskaitys dažymą gerai išmananti kirpėja/as atsiliepkite į az
Neseniai buvau Dzeses salone Pasilaiciuose. Tai labai maloni ir profesionali kirpeja pasitaike. Dziaugiuosi pakliuvusi i jos rankas
sveikos. gal parekomenduotumet, kas dazo ombre? plaukai ilgi, noreciau tilpt iki 250 lt.
skaiciau kazkur lyg Figaro daro toki daikta. gal kas daretes? gal Andrius is Sate uzsiima? kiek idomu kainuotu pas ji?
skaiciau kazkur lyg Figaro daro toki daikta. gal kas daretes? gal Andrius is Sate uzsiima? kiek idomu kainuotu pas ji?
Kazkur pries menesi kirpausi ir daziausi Panoramos Figaro, ejau ten pirmakart tai nebuvo skirtumo pas kokia kirpeja, tiesiog skubiai reikejo. Vardo kirpejos net tiksliai nepamenu, bet zinau, kad ji ruse, tamsi ir smulki. Tai vat, kai su ja snekejom ir as netycia uzsiminiau apie ombre dazyma, tai ji man pasirode nelabai susigaudanti, is jos atsakymo supratau, tokia vos ne - Aaaa..ombre..mhm aha ir viskas . Aisku, negaliu sprest is vienos kirpejos,beje, juk ir Figaro yra ne vienas AS pati labai norejau Ombre, bet kaip viena karta nudegiau, tai daaugiau nebenoriu, gana. Dabar dazausi viena spalva.
QUOTE(ievuzas @ 2013 05 07, 21:57)
sveikos. gal parekomenduotumet, kas dazo ombre? plaukai ilgi, noreciau tilpt iki 250 lt.
Galite pabandyti Grozio svetaine , Juozapaviciaus g. Maciau kliente daze prie manes ombre stiliumi , graziai gavosi Maciau , kad uz plauku zemiau peciu dazyma sumokejo 140 lt .
QUOTE(Ixora @ 2013 04 12, 07:27)
Aš ėjau pas Barbarą taisyti vienos rusės kirpėjos, kuri nelabai, matyt, suprato lietuviškai, subjaurotų plaukų Mano plaukai stipriai garbanoti, pats plaukas labai storas ir jų labai daug, tai reta kirpėja gražiai juos iškarpo, bet va Barbara labai dailiai ir kruopščiai man juos iškarpė, kiek įmanoma sutvarkė tą jovalą, kurį kita kirpėja padarė ir rezultatu esu tikrai patenkinta Patiko, kad dar ir išdžiovinusi plaukus pakarpė galiukus, kur koks defektas pasimatė nežinau, kaip ji tvarkosi su ilgais plaukais, nes man nėra aktualu išsaugoti kiekvieną plaukų centimetrą
Barbara ir man labai patiko. Buvau pas ją kelis kartus.
Apsilankiau pas Gabriele is Seimos Grozio Centro Pasilaiciuose. Patiko, eisiu dar.
Gal galite rekomenduoti Vilniuje šukuosenų meistrę/ą? Ačiū
Kirpimu esu visada patenkinta lankydamasi pas Lizą Senamiesčio salone
Merginos, padėkit ieškau meistrės, kuri puikiai nudažytų plaukus. Noriu atgauti savo natūralią spalva tad labai aktualu, kad žmogus gebėtų atitaikyti ją gal kuri bandėt atgauti savąją spalvytę ir galit pasidalinti pas ką? būčiau labai dėkinga
Merginos, padėkit ieškau meistrės, kuri puikiai nudažytų plaukus. Noriu atgauti savo natūralią spalva tad labai aktualu, kad žmogus gebėtų atitaikyti ją gal kuri bandėt atgauti savąją spalvytę ir galit pasidalinti pas ką? būčiau labai dėkinga
Aš ieškau, kas gražiai šviesintų, rekomenduokit