Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje,

Na va, ir Miša sulaukė pylos biggrin.gif O jau planavau pas jį apsilankyti, tai dabar pinigų sutaupysiu biggrin.gif Tai geriau ir liksiu prie savo dabartinės kirpėjos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lejja @ 2013 04 18, 17:41)
[SIZE=1]

Sveikos,merginos. Ne vieneri metai skaitau jusu atsiliepimus,nes gyvenu Italijoje ir kai griztu i Lietuva vis pabandau nueiti pas koki nors jusu isgirta meistra. Didziausia pliusa galiu padeti Zbignevui Koliatai. Dirba atidziai,labai kruopsciai,taciau megsta grieztesnius,daugiau klasikinius kirpimus. Kiek teko lankytis,tai ji labai megsta vyresnio amziaus moterys. Be to labai malonus ir siltas zmogus. Didziausia minusa dedu Mishai is my studio. Aptarti viska aptareme,labai snekus,bet kad nukirpo tai grizus namo soka gavau. Tikrai pirma karta po kirpimo gyvenime. Mano plaukai iki peciu,tiesus,prasiau,kad noreciau lengvai su jais susitvarkyti-efekto wash and go. Tai apkirpo kazkokiu bliudeliu ir taip baisiai iskarpe. Na,bet tai jau praeitis. Kita menesi grizus i Lietuva pabandysiu Martyna is Kirpimo meistru,nors atsiliepimu apie ji mazokai,tai pabandzius parasysiu pati.

man tai martynas ir jo darbai labai patiko, tik man jis siek tie per brangus smile.gif
Atsakyti
o man jau praejo du menesiai po apsilankymo pas Mindauga is KM ir as sau kuo toliau tuo graziau atrodau biggrin.gif plaukuciai kiek nuaugo, spalva apsiplove, isigudrinau kaip dziovinti, kad bangom nebenueitu ir esu ziauriai patenkita, jau laukiu kito apsilankymo bet dar eiti nera prasmes smile.gif
Atsakyti

Gal matėte ar žinote kur galima iš kirpėjos nusipirkti įsigyti Wella produkcijos?? smile.gif Konkrečiai domina
Wella high hair hot iron spray"? Taip pat ir šita priemonė:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rosea @ 2013 04 09, 21:56)
Merginos, o ar yra besilankančių pas stilistą Zbignev Koliato? Kiek išknisau info, tai atsiliepimai labai geri, tik tiek, kad visi kelių metų senumo biggrin.gif
Ir kainos 2009-aisais buvo 200 Lt, įdomu, ar dar dirba, ir kiek dabar kainuoja.
200 Lt kirpimas man žiauriai daug, bet jau nebegaliu kentėt tų balvoniškų šukuosenų, augini augini, užaugini tuos plaukus, pribręsti apsikirpt, nueini- ir vėl žėk balvonu pusei metų tampi  biggrin.gif . Užburtas ratas doh.gif

Sveika, pas Zbigneva lankausi 5 metai - nuostabiai. Kas karta vis skirtingai. Mano plaukai ilgi stori - sunku susitvarkyti. nebeisivaizduoju gyvenimo be Zbignevo kirpimo. Dabar vel eisiu po menesio pas ji kirptis. Laukiu kievieno kartu su dziaugsmu smile.gif)
Atsakyti
Sveikos smile.gif Aš taip pat paieškose... Normalaus kirpimo ir dažymo (ne paskubom 'kur pasitaikė pigiausiai') jau dauuug metų nemačius blush2.gif Mano plaukai ploni, tiesūs tiesūs, prisiploję viršugalvy - žodžiu, baisu biggrin.gif Vaikštau visada bizelę susirišus. Gal galit parekomenduoti kirpėją, galinčią kažką normalaus padaryti iš tokių plaukų? Gerai dažanti būtų didelis privalumas.
Kainose, tiesą sakant, visiškai nebesiorientuoju blush2.gif , bet norėčiau sutilpti į kokius 150Lt už kirpimą ir dažymą, jei vien kirpimas, tai būtų gerai iki 50-70Lt.
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Ar yra susidurusiu su kirpeja EVELINA? Sudomino uzupyje prie tiltelio esantis naujas grozio salonas Sizor.

Labai idomu, ar esate ka girdeje apie jame dirbancius kirpejus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BrasilSereia @ 2013 04 24, 20:50)
Sveika, pas Zbigneva lankausi 5 metai - nuostabiai. Kas karta vis skirtingai. Mano plaukai ilgi stori - sunku susitvarkyti. nebeisivaizduoju gyvenimo be Zbignevo kirpimo. Dabar vel eisiu po menesio pas ji kirptis. Laukiu kievieno kartu su dziaugsmu smile.gif)

Laba 4u.gif O kiek dabar pas jį kainuoja kirpimas? Ilgos eilės užsirašyti?
Atsakyti
QUOTE(Laurse @ 2013 04 16, 14:29)
Sveikos, o aš jau keletą metų kerpuosi ir dažausi pas Sigutę, Ateities g. Sigutės kirpykloje.Esu labai patenkinta jos darbu, ir kainos nesikandžioja smile.gif

Jūs apie šitą kirpyklą ?

http://www.facebook....291937104205888

Visai norėčiau pabandyti. Ten dirba tik viena kirpėja, savininkė ?
Atsakyti
Anksciau esu radusi geru atiliepimu apie Niju. Gal yra pas ji besikerpanciu ar apie ji girdejusiu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anille @ 2013 05 06, 07:42)
Anksciau esu radusi geru atiliepimu apie Niju. Gal yra pas ji besikerpanciu ar apie ji girdejusiu?  smile.gif

Aš rytoj einu.
Atsakyti
QUOTE(Sherbet @ 2013 05 06, 09:52)
Aš rytoj einu.

Pirma karta? Labai tada lauksiu atsiliepimu, nes planuoju uzsirasyti smile.gif

Ar jis vis dar dirba Biodroga SPA?
Atsakyti