Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje,

QUOTE(Claude @ 2013 04 10, 18:07)
Turbut Rasita turit omeny,sviesiaplauke smile.gif

QUOTE(Claude @ 2013 04 10, 19:29)

Didelis ačiū! thumbup.gif Tikrai ji.
Atsakyti
Ar yra dar atsiliepimų apie Barbarą iš Simonos? Pradžioje buvo labai geri atsiliepimai, poto labai blogi unsure.gif
Atsakyti
na va,siandien buvau pas Ruta Bliss and Fashion salone, likau labai patenkinta,zmogus suprato ko as butent tikejausi:)
Anksciau ji dirbo Sugiharoj,simta metu pas ja nebuvau,bet esant ypatingoms progoms visad griztu pas ja...ir zinau kad atrodysiu tikrai gerai...
Atsakyti
QUOTE(RytoTyluma @ 2013 04 11, 21:12)
Ar yra dar atsiliepimų apie Barbarą iš Simonos? Pradžioje buvo labai geri atsiliepimai, poto labai blogi  unsure.gif

Aš ėjau pas Barbarą taisyti vienos rusės kirpėjos, kuri nelabai, matyt, suprato lietuviškai, subjaurotų plaukų doh.gif Mano plaukai stipriai garbanoti, pats plaukas labai storas ir jų labai daug, tai reta kirpėja gražiai juos iškarpo, bet va Barbara labai dailiai ir kruopščiai man juos iškarpė, kiek įmanoma sutvarkė tą jovalą, kurį kita kirpėja padarė ir rezultatu esu tikrai patenkinta smile.gif Patiko, kad dar ir išdžiovinusi plaukus pakarpė galiukus, kur koks defektas pasimatė smile.gif nežinau, kaip ji tvarkosi su ilgais plaukais, nes man nėra aktualu išsaugoti kiekvieną plaukų centimetrą mirksiukas.gif
Atsakyti
As dievinu savo kirpeja Vida is grozio studijos Diva Siaures miesletyje Zukausko gatveje. Kerpuosi ir dazausi jau kokius 7 metus, niekada nenuvyle. Nera brangu, mestre su patirtim, mokesi Italijoje, Rusijoje ir t.t., naudoja geras medziagas, niekada nesugadino nei plauku nei sukuosenos smile.gif Rekomenduoju!
Atsakyti
Gal kas gali rekomenduoti kirpėją Ombre dažymui? ax.gif
Atsakyti
Sveiki, labai ieskau sio kirpejo:
Artūras Cyvinskis
user posted image
Gal kas atpazins. Jis dirbo Habitus grozio salone pamenkalnio g. ( salona uzdare ir kur ieskoti jo nezinau ) Buvo pries gerus 5 metus.
Atsakyti
Sveikos, o aš jau keletą metų kerpuosi ir dažausi pas Sigutę, Ateities g. Sigutės kirpykloje.Esu labai patenkinta jos darbu, ir kainos nesikandžioja smile.gif
Atsakyti
Sveikos,per savaite perskaiciau visa sita tema po truputi smile.gif ir is atsiliepimu susidariau toki ispudi: daug pagyru simonos salonui, bet ir nusiskundimu yra, o stai apie my studio ir Misha ne vieno blogo neradau biggrin.gif tad vakar nuvaziavau, dave jis man patarimu,apziurejo,paplepejom ir uzsirasiau pas ji geguzes pradzioje. Labai tikiuos STEBUKLO nes iki siol mano plaukams dar niekas nesugebejo itikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemtinga @ 2013 04 13, 22:18)
Gal kas gali rekomenduoti kirpėją Ombre dažymui?  ax.gif

sian kaip tik buvau dazyti plaukus , tai pries mane kliente dazesi ombre stiliumi smile.gif graziai gavosi smile.gif
salonas - Grozio svetaine Juozapaviciaus g.4, dazo Irina ir Natalija ( abi tikrai geros koloristes ) wink.gif
PS : as pas Irina lankausi 4u.gif
Atsakyti
[SIZE=1]
QUOTE(mmagnolijaa @ 2013 04 18, 13:37)
Sveikos,per savaite perskaiciau visa sita tema po truputi  :)  ir is atsiliepimu susidariau toki ispudi: daug pagyru simonos salonui, bet ir nusiskundimu yra, o stai apie my studio ir Misha ne vieno blogo neradau  :D  tad vakar nuvaziavau, dave jis man patarimu,apziurejo,paplepejom ir uzsirasiau pas ji geguzes pradzioje. Labai tikiuos STEBUKLO nes iki siol mano plaukams dar niekas nesugebejo itikti  :)

Sveikos,merginos. Ne vieneri metai skaitau jusu atsiliepimus,nes gyvenu Italijoje ir kai griztu i Lietuva vis pabandau nueiti pas koki nors jusu isgirta meistra. Didziausia pliusa galiu padeti Zbignevui Koliatai. Dirba atidziai,labai kruopsciai,taciau megsta grieztesnius,daugiau klasikinius kirpimus. Kiek teko lankytis,tai ji labai megsta vyresnio amziaus moterys. Be to labai malonus ir siltas zmogus. Didziausia minusa dedu Mishai is my studio. Aptarti viska aptareme,labai snekus,bet kad nukirpo tai grizus namo soka gavau. Tikrai pirma karta po kirpimo gyvenime. Mano plaukai iki peciu,tiesus,prasiau,kad noreciau lengvai su jais susitvarkyti-efekto wash and go. Tai apkirpo kazkokiu bliudeliu ir taip baisiai iskarpe. Na,bet tai jau praeitis. Kita menesi grizus i Lietuva pabandysiu Martyna is Kirpimo meistru,nors atsiliepimu apie ji mazokai,tai pabandzius parasysiu pati.
Atsakyti
QUOTE(mmagnolijaa @ 2013 04 18, 15:37)
Sveikos,per savaite perskaiciau visa sita tema po truputi  smile.gif  ir is atsiliepimu susidariau toki ispudi: daug pagyru simonos salonui, bet ir nusiskundimu yra, o stai apie my studio ir Misha ne vieno blogo neradau  biggrin.gif  tad vakar nuvaziavau, dave jis man patarimu,apziurejo,paplepejom ir uzsirasiau pas ji geguzes pradzioje. Labai tikiuos STEBUKLO nes iki siol mano plaukams dar niekas nesugebejo itikti  smile.gif

As irgi jau seniai apsikerpu tik pas Misha is my studio, anksciau patikdavo, tik jau pora paskutiniu kartu kai kirpau pas ji plaukus stebuklo nesulaukiau, o paskutini karta taip baisiai apkirpo, kad baisu net i veidrodi pasiziureti cry.gif gerai, kad odegyte dar galiu susirist. Dabar ieskau geros kirpejos, kuri galetu bent kazkiek pataisyti sukuosena, o pas Misha tikai daugiau neeisiu. verysad.gif
Atsakyti