Gal kas buvote grožio salone "Ardenija"?Būtų įdomūs atsiliepimai
QUOTE(Zuzzė @ 2012 09 17, 15:57)
Na jei be tiesintuvo, tai tikrai plaukai atrodo sveikučiai, be to spalva gerai parinkta
Dar klausimėlis, ar jusu plaukai tiesus, sunkus, krentantys?
nes mano tai ploni, truputuka papusti, bei jei drėgna likę pasibanguoti....
Esu paieškuose naujos kirpėjos, tai noris atitinkamai įvertinti galimus variantus,
jog plaukai bus gerai sutvarkyti
Dar klausimėlis, ar jusu plaukai tiesus, sunkus, krentantys?
nes mano tai ploni, truputuka papusti, bei jei drėgna likę pasibanguoti....
Esu paieškuose naujos kirpėjos, tai noris atitinkamai įvertinti galimus variantus,
jog plaukai bus gerai sutvarkyti
mano plaukai kaip ir jusu ploni ir papusti, bet padariau vasara drekinanti kauke, ir jokio pustumo praktiskai neliko
QUOTE(olgunia_2006 @ 2012 09 17, 19:22)
padariau vasara drekinanti kauke, ir jokio pustumo praktiskai neliko
kokia cia kauke?
QUOTE(~Aylin @ 2012 09 17, 19:38)
kokia cia kauke?
tikslaus pavadinimo nezinau, bet giluminis drekinimas ar kazkas panasiau
O kur galima arciau centro graziai ir stilingai apsikirpti, as ne vilniete, tai man geriau centre kazkur...
QUOTE(olgunia_2006 @ 2012 09 17, 20:22)
mano plaukai kaip ir jusu ploni ir papusti, bet padariau vasara drekinanti kauke, ir jokio pustumo praktiskai neliko
Hmmm , oj jaučiu susigundisiu , gal tada kontaktus man i A/Z galima butu?
Ir adresiuka
Idomu kiek ilgai laukt reikia, kad patekt pas ją....
QUOTE(Zuzzė @ 2012 09 18, 08:51)
Hmmm , oj jaučiu susigundisiu , gal tada kontaktus man i A/Z galima butu?
Ir adresiuka
Ir adresiuka
Tikrai nereikia laukti, nes tik atidare savo salona, visos jos klientes, aisku su ja visur einam
Paskambinkit ir suzinosit viska apie ta kauke
Sakykit, merginos, pas ką patartumėte kirptis - pas Ridą iš YURY ar Mindaugą iš Kirpimo Meistrų? Ilgai ieškojau, dvejojau, skaitinėjau atsiliepimus ir visgi likau prie šių dviejų variantų. Esmė, kad aš tiksliai nežinau, kokios šukuosenos noriu, ir norėčiau, kad kirpėjas pats pasiūlytų, patartų...
Žodžiu, ką jūs rekomenduotumėte?
Ir gal turite patirties su šiais kirpėjais?
Žodžiu, ką jūs rekomenduotumėte?
Ir gal turite patirties su šiais kirpėjais?
Labai siulau apsilankyti salone 'My Studio' ant tauro kalno! as visados grizus namo po kirpyklos verkdavau kruvinom asarom ir visados vaiksciojau susirisus plaukus ir galvojau, kad cia mano plaukai nelemti, bet drauge parekomendavo Mysa kirpeja ir nepatikesit, bet isejau pati laimingiausia moteris pasaulyje, nors ir sumokejau kruva pinigu po to nusprendziau, kad pas Mysa man truputi per brangu, tai tam paciam salone yra tokia kirpeja Laura, tai pas ja moku dvigubai pigiau, ir uz dazyma ir uz kirpimas tik 150lt !! o tik kirpimas jei neklystu 50litu moteriskas kainuoja... zodziu esu ziauriai patenkinta mystudio salonu ir tikrai nuosirdziai rekomenduoju!
Sveikos, mamytes!
turiu tokia beda - paniskai bijau kirpimo salonu, nes dar niekada mano plauku nera sutvarke taip, kad man tikrai tiktu ir jausciaus tikrai grazi, todel prasau Jusu patarimu! Kirpykloje buvau pries simta metu ir nebegaliu ziuret i veidrodi, nes plaukai atrodo traagiskai
Patarkit gera kirpykla Vilniuje, kad iseiciau laiminga ir grazi? kur geriausias aptarnavimas, kaip kokybes ir kainos santykiai? Bijau eiti betkur, del to labai labai laukiu Jusu patarimu, mielosios!!
turiu tokia beda - paniskai bijau kirpimo salonu, nes dar niekada mano plauku nera sutvarke taip, kad man tikrai tiktu ir jausciaus tikrai grazi, todel prasau Jusu patarimu! Kirpykloje buvau pries simta metu ir nebegaliu ziuret i veidrodi, nes plaukai atrodo traagiskai
Patarkit gera kirpykla Vilniuje, kad iseiciau laiminga ir grazi? kur geriausias aptarnavimas, kaip kokybes ir kainos santykiai? Bijau eiti betkur, del to labai labai laukiu Jusu patarimu, mielosios!!
QUOTE(Austeja444 @ 2012 09 19, 17:38)
Sveikos, mamytes!
Taigi visa tema ir yra apie tai, nepatingekit paskaityt
QUOTE(Kotryna90 @ 2012 09 19, 17:28)
Labai siulau apsilankyti salone 'My Studio' ant tauro kalno! as visados grizus namo po kirpyklos verkdavau kruvinom asarom ir visados vaiksciojau susirisus plaukus ir galvojau, kad cia mano plaukai nelemti, bet drauge parekomendavo Mysa kirpeja ir nepatikesit, bet isejau pati laimingiausia moteris pasaulyje, nors ir sumokejau kruva pinigu po to nusprendziau, kad pas Mysa man truputi per brangu, tai tam paciam salone yra tokia kirpeja Laura, tai pas ja moku dvigubai pigiau, ir uz dazyma ir uz kirpimas tik 150lt !! o tik kirpimas jei neklystu 50litu moteriskas kainuoja... zodziu esu ziauriai patenkinta mystudio salonu ir tikrai nuosirdziai rekomenduoju!
Aš teesu buvus Mystudio pas Miša, bet irgi galiu drąsiai rekomenduoti. Sutvarkė taip, kad pusę metų nereikėjo galvot apie jokius kirpimus - išsiplauni galvą ir žingsniuoji sau laimingai. Mano brolis pas jį gal 12 met7 kerpasi, dar nuo t7 laik7, kai jis dirbo 'Simonoj". Gal kaina pas jį maža, bet atsižvelgiant į tai, kaip tobulai pajunta plauką - verta.