Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje,

vakar buvau PC gedimino 9, Figaro pas tokia sviesiais plaukais moteri...nu nezinau...velavopuse val, nudaze nieko ypatingo,saknu neuzdaze normaliai, bendravimas nu irgi nieko ypatingo....prasiau kad greciau dziovintu,sakau man paprastai,nes namo varau ir vyras su vaiku laukia,tai plovimas galvos plius dziovinimas 40 min:) ka galiu pasakyt...nu flegma....
Atsakyti
QUOTE(rosea @ 2013 04 07, 18:41)
Mano vyrukas visada labai laimingas po jo, bet mane šiandien jis padarė balvonusmile.gif išdrąskė laiptais,tokiais kąsniais, kurie styro kas kur.
Už vieną dėkoju Dievui, kad bent minimali bizelė susiriša tongue.gif  taip gaila sunkiai uždirbtų 80 Lt, kurie į šikną nuplaukė doh.gif

Nepykite bet aciu kad is ryto prajuokinote biggrin.gif Ataugs plaukuciai 4u.gif
Atsakyti
Negaliu apsispresti tarp Povilo (Karetnyj Dvor) ir Gabrieles (Seimos grozio centras) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(antica @ 2013 04 08, 12:32)
Negaliu apsispresti tarp Povilo (Karetnyj Dvor) ir Gabrieles (Seimos grozio centras)  doh.gif

ieskokit trecio varianto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiizu @ 2013 04 06, 21:41)
Kokie atsiliepimai apie  SUGIHAROS salonus arba BLISSFASHION?
Kazkada kirpausi pas tokia Ruta is Sugiharos,tai patiko,bet su dazymu tai negaliu,kainos laaaabai dideles...

Kiek zinau, Sugiharos kirpykla uzsidare, vietoj jos praeita vasara atidare Style Academic kur dirba sauni mergaite Lena, rekomendavau ja temoj pradzioje, kai kam labai patiko, kai kam visiskai ne, skonio reikalas smile.gif paskaitykit temos pradzia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olgunia_2006 @ 2013 04 08, 12:35)
Kiek zinau, Sugiharos kirpykla uzsidare, vietoj jos praeita vasara atidare Style Academic kur dirba sauni mergaite Lena, rekomendavau ja temoj pradzioje, kai kam labai patiko, kai kam visiskai ne, skonio reikalas smile.gif paskaitykit temos pradzia  4u.gif

taip apie ja skaiciau, o kaip Vokieciu g. esanti kirpykla?
Atsakyti
Franko salonas, Pilies g. dirba kirpėja berods Vera vardu (tamsiais trumpais plaukais, 45 - 50 m) vieną kartą buvau pakliuvusi. pasibaisėjau bendravimu, porą dienų negalėjau atsitokėti, kad taip galima su klientu kalbėti, įžeidinėti ir net nepastebėti to... darbą atliko nepakankamai gerai, pati tą suprato ir siūlo pataisyti kita dieną (savo sąskaita), deja, kitą dieną apsigalvojo... Neįtikėtino įž9lumo moteris. doh.gif
Prisiminiau šį nutikimą šiandien tvarkyfama savo plaukučius, ir supratau, kad pas mus Lietuvoje kirpėjai - meistrai taip vadinamieji, nepelnytai taip vadinami, jei klientė, nors viena klientė išeina nepatenkinta savo išvaizda, o ką jau kalbėti kai išaidama verkdamos kone kaip čia rašo .. tai jau reiškia, kad jis NĖRA profesionalas, antraip kiekvieną moteris išeitų švytinti ir patenkinta. Deja, jie tik mėgėjai..
Atsakyti
Merginos, o ar yra besilankančių pas stilistą Zbignev Koliato? Kiek išknisau info, tai atsiliepimai labai geri, tik tiek, kad visi kelių metų senumo biggrin.gif
Ir kainos 2009-aisais buvo 200 Lt, įdomu, ar dar dirba, ir kiek dabar kainuoja.
200 Lt kirpimas man žiauriai daug, bet jau nebegaliu kentėt tų balvoniškų šukuosenų, augini augini, užaugini tuos plaukus, pribręsti apsikirpt, nueini- ir vėl žėk balvonu pusei metų tampi biggrin.gif . Užburtas ratas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiizu @ 2013 04 06, 21:41)
Kokie atsiliepimai apie  SUGIHAROS salonus arba BLISSFASHION?
Kazkada kirpausi pas tokia Ruta is Sugiharos,tai patiko,bet su dazymu tai negaliu,kainos laaaabai dideles...

Aš pernai kirpausi Sugiharos centro Vokiečių g. Kirpimas patiko, tik neužrašiau nei kirpėjos vardo nei pavardės. O dabar ji ten nebedirba, nes atidariau jų puslapį su meistrais, o jos foto jau nėra. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramona18: 10 balandžio 2013 - 10:02
QUOTE(Ramona18 @ 2013 04 10, 10:02)
Aš pernai kirpausi Sugiharos centro Vokiečių g. Kirpimas patiko, tik neužrašiau nei kirpėjos vardo nei pavardės. O dabar ji ten nebedirba, nes atidariau jų puslapį su meistrais, o jos foto jau nėra.  4u.gif

Turbut Rasita turit omeny,sviesiaplauke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Claude @ 2013 04 10, 19:07)
Turbut Rasita turit omeny,sviesiaplauke smile.gif

o kur ji dirba dabar gal kas zino?
Atsakyti
QUOTE(Kiizu @ 2013 04 10, 18:40)
o kur ji dirba dabar gal kas zino?

http://www.grozionam...lt/meistrai.htm
Atsakyti