Gal kas kirposi pas Raulį (žr. nuo 10min ir 2) ?
Mačiau per žinias dirba neblogam salone netoli Vokiečių g. Kerpa žvaigždes. Kokie atsiliepimai?
QUOTE(Malena @ 2013 03 28, 14:27)
Gal kas kirposi pas Raulį (žr. nuo 10min ir 2) ?
Mačiau per žinias dirba neblogam salone netoli Vokiečių g. Kerpa žvaigždes. Kokie atsiliepimai?
Net nezinau ar isdrisciau pas toki nueiti po to gali iseiti su penkiais plaukais ant galvos
QUOTE(Malena @ 2013 03 28, 15:27)
Gal kas kirposi pas Raulį . Kerpa žvaigždes. Kokie atsiliepimai?
QUOTE(skruzdė... @ 2013 03 28, 15:47)
Net nezinau ar isdrisciau pas toki nueiti po to gali iseiti su penkiais plaukais ant galvos
Kad žvaigždes kerpa, nežinau (man asmeniškai - ne rodiklis, ką kerpa), bet per tv rodė, kaip paprastom mergičkom daro šukuosenas iš ilgų plaukų, žinokit, dailiai
Bet irgi norėtųsi daugiau atsiliepimų.
Labas
Blem skaitau skaitau cia visokiu atsiliepimu ..nu tikrai,kas vienom tinka,patinka,kitoms-vos ne i juodaji sarasa traukia..Sunku issirinkt,matyt idealiu ,visoms tinkanciu nebuna
Blem ,pas mane tos problemos su plaukais,kad vasara sugalvojau ,zarint trumpai As garbanota ,gal kas patarsit ,kas garbanotus nukirps neblogai,t.y sukuosena padarys,kad ne tik trumpai ir viskas ..
man l grazu Halle Berry kirpimai ,sukuosenos..Bet ta moteris pati is sawes l grazi ,jai tinka...o as ,ka zinau kaip bus ,labai bijau..
Patarkit,gal kuri jau susidure su trumpu garbanotu plauku sukuosenom
Blem skaitau skaitau cia visokiu atsiliepimu ..nu tikrai,kas vienom tinka,patinka,kitoms-vos ne i juodaji sarasa traukia..Sunku issirinkt,matyt idealiu ,visoms tinkanciu nebuna
Blem ,pas mane tos problemos su plaukais,kad vasara sugalvojau ,zarint trumpai As garbanota ,gal kas patarsit ,kas garbanotus nukirps neblogai,t.y sukuosena padarys,kad ne tik trumpai ir viskas ..
man l grazu Halle Berry kirpimai ,sukuosenos..Bet ta moteris pati is sawes l grazi ,jai tinka...o as ,ka zinau kaip bus ,labai bijau..
Patarkit,gal kuri jau susidure su trumpu garbanotu plauku sukuosenom
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2013 03 28, 19:57)
Kad žvaigždes kerpa, nežinau (man asmeniškai - ne rodiklis, ką kerpa), bet per tv rodė, kaip paprastom mergičkom daro šukuosenas iš ilgų plaukų, žinokit, dailiai
Teko kirptis pas jį mano 5 m. dukrai. Nuėjom į kirpyklą esančią arčiausiai namų (labai paprastutė). Minėjo, kad dirba keliose vietose. Tik paskui pamačiau apie jį laidą ir neva jis yra meistras.
Kirpo kare, bet nelikau sužavėta, nes reikėjo eiti taisyti. Buvo matyti, kad kerpa kažkaip nedrąsiai ir neužtikrintai. Nu, žodžiu, nepatiko... Bet gal šukuosenas moka daryt
Gal kas dazetes UFF pas V.Gigevic? Maciau viena mergaite sruogom pasviesinta, labai grazu
Gal kas turi apie Barbers kirpejus atsiliepimu?
Ar girdejote ka nors apie Povila is Karetnyj Dvor? Mano bendradarbe atejo labai graziai apsikirpus (ejo irgi pagal kazkieno rekomendacija).... noretusi daugiau atsiliepimu...
http://www.dvor.lt/lt.php/main/about
Tiesa uz kirpima ji sumokejo 55 Lt
http://www.dvor.lt/lt.php/main/about
Tiesa uz kirpima ji sumokejo 55 Lt
Radau geru atsiliepimu apie Seimos grozio centre dirbancia Gabriele. Manau, kad ten ir keliausiu artimiausiu metu.
Kokie atsiliepimai apie SUGIHAROS salonus arba BLISSFASHION?
Kazkada kirpausi pas tokia Ruta is Sugiharos,tai patiko,bet su dazymu tai negaliu,kainos laaaabai dideles...
Kazkada kirpausi pas tokia Ruta is Sugiharos,tai patiko,bet su dazymu tai negaliu,kainos laaaabai dideles...
QUOTE(antica @ 2013 03 28, 10:21)
Ar nei viena nesilankote pas Petra is Figaro (PC Europa)? Buvau viena karta, ilgus plaukus kirpau iki peciu, likau labai patenkinta. Tik keista pasirode, kad jis truputi lyg nusistebejo, kad pas ji atejau, pamaniau, gal jis iprastai tik vyrukus kerpa? bet tada gal manes net nepriemes butu, anyway, nukirpo graziai o mano draugas pas ji nuolat lankosi, visada laimingas iseina.
Mano vyrukas visada labai laimingas po jo, bet mane šiandien jis padarė balvonu:) išdrąskė laiptais,tokiais kąsniais, kurie styro kas kur.
Už vieną dėkoju Dievui, kad bent minimali bizelė susiriša taip gaila sunkiai uždirbtų 80 Lt, kurie į šikną nuplaukė
QUOTE(antica @ 2013 04 06, 20:47)
Radau geru atsiliepimu apie Seimos grozio centre dirbancia Gabriele. Manau, kad ten ir keliausiu artimiausiu metu.
Buvau pas ją Na, visi gyrė mano šukuosena, nors man nepatiko Labai plaukus nuplonino tokiom žirklėm su dantukais, nežinau tikslaus jų pavadinimo