Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje,

Gal kas kirposi pas Raulį (žr. nuo 10min ir 2) ? biggrin.gif
Mačiau per žinias dirba neblogam salone netoli Vokiečių g. Kerpa žvaigždes. Kokie atsiliepimai? laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena: 28 kovo 2013 - 13:27
QUOTE(Malena @ 2013 03 28, 14:27)
Gal kas kirposi pas Raulį (žr. nuo 10min ir 2) ? biggrin.gif
Mačiau per žinias dirba neblogam salone netoli Vokiečių g. Kerpa žvaigždes. Kokie atsiliepimai? laugh.gif

Net nezinau ar isdrisciau pas toki nueiti unsure.gif po to gali iseiti su penkiais plaukais ant galvos lotuliukas.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 03 28, 15:27)
Gal kas kirposi pas Raulį . Kerpa žvaigždes. Kokie atsiliepimai? laugh.gif

QUOTE(skruzdė... @ 2013 03 28, 15:47)
Net nezinau ar isdrisciau pas toki nueiti unsure.gif po to gali iseiti su penkiais plaukais ant galvos lotuliukas.gif  laugh.gif

Kad žvaigždes kerpa, nežinau (man asmeniškai - ne rodiklis, ką kerpa), bet per tv rodė, kaip paprastom mergičkom daro šukuosenas iš ilgų plaukų, žinokit, dailiai thumbup.gif
Bet irgi norėtųsi daugiau atsiliepimų. ax.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Blem skaitau skaitau cia visokiu atsiliepimu ..nu tikrai,kas vienom tinka,patinka,kitoms-vos ne i juodaji sarasa traukia..Sunku issirinkt,matyt idealiu ,visoms tinkanciu nebuna doh.gif

Blem ,pas mane tos problemos su plaukais,kad vasara sugalvojau ,zarint trumpai unsure.gif As garbanota ,gal kas patarsit ,kas garbanotus nukirps neblogai,t.y sukuosena padarys,kad ne tik trumpai ir viskas ..

man l grazu Halle Berry kirpimai ,sukuosenos..Bet ta moteris pati is sawes l grazi ,jai tinka...o as ,ka zinau kaip bus ,labai bijau..

Patarkit,gal kuri jau susidure su trumpu garbanotu plauku sukuosenom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2013 03 28, 19:57)
Kad žvaigždes kerpa, nežinau (man asmeniškai - ne rodiklis, ką kerpa), bet per tv rodė, kaip paprastom mergičkom daro šukuosenas iš ilgų plaukų, žinokit, dailiai  thumbup.gif
Bet irgi norėtųsi daugiau atsiliepimų. ax.gif

Teko kirptis pas jį mano 5 m. dukrai. Nuėjom į kirpyklą esančią arčiausiai namų (labai paprastutė). Minėjo, kad dirba keliose vietose. Tik paskui pamačiau apie jį laidą ir neva jis yra meistras.
Kirpo kare, bet nelikau sužavėta, nes reikėjo eiti taisyti. Buvo matyti, kad kerpa kažkaip nedrąsiai ir neužtikrintai. Nu, žodžiu, nepatiko... Bet gal šukuosenas moka daryt g.gif
Atsakyti
Gal kas dazetes UFF pas V.Gigevic? Maciau viena mergaite sruogom pasviesinta, labai grazu ax.gif
Atsakyti
Gal kas turi apie Barbers kirpejus atsiliepimu?
Atsakyti
Ar girdejote ka nors apie Povila is Karetnyj Dvor? Mano bendradarbe atejo labai graziai apsikirpus (ejo irgi pagal kazkieno rekomendacija).... noretusi daugiau atsiliepimu...

http://www.dvor.lt/lt.php/main/about

Tiesa uz kirpima ji sumokejo 55 Lt 4u.gif
Atsakyti
Radau geru atsiliepimu apie Seimos grozio centre dirbancia Gabriele. Manau, kad ten ir keliausiu artimiausiu metu. smile.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie SUGIHAROS salonus arba BLISSFASHION?
Kazkada kirpausi pas tokia Ruta is Sugiharos,tai patiko,bet su dazymu tai negaliu,kainos laaaabai dideles...
Atsakyti
QUOTE(antica @ 2013 03 28, 10:21)
Ar nei viena nesilankote pas Petra is Figaro (PC Europa)? Buvau viena karta, ilgus plaukus kirpau iki peciu, likau labai patenkinta. Tik keista pasirode, kad jis truputi lyg nusistebejo, kad pas ji atejau, pamaniau, gal jis iprastai tik vyrukus kerpa?biggrin.gif bet tada gal manes net nepriemes butu, anyway, nukirpo graziai smile.gif o mano draugas pas ji nuolat lankosi, visada laimingas iseina.

Mano vyrukas visada labai laimingas po jo, bet mane šiandien jis padarė balvonu:) išdrąskė laiptais,tokiais kąsniais, kurie styro kas kur.
Už vieną dėkoju Dievui, kad bent minimali bizelė susiriša tongue.gif taip gaila sunkiai uždirbtų 80 Lt, kurie į šikną nuplaukė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(antica @ 2013 04 06, 20:47)
Radau geru atsiliepimu apie Seimos grozio centre dirbancia Gabriele. Manau, kad ten ir keliausiu artimiausiu metu. smile.gif

Buvau pas ją 4u.gif Na, visi gyrė mano šukuosena, nors man nepatiko biggrin.gif Labai plaukus nuplonino tokiom žirklėm su dantukais, nežinau tikslaus jų pavadinimo blush2.gif ax.gif
Atsakyti