Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje,

Niekas nežino kur saugiai galima būtų nuimti plaukų spalvą, ir uždažyti norima spalva? O jei dar su Keune dirbtų, ak ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilkas @ 2013 03 27, 16:03)
Niekas nežino kur saugiai galima būtų nuimti plaukų spalvą, ir uždažyti norima spalva?      O jei dar su Keune dirbtų, ak ax.gif

As yury tai atlikau, plaukai beveik visiskai nenukentejo. Bet jie dirba su paul mitchell smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilkas @ 2013 03 27, 17:03)
Niekas nežino kur saugiai galima būtų nuimti plaukų spalvą, ir uždažyti norima spalva?      O jei dar su Keune dirbtų, ak ax.gif

http://groziopajegos...ant-dubinait-14 pas sita galit bandyt bet turetu but brangoka apie 300lt 4u.gif
Atsakyti
Tiek pasipiktinusiu Mindaugu is KM unsure.gif Buvau viena karta, patiko. Parinko saugu, klasikini kare. Nukirpo profesionaliai, priekaistu neturiu. Zinau, kad netgi elementariausia kare galima oi, kaip sugadinti, ka esu patyrusi Gatineau salone pas Kristina. Mishai is MyStudio taip pat dedu pliusa. Labai netgi riebu. Manau, kad dar grisiu pas ji. O kol kas neuzilgo eisiu pas savo sena favorite - Zvirblyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Claude @ 2013 03 27, 16:23)
As yury tai atlikau, plaukai beveik visiskai nenukentejo. Bet jie dirba su paul mitchell smile.gif

o kiek mokėjote, gera kosmetika? kokio ilgio jūsų plaukai? ax.gif

QUOTE(inaja @ 2013 03 27, 16:25)
http://groziopajegos...ant-dubinait-14 pas sita galit bandyt bet turetu but brangoka apie 300lt  4u.gif

o,pasižiūrėsiu. dėkui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilkas @ 2013 03 27, 16:27)
o kiek mokėjote, gera kosmetika? kokio ilgio jūsų plaukai? ax.gif
o,pasižiūrėsiu. dėkui bigsmile.gif

Kainos jau gerai neatsimenu, bet pas juos nepigu:) kosmetika man asmeniskai labai gera,o plauku ilgis tai zemiau liemeneles uzsegimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dansu @ 2013 03 27, 16:26)
Tiek pasipiktinusiu Mindaugu is KM unsure.gif Buvau viena karta, patiko. Parinko saugu, klasikini kare. Nukirpo profesionaliai, priekaistu neturiu. Zinau, kad netgi elementariausia kare galima oi, kaip sugadinti, ka esu patyrusi Gatineau salone pas Kristina. Mishai is MyStudio taip pat dedu pliusa. Labai netgi riebu. Manau, kad dar grisiu pas ji. O kol kas neuzilgo eisiu pas savo sena favorite - Zvirblyte wub.gif

dvi biggrin.gif
draugei rekomendavau Mindauga, nuejo, tai liko baisiai patenkinta o atrodo fantastiskai wub.gif jos plaukai labai stori tai pakirpo galiukus, pakarpe prieki bet kaip nudaze wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 27 kovo 2013 - 21:16
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2013 03 24, 20:44)
Na dabar laukiu kol ataugs ir atsigaus plaukai... Gaila kad nemaciau nei vieno neigamo atsiliepimo, nors perskaiciau 2 temas....

Aš irgi skaitau jau kelintą temą (2 ar 3) ir atsiliepimų tikrai visokių.. tiesiog, kai užsidedam rožinius akinius prisiklausę pagyrų, tų neigiamų nebepastebime, arba kas nors tuoj nuginčyja doh.gif Aš pati Mindaugą irgi buvau įtraukusi į sąrašą, kai rinkausi kur eiti, bet paskui atmečiau...
Dabar lankiausi pas Jolantą iš MyStudio, kol kas esu tikrai patenkinta. Visų pirma, tai ji girdėjo ko aš noriu ir tikiuosi, pasiūlė kirpimą maždaug tokį kokio ir tikėjausi, nukirpo tikrai gerai. Bet realiai vertinti bus galima turbūt po 1-2 mėnesių, juolab, kad mano plaukai ne tokie ilgi kaip daugelio čia diskutuojančių biggrin.gif Dabartinis kirpimas vos siekia smakrą biggrin.gif Tai tikrai įdomu kaip augs bigsmile.gif
Kol kas panašu, kad pas ją grįšiu, nors per pastaruosius 15 metų buvo labai nedaug kirpėjų, pas kuriuos grįžau... vis dar ieškau to savo doh.gif

Prieš keletą mėnesių rašiau apie Oksaną (Jūsų asmeninė kirpėja), mane tada irgi bandė nuginčyti biggrin.gif Bet dabar visgi manau, kad negrįšiu pas ją schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tasty: 27 kovo 2013 - 21:23
QUOTE(Tasty @ 2013 03 27, 22:22)

Prieš keletą mėnesių rašiau apie Oksaną (Jūsų asmeninė kirpėja), mane tada irgi bandė nuginčyti  biggrin.gif  Bet dabar visgi manau, kad negrįšiu pas ją  schmoll.gif

As pas ja kirpausi ir daziau plaukus, bet nelikau suzaveta. Plius dar vienu metu be manes daze dar viena kliente, matesi, kad skubejo, nespedavo. Man tai nepriimtina, ima nemazus pinigus, todel ir noreciau, kad visas demesys butu man. Taip pat negalejo patarti koks kirpimas tiktu, patarimu del plauku prieziuros irgi neturejo. Zodziu pasigedau profesionalumo.
Atsakyti
QUOTE(milana31 @ 2013 03 27, 14:04)

QUOTE(anille @ 2013 03 27, 15:31)
Laimis turi savo salona Azuolyno g. SEB arenoje (laimiss.lt)

Ačiū 4u.gif nu reiks bandyti,nes pasirinkimo nėr schmoll.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(dansu @ 2013 03 27, 18:26)

Aš irgi lankiausi pas Mindaugą, tai tik geriausi atsiliepimai drinks_cheers.gif Nukirpo kaip ir norėjau, nenutrumpino per daug, patvarkė priekį. Dažiau pirmą kartą gyvenime tai spalvos galbūt norėjau ryškesnės, bet gavosi kaip gavosi (prie atitinkamos šviesos atrodo idealiai), natūralūs dažai vis gi. Sakė kitą kartą bus arčiau mano noro ax.gif (šviesėti).
Atsakyti
Ar nei viena nesilankote pas Petra is Figaro (PC Europa)? Buvau viena karta, ilgus plaukus kirpau iki peciu, likau labai patenkinta. Tik keista pasirode, kad jis truputi lyg nusistebejo, kad pas ji atejau, pamaniau, gal jis iprastai tik vyrukus kerpa?biggrin.gif bet tada gal manes net nepriemes butu, anyway, nukirpo graziai smile.gif o mano draugas pas ji nuolat lankosi, visada laimingas iseina.
Atsakyti