QUOTE(LaimingaMamyte @ 2013 03 22, 22:21)
Po kirpimo mano sausi tankus plaukai, kurios ploviau kas 4-5 diena. pradejo ziauriai riebaluotis, netigi nezinau kaip paaiskinti, na tiesiog jau kita ryta plaukai nesvieziai atrodo.
O kiek laiko praejo po kirpimo? Gal tiesiog pats dazas turejo kokiu aliejuku, kurie glotnina plauka ir kol normaliai neatsiskalaus plaukai, tol bus toks pojutis? Arba pabandykite nesieti to su kirpimu - gal pastojote, pradejote dietos laikytis, pakeitete sampuna, plauku putas ar laka?
Bet tokia sutapimai - labai nemalonus, isivaizduoju kaip jauciates.. Del Mindaugo fenomeno siame forume man tikrai mistika.. Visos liaupsina, giria, tai kartais net kaltas pasijunti, kai parasai, kad kirpejas plaukus sugadino. Va puikus pavyzdys:
QUOTE(guodzik @ 2013 03 23, 01:45)
dzyz, nu uzsimeskit tas sruogas ant sono o ne ant zando ir graziai atrodysite, nieko ten baisaus nepadaryta tik iskarpyti plaukai
o jeigu nenorejote karpyti tai jam reikejo taip ir pasakyti tada ir verkt nereiketu dabar. man tik galas negraziai padarytas bet todel kad as nemegstu iskarpytu plauku
is esmes gala jums reiketu issipurenti.
o riebaluojasi nes turbut istisai juos lieciate ir tvarkote.
Papildyta:
o su kirpejais taip jau yra
Atsiprasome, kad patikejome Jusu rekomendacijomis ir per Jusu arsu ginima, meistro neprofesionalumo neigima susigadinome sau nuotaika ir plaukus maziausiai pusei metu. TAIP, mes pacios kaltos, kad ejome pas ta kirpeja, mes pacios kaltos, kad perdaug lieciame plaukus, kad nepasakome kirpejui, jog nedazytu ir nekirptu, o po to skundziames jo darbu. Labiausiai mes esame kaltos, kad taip jau su kirpejais yra ir nieko cia nepadarysi - jie tave padaro negrazia, paima belenkokia suma ir nieko tu nepadarysi.. VISUR TAIP YRA...
Nu laba diena.. Ar Jus is medzio iskritot?
As traukiu kirpeja Mindauga i juodaji sarasa - ir patariu gerai pagalvoti pries einant pries ji. As pati turiu svaru argumenta taip sakyti - jis sugadino mano plaukus ir uz tai uzantyje laikau pykti ant jo.. Sita forumiete neaisku kodel gina.. Gal yra suinteresuota. As noriu apsaugoti kitas mamas, o ko ji nori - neaisku:)