Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje,

QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2013 03 19, 14:05)
Ir, su visa pagarba, guodzik, nematau jokios šukuosenos, jūsų gražūs lygūs plaukai, ir tiek  4u.gif

drinks_cheers.gif ta pati norejau parasyti, kad nuotraukose matosi tik paprasti ilgi plaukai, kad ten wow butu na tikrai nepasakyciau.
Papildyta:
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2013 03 23, 00:21)

Vis dar negaliu atsigauti po Midaugo kirpimo.... tiesiog nekenciu savo sukuosenos ir plauku, kiekviena diena sau neptatinku....  verysad.gif  verysad.gif
Is tikro reikia buti labai atsargiom  su tom  rekomendacijom is forumo.... As va patikejau, ir taip iklimpau  doh.gif  doh.gif po mano istorijos dar kelios paneles rase kaip plaukus jis sugadino, viena panele net 4 metus augino jo firmine ''Grifka''... Bet kai as cia ieskojau atsiliepimu, as nemaciau nei vieo neigamo apie ji....  verysad.gif

o gal jus tiesiog per daug apie tai galvojat ? ax.gif plaukai ne dantys tikrai atauga 4u.gif pabadykit apsikirpti siek tiek trumpiau pas kita koki kirpeja, kam is to daryti tragedija... gal jums tiks trumpesne sukuosena ? kodel nepabandzius ? juk pavasaris rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2013 03 22, 22:21)
Mes dar ilgai auginti...  verysad.gif nukirptas plaukas yra nukirptas plaukas... teks laukti kol ataugs. Bet ji buvo sokiruota kaip kreivai, sleivai tos sruogos apkirptos... Jas reiketu visas islyginti kad jos kristu tiesiai... O tai kaip min dar 1 cm   rolleyes.gif  Net nezinau, nenoriu daugiau trumpinti, bet ir dabar neimaoma, turbut eisiu rytoj, kad islygintu man tas sruogas.....

Vis dar negaliu atsigauti po Midaugo kirpimo.... tiesiog nekenciu savo sukuosenos ir plauku, kiekviena diena sau neptatinku....  verysad.gif  verysad.gif
Is tikro reikia buti labai atsargiom  su tom  rekomendacijom is forumo.... As va patikejau, ir taip iklimpau  doh.gif  doh.gif po mano istorijos dar kelios paneles rase kaip plaukus jis sugadino, viena panele net 4 metus augino jo firmine ''Grifka''... Bet kai as cia ieskojau atsiliepimu, as nemaciau nei vieo neigamo apie ji....   verysad.gif

dzyz, nu uzsimeskit tas sruogas ant sono o ne ant zando ir graziai atrodysite, nieko ten baisaus nepadaryta tik iskarpyti plaukai doh.gif jeigu jums plaukus nukirptu tiesiai laiptais tai atrodytumete kaip apipesiota, plaukas is apacios butu pasiputes o virsugalvis prisiplotu doh.gif jeigu graziai susitvarkytumete, graziai ir atrodytumete. o jeigu nenorejote karpyti tai jam reikejo taip ir pasakyti smile.gif tada ir verkt nereiketu dabar. man tik galas negraziai padarytas bet todel kad as nemegstu iskarpytu plauku smile.gif is esmes gala jums reiketu issipurenti. ir sakau tai ne todel kad pati pas ji einu o todel kad per stipriai sutirstinate spalvas doh.gif
o riebaluojasi nes turbut istisai juos lieciate ir tvarkote.
Papildyta:
o su kirpejais taip jau yra, man irgi drauge parekomendavo tokia kuri mane sugebejo peroksidu nudazyti ir puse plauku nubyrejo doh.gif bet kas patinka vienam, nebutinai patiks kitam tik tragedijos is to nedariau, ataugo tie plaukai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 23 kovo 2013 - 01:43
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2013 03 22, 22:21)
Po kirpimo mano sausi tankus plaukai, kurios ploviau kas 4-5 diena. pradejo ziauriai riebaluotis, netigi nezinau kaip paaiskinti, na tiesiog jau kita ryta plaukai nesvieziai atrodo.

O kiek laiko praejo po kirpimo? Gal tiesiog pats dazas turejo kokiu aliejuku, kurie glotnina plauka ir kol normaliai neatsiskalaus plaukai, tol bus toks pojutis? Arba pabandykite nesieti to su kirpimu - gal pastojote, pradejote dietos laikytis, pakeitete sampuna, plauku putas ar laka?
Bet tokia sutapimai - labai nemalonus, isivaizduoju kaip jauciates.. Del Mindaugo fenomeno siame forume man tikrai mistika.. Visos liaupsina, giria, tai kartais net kaltas pasijunti, kai parasai, kad kirpejas plaukus sugadino. Va puikus pavyzdys:

QUOTE(guodzik @ 2013 03 23, 01:45)
dzyz, nu uzsimeskit tas sruogas ant sono o ne ant zando ir graziai atrodysite, nieko ten baisaus nepadaryta tik iskarpyti plaukai  doh.gif o jeigu nenorejote karpyti tai jam reikejo taip ir pasakyti  smile.gif tada ir verkt nereiketu dabar. man tik galas negraziai padarytas bet todel kad as nemegstu iskarpytu plauku  smile.gif is esmes gala jums reiketu issipurenti.
o riebaluojasi nes turbut istisai juos lieciate ir tvarkote.
Papildyta:
o su kirpejais taip jau yra

Atsiprasome, kad patikejome Jusu rekomendacijomis ir per Jusu arsu ginima, meistro neprofesionalumo neigima susigadinome sau nuotaika ir plaukus maziausiai pusei metu. TAIP, mes pacios kaltos, kad ejome pas ta kirpeja, mes pacios kaltos, kad perdaug lieciame plaukus, kad nepasakome kirpejui, jog nedazytu ir nekirptu, o po to skundziames jo darbu. Labiausiai mes esame kaltos, kad taip jau su kirpejais yra ir nieko cia nepadarysi - jie tave padaro negrazia, paima belenkokia suma ir nieko tu nepadarysi.. VISUR TAIP YRA...
Nu laba diena.. Ar Jus is medzio iskritot? As traukiu kirpeja Mindauga i juodaji sarasa - ir patariu gerai pagalvoti pries einant pries ji. As pati turiu svaru argumenta taip sakyti - jis sugadino mano plaukus ir uz tai uzantyje laikau pykti ant jo.. Sita forumiete neaisku kodel gina.. Gal yra suinteresuota. As noriu apsaugoti kitas mamas, o ko ji nori - neaisku:)
Atsakyti
Iš aš buvau pas Mindaugą prieš metus. Pirmąjį kartą jis gražiai nukirpo plaukus: buvo lengva tvarkytis, buvau patenkinta. Antrąjį kartą - priešingai. Niekaip nesugebėjau savo plaukų susitvarkyti, nors nevengiu nei plaukų džiovintuvo, nei plaukų kitų priemonių. Šukuosena tokia išėjo madinga a la bliūdelis . Tiesiog manau, kad mano plaukams tas kirpimas netiko. Tai tiek.
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2013 03 24, 13:16)
Iš aš buvau pas Mindaugą prieš metus. Pirmąjį kartą jis gražiai nukirpo plaukus: buvo lengva tvarkytis, buvau patenkinta. Antrąjį kartą - priešingai. Niekaip nesugebėjau savo plaukų susitvarkyti, nors nevengiu nei plaukų džiovintuvo, nei plaukų kitų priemonių. Šukuosena tokia išėjo madinga a la bliūdelis . Tiesiog manau, kad mano plaukams tas kirpimas netiko. Tai tiek.

Buvau pas Mindauga prie savaite, apkirpo madingai alia bliudelis:)) Man netinka siaubingai. Aplamai nesuprantu kaip jam sove mintis taip mane kirpti. Dabar ilgai teks auginti. Susigundziau, nes geri buvo atsiliepimai, o dabar esu nelaiminga. Uz toki kirpima jis man turetu moketi. As visai jo nerekuomenduoju, siulau jo vengti.
Taip pagalvojau jei koks gejus savo mylimaji apkirptu kaip mane, tai galima sakyti liuks. Kirpimas visai nepriduoda moteriskumo, o daro mane panasia i vaikina.
Atsakyti
Labai keista nare, jus turbut specialiai prisijunget prie sm, kad parasytumete cia atsiliepima ? g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Gal kas nors galėtų parekomenduoti kirpėją, mokančią gražiai šviesinti sruogelėmis? Būčiau labai dėkinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avituke @ 2013 03 24, 14:06)
O kiek laiko praejo po kirpimo? Gal tiesiog pats dazas turejo kokiu aliejuku, kurie glotnina plauka ir kol normaliai neatsiskalaus plaukai, tol bus toks pojutis? Arba pabandykite nesieti to su kirpimu - gal pastojote, pradejote dietos laikytis, pakeitete sampuna, plauku putas ar laka?
Bet tokia sutapimai - labai nemalonus, isivaizduoju kaip jauciates.. Del Mindaugo fenomeno siame forume man tikrai mistika.. Visos liaupsina, giria, tai kartais net kaltas pasijunti, kai parasai, kad kirpejas plaukus sugadino. Va puikus pavyzdys:
Atsiprasome, kad patikejome Jusu rekomendacijomis ir per Jusu arsu ginima, meistro neprofesionalumo neigima susigadinome sau nuotaika ir plaukus maziausiai pusei metu. TAIP, mes pacios kaltos, kad ejome pas ta kirpeja, mes pacios kaltos, kad perdaug lieciame plaukus, kad nepasakome kirpejui, jog nedazytu ir nekirptu, o po to skundziames jo darbu. Labiausiai mes esame kaltos, kad taip jau su kirpejais yra ir nieko cia nepadarysi - jie tave padaro negrazia, paima belenkokia suma ir nieko tu nepadarysi.. VISUR TAIP YRA...
Nu laba diena.. Ar Jus is medzio iskritot? As traukiu kirpeja Mindauga i juodaji sarasa - ir patariu gerai pagalvoti pries einant pries ji. As pati turiu svaru argumenta taip sakyti - jis sugadino mano plaukus ir uz tai uzantyje laikau pykti ant jo.. Sita forumiete neaisku kodel gina.. Gal yra suinteresuota. As noriu apsaugoti kitas mamas, o ko ji nori - neaisku:)

Mane jis tik kirpo, mano nedazyti plaukai... Nezinau gal ir sutapimas del riebalavimosi.... bet mano gyvenimo ritmas tikrai nepasikeite....
Na dabar laukiu kol ataugs ir atsigaus plaukai... Gaila kad nemaciau nei vieno neigamo atsiliepimo, nors perskaiciau 2 temas....
Atsakyti

Ziuriu ziuriu as jusu nuotraukas - nusiraminkit, viskas su plaukais yra gerai, bent jau nuotraukose tai nesimato jokiu blogybiu, iskarpyta vesli sukuosena, purus plaukai - dziaukites. As pvz turiu keltis anksciausiai kiekviena ryta, kad bent panasiai kaip jusu atrodytu...
Papildyta:
QUOTE(proksi @ 2013 03 24, 20:47)
Labai keista nare, jus turbut specialiai prisijunget prie sm, kad parasytumete cia atsiliepima ?  g.gif

Man ir taip rodosi. Cia jau kazkokiu samokslu kvepia - viena prisijunge specialiai, kad parasytu atsiliepima bloga, o kita sugalvojo po metu apsilankymo parasyti tik dabar, kaip blogai apkirpo:) cha cha cha.
Gal neterskim forumo, rasykim, kas buvo gerai, grazu, kur vertetu apsilankyti, o ne kurkim intrigas ir verkslenkim psichologams ar dvasininkams, kaip "bliudelis" ant galvos sugadino gyvenima. Pavasaris taip niekada neaiteis, jei visi pikti ir pagiezingi busim:)
Atsakyti
Gal žinote kuris salonas naudoja Keune? Kad saugiai nuimtų plaukų spalvą. 4u.gif
Atsakyti
Šiaurės miestelyje, kur netoli Masažo klinikos yra kirpykla, nuėjau paklausti kainos, kiek kainuotų galiukų pakirpimas, be plovimo, tiesinimo ir visų kitų dalykų, pasakė 60lt, vos akys ant kaktos neiššoko..
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2013 03 24, 21:44)
Gaila kad nemaciau nei vieno neigamo atsiliepimo, nors perskaiciau 2 temas....

Reik atskiros temos ''Juoduju kirpeju sarasas'' mirksiukas.gif O gal kur ir yra tokia? g.gif
Atsakyti