Kame beda,kad lietuvaites daugiau su tiesiais plaukaus ir visi kirpejai orientuojasi i tiesiaplaukiu rinka,ateini su garbanotais plaukais ir nebezino kaip elgtis,paprasai pakarpyti,jie nemoka... Istiesina plaukus,o po to kerpa,taip tiesiai,be jokiu nulaidymu,,,tai isivaizduojate kas gaunasi kai juos isplauni.... Tik ziuriu,kad as pati geriau apsikepru jau...
QUOTE(skruzdė... @ 2013 03 18, 23:34)
Kazkada seniai seniai teko pakliuti pas praktikante,tai taip apkirpo,kad nieks dar ner taip gerai apkirpes,kirpo labai ilgai,atydziai,,,
Mane irgi ilgai kirpo, užtruko daugiau nei valandą, bet buvau tokia patenkinta
Papildyta:
QUOTE(Sherbet @ 2013 03 19, 10:43)
Kiekvienas kirpėjas turi savo "firminį" kirpimą ir esmė yra - arba jis jums tinka arba ne. Savaime turėtų būt aišku, kad jeigu kirpimas gerai atrodo garbanotiem plaukam, tiesiems - netiks ir atvirkščiai, o dar priklauso ar plaukas plonas ar storas, nuo veido formos ir pan. Todėl vienas kirpėjas visoms netiks.
O mokėti už kirpimą tokius pinigus ir išeit su matytu rezultatu, ir po to vėl ieškot už tokią pat kainą kirpėjo, tarsi kaina duotu garantiją kirpimo, absurdas visiškas. Rašau, nes pati esu per visą tai perėjus. Dabar kerpuosi ne daugiau 70 lt.
O mokėti už kirpimą tokius pinigus ir išeit su matytu rezultatu, ir po to vėl ieškot už tokią pat kainą kirpėjo, tarsi kaina duotu garantiją kirpimo, absurdas visiškas. Rašau, nes pati esu per visą tai perėjus. Dabar kerpuosi ne daugiau 70 lt.
Pritariu Kažkada lankiausi pas vieną kirpėją, pas kurią lankėsi ir mano draugės, tai po to susitikusios pastebėjom, kad visų šukuosena vienoda
Aš tai kerpuosi ne daugiau, nei už 50 lt., bet iš aprašymų, tai matau, kad ir brangiai kerpantis, ne visada išeisi su šypsena iki ausų, tai džiaugiuosi, kad pataupau
Bet rimtai, ispindejo tie visi stilistai-kirpejai-koloristai.. Nepamenu, kada paskutini karta isejau is kirpejos spindinciomis akimis. Nekalbu apie tobula plauku bukle po keliu menesiu, bet kad bent is salono isejus butu Vau efektas.. Gal surasom visur, kur buvom? Gal taip padesim pataikyti bent i ta puse.
Is savo patirties, lankiausi cia:
Šilkinė banga pas Ingą (ji savininke). Mano pazintis su sia kirpeja prasidejo nuo to, kad kolege turejo labai grazius plaukus, tad uzsimaniau, kad noriu tokiu pat. Pati kirpeja tikrai maloni, dave daug liaudisku patarimu kaip priziureti plaukus (pvz kad visada isplovus galva, perskalauciau ja saltu vandeniu - nuo to labai blizga plaukai), nekiso jokiu priemoniu, tiesa sakant net nezinau su kokiom priemomen daze ir isvis su kuo dirba (neaktualu tai, svarbiausia - rezultatas). Jos braizas butu "romantiska mergina". Spalva parinks nerekiancia, pasiulys tai, kas tinka veidui (pvz man pasake, kad mano tipas "snieguole", t.y. baltas veidas su roziniais zandukais, todel man labiau tinka saltu spalvu plauku tonai). Kirpimas nebus drastiskas, atsizvelgs i norus, o baigus parodys kaip daryti, kad susitvarkyti su plaukais (as per ja ismokau pasikelti plaukus nuo saknu, graziai pariesti galiukus). Isejau is kirpejos tikrai patenkinta sukuosena. Cia lankytis tiktu toms, kurios dirba darbus, kuriuose reikia buti labiau simpatiskai nei stilingai. Kirpimas su dazymu kainavo 200 Lt. Uzsirasyti galima praktiskai kitai dienai - eiliu nera ar del to, kad negarsus salonas ar del to, kad strategiskai nelabai patogus.
Minusas tas, kad as negavau pagyru nei uz spalva nei uz kirpima - kitaip sakant ismokau is jos pasidaryti WAU efekta ir butent jis mane labai puose. Drauges vis klausdavo, kaip as taip plaukus pasidarau, bet niekada neklause kur kirpti ar dazyti plaukai. Bet galvoju dar karteli nueiti kada:)
Kirpeja Lilia iš užupio. dirba patalpose, kur anksciau buvo RedLook fotostudija. Pazintis su sia kirpeja prasidejo tada, kai aerobikos treniruotese negalejau atitraukti akiu nuo kitos lankytojos. Kirpeja nelabai reklamuojasi internete, net nezinau ar kirpykla turi savo pavadinima. Nieks be jos ten daugiau nedirba, grynai viena kirpeja ir viskas. Eiles - menesiui i prieki ir tik po blatu gaunamas kontaktas (zodziu manau, kad turi savo klienciu rata, kuris pleciasi perduodant viska is lupu i lupas). Kerpa stilingai, daznai sugalvoja kokiu idomiu variantu, plaukai tikrai graziai krenta. Kadangi ejau pas ja po Mindaugo nusigrybavimu, tai stebuklo nesitikejau ir kantriai auginom ta durnai nukirpta sruoga. Plauku spalva pradzioj ziauriai nepatiko, man vis atrode, kad per tamsi, bet kai pradejo atsiplovineti, tai buvau ziauriai patenkinta. Idomus pastebejimas - aplankiau ja pries pastojant ir po keliu savaiciu suzinojau, kad laukiuos. Nuo tada nebeejau dazytis ir kirptis - prisibijojau. Dabar va eina 9 nestumo menesis - niekas nepasakytu, kad vaikstau su ataugusiomis saknimis, kazkaip arba labai vyke dazai, kad taip graziai nuauga, arba (negali to atmest) cia nestumo stebuklai tokie, kurie su kirpeja nesusije:) Kirpimas kainavo su dazymu 200 Lt.
Minusai tokie, kad nieks nepaklause, kur kirpausi ar daziausi. Buvo grazu, tvarkinga, priekaistu neturiu, bet taip noretusi kazko ypatingesnio.
Va tiek:) Tad migruoju ir ieskau nauju kirpeju.. Gal aki patrauks Pelenes parodoj kokia kirpeja - visos viltys i ten sudetos:))
Is savo patirties, lankiausi cia:
Šilkinė banga pas Ingą (ji savininke). Mano pazintis su sia kirpeja prasidejo nuo to, kad kolege turejo labai grazius plaukus, tad uzsimaniau, kad noriu tokiu pat. Pati kirpeja tikrai maloni, dave daug liaudisku patarimu kaip priziureti plaukus (pvz kad visada isplovus galva, perskalauciau ja saltu vandeniu - nuo to labai blizga plaukai), nekiso jokiu priemoniu, tiesa sakant net nezinau su kokiom priemomen daze ir isvis su kuo dirba (neaktualu tai, svarbiausia - rezultatas). Jos braizas butu "romantiska mergina". Spalva parinks nerekiancia, pasiulys tai, kas tinka veidui (pvz man pasake, kad mano tipas "snieguole", t.y. baltas veidas su roziniais zandukais, todel man labiau tinka saltu spalvu plauku tonai). Kirpimas nebus drastiskas, atsizvelgs i norus, o baigus parodys kaip daryti, kad susitvarkyti su plaukais (as per ja ismokau pasikelti plaukus nuo saknu, graziai pariesti galiukus). Isejau is kirpejos tikrai patenkinta sukuosena. Cia lankytis tiktu toms, kurios dirba darbus, kuriuose reikia buti labiau simpatiskai nei stilingai. Kirpimas su dazymu kainavo 200 Lt. Uzsirasyti galima praktiskai kitai dienai - eiliu nera ar del to, kad negarsus salonas ar del to, kad strategiskai nelabai patogus.
Minusas tas, kad as negavau pagyru nei uz spalva nei uz kirpima - kitaip sakant ismokau is jos pasidaryti WAU efekta ir butent jis mane labai puose. Drauges vis klausdavo, kaip as taip plaukus pasidarau, bet niekada neklause kur kirpti ar dazyti plaukai. Bet galvoju dar karteli nueiti kada:)
Kirpeja Lilia iš užupio. dirba patalpose, kur anksciau buvo RedLook fotostudija. Pazintis su sia kirpeja prasidejo tada, kai aerobikos treniruotese negalejau atitraukti akiu nuo kitos lankytojos. Kirpeja nelabai reklamuojasi internete, net nezinau ar kirpykla turi savo pavadinima. Nieks be jos ten daugiau nedirba, grynai viena kirpeja ir viskas. Eiles - menesiui i prieki ir tik po blatu gaunamas kontaktas (zodziu manau, kad turi savo klienciu rata, kuris pleciasi perduodant viska is lupu i lupas). Kerpa stilingai, daznai sugalvoja kokiu idomiu variantu, plaukai tikrai graziai krenta. Kadangi ejau pas ja po Mindaugo nusigrybavimu, tai stebuklo nesitikejau ir kantriai auginom ta durnai nukirpta sruoga. Plauku spalva pradzioj ziauriai nepatiko, man vis atrode, kad per tamsi, bet kai pradejo atsiplovineti, tai buvau ziauriai patenkinta. Idomus pastebejimas - aplankiau ja pries pastojant ir po keliu savaiciu suzinojau, kad laukiuos. Nuo tada nebeejau dazytis ir kirptis - prisibijojau. Dabar va eina 9 nestumo menesis - niekas nepasakytu, kad vaikstau su ataugusiomis saknimis, kazkaip arba labai vyke dazai, kad taip graziai nuauga, arba (negali to atmest) cia nestumo stebuklai tokie, kurie su kirpeja nesusije:) Kirpimas kainavo su dazymu 200 Lt.
Minusai tokie, kad nieks nepaklause, kur kirpausi ar daziausi. Buvo grazu, tvarkinga, priekaistu neturiu, bet taip noretusi kazko ypatingesnio.
Va tiek:) Tad migruoju ir ieskau nauju kirpeju.. Gal aki patrauks Pelenes parodoj kokia kirpeja - visos viltys i ten sudetos:))
QUOTE(Avituke @ 2013 03 19, 15:10)
Šilkinė banga pas Ingą (ji savininke).
Paskutini karta ir as lankiausi ,,Silkineje bangoje'',tik pas Lena,ejau,kad apsikirpti,be jokiu rekomendaciju,kuri buvo laisva tam laikui pas ta ir uzsirasiau...na ka as zinau,isejau visai patenkinta,iskelta galva apkirpo gerai,tik as jau nebemoku susisukuoti kaip jos ten susukuoja.. Kirpykloje toje pamainoje dirbo jau kiek vyresnes kirpejos,kol laukiau eileje,kiek pastebejau visos isejo grazios,graziai susukuotos O jos ten dirba man rods su
Milk shake dazais ir t.t. is ju dar ir papirkau aliejuka su Argano aliejumi
QUOTE(Claude @ 2013 03 19, 10:20)
O kodel visi komentarai tik apie Mindauga? Apie Martyna beveik nesu macius atsiliepimu,nors meistras jis turetu but geresnis...
forumo paneles jo neiperka pirma karta kai Mindaugas mane sutvarke, Martynas mane rode savo klientei kaip pavyzdi kaip gerai gali atrodyti sviesiaip nudazyti su naturaliais dazais plaukai
Papildyta:
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2013 03 19, 12:05)
Ir, su visa pagarba, guodzik, nematau jokios šukuosenos, jūsų gražūs lygūs plaukai, ir tiek
O kas kirposi pas naująją žvaigždę Raulį? Ar jis tikrai ko nors vertas? Kiek teko matyti per TV, dailiai mergaites sušukuoja
O kas kirposi pas naująją žvaigždę Raulį? Ar jis tikrai ko nors vertas? Kiek teko matyti per TV, dailiai mergaites sušukuoja
kokia dar sukuosena is ilgu zemiau liemenuko uzsegimo plauku galo as jam karpyti neleidziu, leidziu tik patvarkyti prieki kad nereiketu vaikscioti nutysusiais plaukais uzsikistais uz ausu, viskas isvis is ilgu plauku nepadarysi jokios sukuosenos ir einant ilgaplaukems kirptis, reiketu tai suvokti
QUOTE(~Aylin @ 2013 03 19, 18:22)
butent del to nematau jokios prasmes eiti pas brangius stilistus, kad uz pakarpytus galus sumokeciau 100 lt
nesakau kad pas ji lankausi del kirpimo as lankausi del dazymo, nes jis yra tas kirpejas kuris sugeba naturaliais dazais isgauti grazias sviesias spalvas, kiekviena karta pasiulo man kazka naujo, nauja atspalvi ar pan pigiai dazytis gyvenime nebeisiu, kadangi paskutini karta mane nudaze su peroskidu ir nustrupejo puse plauku plius as einu kas tris menesius, tai 250 Lt karta i tris menesius nera taip jau daug kai atsibos, kazko kito paieskosiu, o kolkas like plius as pas juos salone labai atsipalaiduoju, pailsiu, net atsigaunu moraliskai nuo kasdienybes tai jeigu galiu sau ta leisti, kodel ne
QUOTE(guodzik @ 2013 03 19, 18:27)
*nesakau kad pas ji lankausi del kirpimo
**jis yra tas kirpejas kuris sugeba naturaliais dazais isgauti grazias sviesias spalvas,
**jis yra tas kirpejas kuris sugeba naturaliais dazais isgauti grazias sviesias spalvas,
*ne apie jus ir martyna rasiau, kalbejau apie save ir apskritai apie visus kirpejus, kurie ima uz kirpima ne maziau 100 lt
** kazkaip praleidau, kokios firmos dazai? noreciau ir as naturaliais dazais sviesintis, nors ir dabar jau minimizuoju zala ir nuo 9% perejau prie 3% peroksido
QUOTE(~Aylin @ 2013 03 19, 18:36)
*ne apie jus ir martyna rasiau, kalbejau apie save ir apskritai apie visus kirpejus, kurie ima uz kirpima ne maziau 100 lt
** kazkaip praleidau, kokios firmos dazai? noreciau ir as naturaliais dazais sviesintis, nors ir dabar jau minimizuoju zala ir nuo 9% perejau prie 3% peroksido
as net nzn kiek kirpimas pas Mindauga, ne 80 kartais?
o dazo jis mane Wella, bet neiseinu peroksidine blondine plius tie daziukai nusiplauna bet as esu labai sugadinusi plauka nuo sruoginimo, virsus peroksidinis, apacia naturali, dar saknys atauga tai isvis margutis tai jis man sugeba suvienodinti spalvyte, paskui su laiku as vel svieseju nes to peroksidinio virsaus niekas turbut nenuims kol nenuaugs
guodzik, o jis tau sruogom dazo ar visa plauka? ar tik saknis?
QUOTE(~Aylin @ 2013 03 19, 18:57)
guodzik, o jis tau sruogom dazo ar visa plauka? ar tik saknis?
kiekviena karta visus plaukus todel pazaidziame su spalvom kas karta
sveikos, gal kuri zinote, kur vilniuje dazo everline dazais?
Sveikos
Gal kas gali parekomenduot kirpėją Pilaitėje?
Gal kas gali parekomenduot kirpėją Pilaitėje?