Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje,

Pasisakysiu ir as biski. Pastebejau veliau tik todel kad man jis plaukus istiesino su tiesintuvu ir susukavo. Todel realaus kirpimo is karto nepastebejau. Pastebejau tik po galvos plovimo. Po pirmo plovimo nedziovinau plauku, nes iki sio kirpimo man nereikejo dziovinti plauku, todel pagalvojau gal vel as pati kalta, nugulejau plaukus. Antra karta jau bandziau visaip dziovinti, sukuoti, tiesinti ir nieko man nesigavo. Plaukai stovejo i visas puses. Atejau pas Mindauga su nuotrauka is interneto kaip noreciau. Biski veliau bandysiu rasti ta nuotrauka ir ikelti i SM.

Parasiau kad pastebejau po 2 savaiciau, nes apytiksliai primeciau kiek laiko praejo, beto ir ne is karto puoliau rasyti i SM po galvos plovimo. Parasiau prie progos kai prisedau prie SM, gal dar pora dienu praejo.

Nemanau kad tureciau teisintis. Idejau nuotraukas savo kirpimo. Kam toks kirpimas yra labai grazus galite eiti kirptis pas Mindauga. As likau labai nepatenkinta ir jei kas klaustu mano nuomones as ji tikrai nerekomenduociau.

As aplamai nesuprantu kaip jus galite teigti kad as pati kalta, kad toks profesionalus meistras mane blogai apkirpo. Jus tikrai manot kad as turejau jam aiskinti kaip reikia kirpti plaukus doh.gif doh.gif
Mano kalte tik tame kad pas ji nuejau.... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 18 kovo 2013 - 16:02
QUOTE(Avituke @ 2013 03 18, 13:39)
doh.gif  O kas Jums sake, kad graziai atrodot? Idekit nuotraukas, paziuresim. Nes mergina, kur idejo, tai tikrai irode, kad plaukai atrodo tragiskai.. As Mindauga jau nuo senai pazistu ir kaskart cia atejusi stebiuosi ir baisiuosi is kur tiek jo gerbeju.. Kai jis mane nukirpo, as sedejau kedej soko busenoj ir klausiau "cia jau viskas?".. Sedejau ir verkiau kedej. Jis dar kazkiek pafenavo, pats mate, kad jau is to, kas liko - nieko nepadarys.. Isejau is salono ir tiesiu taikymu vaziavau i Europos pozemine pereja, pirkau prisegamas sruogas, kad bent kazkiek pataisyt padeti. Skaudulys didziulis likes nuo jo darbo, visa gyvenima nepamirsiu ir lanku apeisiu. Net jeigu atsiras koks kitas Mindaugas, vis tiek per amzius nurasiau visus kirpejus Mindaugus - net kunas pagaugais nueina atsiminus;)

nu galiu parodyt:
taip atrodziau po pirmo apsilankymo:
http://www.part.lt/i...e2f6063c433.JPG
cia matosi kirpimas is priekio:
http://www.part.lt/i...465146130b9.jpg
taip atrodziau po triju menesiu nusiplovus spalvai:
http://www.part.lt/i...3669f54b739.jpg

dabar atrodau panasiai tik plaukuose kitas atspalvis:
http://www.part.lt/i...6f599b31531.jpg

ir cia visa ka matote yra fotografuoti ne po jo, o paciai issifenavus smile.gif

taigi drisciau paneigti jusu teigini kad atrodau blogai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2013 03 18, 15:39)
Parasiau kad pastebejau po 2 savaiciau, nes apytiksliai primeciau kiek laiko praejo, beto ir ne is karto puoliau rasyti i SM po galvos plovimo. Parasiau prie progos kai prisedau prie SM, gal dar pora dienu praejo.

Nemanau kad tureciau teisintis. Idejau nuotraukas savo kirpimo. Kam toks kirpimas yra labai grazus galite eiti kirptis pas Mindauga. As likau labai nepatenkinta ir jei kas klaustu mano nuomones as ji tikrai nerekomenduociau.

As aplamai nesuprantu kaip jus galite teigti kad as pati kalta, kad toks profesionalus meistras mane blogai apkirpo. Jus tikrai manot kad as turejau jam aiskinti kaip reikia kirpti plaukus  doh.gif  doh.gif
Mano kalte tik tame kad pas ji nuejau....  verysad.gif

bet pvz ka jus tikejotes kad jis padarys is jusu ilgu plauku? ilgu plauku sukuosena yra viena, arba iskarpyti arba nekarpyti smile.gif pvz as norejau grifkos ant sono bet jis man jos nekirpo, sako, per tiesus plaukai, negraziai kris ir negraziai atrodysi. ir as pvz eidama kirpti savo plauku puikiai suvokiu kad neiseisiu kazkaip ten pasikeitusi nes karpyt as neleidziu, tai kas jam belieka, graziai iskarpyti prieki ir viskas smile.gif as manau kad cia siuo atveju ivyko nesusikalbejimas, bet sakyti, kad jis prastas meistras tai liezuvis nesiverstu. Jis nedirbtu KM'e tikrai, neturetu tiek klientu nes darytu geda paciam Martynui doh.gif
na bet nepatiko tai nepatiko, linkiu sekmes tolimesniuose ieskojimuose smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 18 kovo 2013 - 16:21
QUOTE(guodzik @ 2013 03 18, 16:18)
dabar atrodau panasiai tik plaukuose kitas atspalvis:
http://www.part.lt/i...6f599b31531.jpg

Va va, cia jo braizas. Ilgi plaukai gale ir taukst ant virsaus trumpu plauku gabalas. Pas Jus dar kazkiek pakarpineta, o pas mane tai tragedija kas buvo.

As sakiau daryt taip, kaip jam atrodys, jog man tinka. Padare viens prie vieno kaip pas Jus: apacioj paliko visa plauku ilgi, o priekyje ant vieno sono nureze trumpai. Va taip nuo virsugalvio paeme sruogas i delna, ciaukst su zirklem ir vuolia. As sedziu, sakau cia viskas??? Ir sakot, kodel tylejau? Nebuvo kada pasakyti pries, nes pasitikejau meistru, o po nukirpimo beliko nebent nuplonint tos sruogos galus, kad nereztu akies ir tiek.. Praejo kokie 4m., o as vis dar vargstu atsiauginedama jo zala. Tik dabar jau galiu bandyt sulyginti visus plaukus.. Buvo silpnumo momentas, kai pasakiau kirpejai, jog kirptu kare, nes nebegaliu gyvent su ta sruoga, bet net to padaryti ji negalejo, sake dar kentet ir augint.

Del Jusu plauku grozio tai as irgi nesakau, kad blogai, bet ta suma, kuria sumokejote jam, tikrai neatsipirko. As giriu tik tuos kirpejus, i kuriu darba paziurejus nesakoma "Dristu teigti, kad neatrodau blogai":) Keista, kad ji ginate..
Atsakyti
merginos,gal kas lenketes sitam salone? http://www.grozionam...lt/meistrai.htm
noriu keisti kirpeja ir drauge sugunde mane situ salonu. bet ji tamsiaplauke ir trupapalauke.o mano plaukai ilgi ir sviesus.tai man reikia kitu rekomendaciju smile.gif sake styvenas,savininkas lyg salono,jai labai patinka. gal kuri turit kokiu atsipiepimu?
mano kirpeja is salono laimiss seb arenoj. irina tokia. tai paskutini karta irgi isskabe mane kaip LaimingaMamyte.. o ir siaip nelabai as su ja susisnekedavau,kaip su kirpeja. va drauge tai gera pasidare. net nesmagu pabegti nuo jos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Melita0622 @ 2012 09 14, 19:05)
Sveikos, merginos.

Man labai reikalinga skubi jūsų nuomonė ir šiokie tokie patarimai dėl grožio salono Vilniuje KUKLA BEAUTY BOX...  4u.gif

Matote, seniai norėjau apsikirpti pas K. Rimdžių ir šiandien galaliau ryžausi paskambinti į šį grožio saloną, bet man pasakė, kad Kęstas nebepriima naujų lankytojų ir pasiūlė keletą kitų kirpėjų, kurių vardus girdžiu pirmą kartą.  biggrin.gif Pažadėjau jiems pamąstyti ir paskambinti pirmadienį... Kadangi gyvenu už 200 km nuo Vilniaus ir spalio pradžioje pagaliau turėsiu progą ten apsilankyti, labai norėčiau tą progą ir išnaudoti.  blush2.gif

Taigi, būkit geros, pasidalinkit įspūdžiais ir žiniomis apie kukla beauty box kirpėjus.  mirksiukas.gif Patarkit, kurį pasirinkti. Ir, beje, kokios ten maždaug kainos?  unsure.gif

Būsiu tikrai labai labai dėkinga...

nors cia ir per velu i si posta atsakinet,bet apie Rimdziu pakomentuosiu. mane jis anksciau daze ir kirpo. na,nepatiko jis man. atskirai plaukus paemus grazu budavo,bet jau prie veido priderint,tai visai nemokedavo sad.gif ir ne viena karta vis ejau pas ji. ir vis nepataikydavo sad.gif atrodydavau pati sau tragiskai ir dar dvi valandas po jo kirpimo stovedavau prie veidrodzio ir visokius "naciosus"darydavau,kad plaukai stovetu taip,kaip reikia..
Vat ir izymybe...
Atsakyti
QUOTE(Avituke @ 2013 03 18, 14:39)
Net jeigu atsiras koks kitas Mindaugas, vis tiek per amzius nurasiau visus kirpejus Mindaugus - net kunas pagaugais nueina atsiminus;)

lotuliukas.gif as nuo kito Mindaugo esu nukentejusi,du kart buvau abu kartus nusivyliau,net labai... schmoll.gif doh.gif

man rods kiekviena pagl save sprendziame apie plauku bukle,nes tik pacios matome kas blogai...nors kai mane buvo apkirpes kitas Mindaugas(anksciau dirbo Labeloje),tai mama iskart pasake-apkirpo lyg nemokedamas kirpti... schmoll.gif
Atsakyti
Aš neseniai kirpausi pas naujokę kirpėją ir esu labai patenkinta, ir dar grįšiu biggrin.gif Atsinešiau nuotrauką ir mergina labai nuosekliai laikėsi vaizdo nuotraukoje, išklausinėjo visko ir prieš kirpdama dar paklausė ar negaila, nes labai nusitrumpinti norėjau biggrin.gif
Kaip dabar matau, man pasisekė daug labiau su naujoke, nei kai kurioms su meistrais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 18 kovo 2013 - 22:25
QUOTE(Kisulita @ 2013 03 18, 23:24)
Aš neseniai kirpausi pas naujokę kirpėją ir esu labai patenkinta, ir dar grįšiu biggrin.gif Atsinešiau nuotrauką ir mergina labai nuosekliai laikėsi vaizdo nuotraukoje, išklausinėjo visko ir prieš kirpdama dar paklausė ar negaila, nes labai nusitrumpinti norėjau biggrin.gif
Kaip dabar matau, man pasisekė daug labiau su naujoke, nei kai kurioms su meistrais 4u.gif

thumbup.gif

Kazkada seniai seniai teko pakliuti pas praktikante,tai taip apkirpo,kad nieks dar ner taip gerai apkirpes,kirpo labai ilgai,atydziai,,, thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Avituke @ 2013 03 18, 20:57)
Del Jusu plauku grozio tai as irgi nesakau, kad blogai, bet ta suma, kuria sumokejote jam, tikrai neatsipirko. As giriu tik tuos kirpejus, i kuriu darba paziurejus nesakoma "Dristu teigti, kad neatrodau blogai":) Keista, kad ji ginate..

tai as noriu kad priekis butu pakarpytas nes tada galiu uzismesti tuos plaukus ant virsaus ir isvis as daug metu vaiksciojau ta prieki uzsikisus ant sono nes nei viena kirpeja nemokejo man jo graziai iskarpyti. kai Mindaugas eme kirpti, priekis taip graziai sukrenta kad nebereikia uzsikisti. tik tie plaukai turi buti uzmesti ant virsaus o ne kaip nuotraukoj sumesti ant sono smile.gif plius man patinka kad jis nedaro sklastymo kaip kitos ir tada kerpa, o apkerpa ir tada kur besudetum ta sklastyma, plaukai vis tiek graziai krenta smile.gif
na kas vienam grazu, kitam negrazu, yra kaip yra smile.gif ir galiu pasakyti tiek, kad jeigu as nebuciau patenkinta tuo ka jis padaro, as jam tokiu pinigu tikrai nemokeciau ir pas ji antra karta buciau tikrai nejusi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 18 kovo 2013 - 23:28
Kiekvienas kirpėjas turi savo "firminį" kirpimą ir esmė yra - arba jis jums tinka arba ne. Savaime turėtų būt aišku, kad jeigu kirpimas gerai atrodo garbanotiem plaukam, tiesiems - netiks ir atvirkščiai, o dar priklauso ar plaukas plonas ar storas, nuo veido formos ir pan. Todėl vienas kirpėjas visoms netiks.
O mokėti už kirpimą tokius pinigus doh.gif ir išeit su matytu rezultatu, ir po to vėl ieškot už tokią pat kainą kirpėjo, tarsi kaina duotu garantiją kirpimo, absurdas visiškas. Rašau, nes pati esu per visą tai perėjus. Dabar kerpuosi ne daugiau 70 lt.
Atsakyti
O kodel visi komentarai tik apie Mindauga? Apie Martyna beveik nesu macius atsiliepimu,nors meistras jis turetu but geresnis...
Atsakyti
QUOTE(Claude @ 2013 03 19, 12:20)
O kodel visi komentarai tik apie Mindauga? Apie Martyna beveik nesu macius atsiliepimu,nors meistras jis turetu but geresnis...

Ir apskritai - kas tas Mindaugas? lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kame jo talentas? Ar nepridedam bonusų vyrams kirpėjams tik dėl to, kad jie vyrai?
Ir, su visa pagarba, guodzik, nematau jokios šukuosenos, jūsų gražūs lygūs plaukai, ir tiek 4u.gif

O kas kirposi pas naująją žvaigždę Raulį? Ar jis tikrai ko nors vertas? ax.gif Kiek teko matyti per TV, dailiai mergaites sušukuoja ax.gif
Atsakyti