Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje,

QUOTE(karaliunaite @ 2013 03 17, 12:11)
O kokios mazdaug pas ja yra kainos g.gif Kirpimo ir dazymo.

nurodyta 150-200 lt
Atsakyti
Mergytės, skundžiatės, kad čia lankosi tik ieškančios kirpėjų, o ne jau radusios blush2.gif
Jau kelinti metai lankausi pas nuostabią meistrę, nuostabiai iškarpo plaukučius ir paskui kelis mėnesius galima nesitvarkyti, nes idealiai laikosi kirpimas ir iš čia jau vienai supermamytei rekomendavau, ji paskui rašė, kad liko labai patenkinta, bet atvirai tel. nr. nereklamuoju, nes kaip suprantu, dauguma ieškot garsių, išreklamuotų vardų ir salonų arba meistrų-vyrukų. rolleyes.gif
Meistrė labai maloni, lietuvė, turi savo salonėlį Vilniuje Konstitucijos pr., moterų kirpimas dabar 90Lt, dažymo kainų nežinau, bet ne 'plėšikė', dirba su Schwarzkopf priemonėmis.
Galit rašyti man į až, jei dar neradot arba norit susitvarkyti kitų kirpėjų sugadintus plaukučius. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noriu_padovanoti: 17 kovo 2013 - 13:22
QUOTE(Akmejaa @ 2013 03 17, 00:29)
Buvau prieš koki mėnesi pas kirpėja Laura iš My Studio. Ir kirpausi ir dažiausi:) Man ištikro labai patiko tiek pati kirpėja tiek salono aplinka. Gal kirpėja ir ne tokia kuri labai galėtu patarti kažką kardinaliai pakeisti, tačiau tikrai išklausė mano nuomonės, noru ir apkirpo kaip norėjau;) Spalva taip pat labai gera parinko:)
REKOMENDUOJU!!  smile.gif  thumbup.gif

Nuėjau ir aš pas ją , rinkausi tarp jos ir visų čia taip giriamo Mindaugo. Spalvą padarė tokią kokią norėjau (pirmos dienos įspūdis), tai didelis pliusas. Bet man pasirodė ar ji nelabai pasitiki savimi, savo darbu, ar dar kažkas...nes pati kad pasiūlytų kažką nepasiūlė, tokia labai neužtikrinta tuo ką daro, pasirodė. g.gif Ačiū dievui, spalvą padarė kokios norėjau, bet kėdėje sėdėjau įtampoje visą laiką.
Atsakyti
QUOTE(weja @ 2013 03 16, 18:41)
Gal kuri nors kirpotes Sarma style salone Lvovo g., kokie butu atsiliepimai, kaip tik turiu dovanu kupona i ten, bet niekur apie kirpejas nerandu atsiliepimu, buciau jums dekinga smile.gif

As kirpausi gal metai atgal berods pas asta.nepamenu vardo bet kad negrisiu ten tai 100%
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2013 03 16, 20:38)
Kad kam nors nekiltu minciu surizikuoti apsikirpti pas Mindauga, ikeliu kaip jis subjaurojo mano plaukus. Buvo lygus tiesus plaukai 10-15 cm ilgesni. Jis taip iskirpo per visa ilgi, dar tos iskirptus galiukus kazkaip pakirpdavo, todel dabar mano lygus plaukai pladejo suktis i visas puses, plaukai atrodo kaip ipesioti, visi galiukai atrodo blogiau nei pries kirpima, jis juos taip isplonino....  doh.gif  doh.gif  Negaliu kaip pykstu ant jo.... jam is viso negalima im ti zirkles i rankas.... Dabar nezinau kiek laiko atauginesiu savo plaukus  doh.gif  doh.gif  doh.gif

o tai kai kirpo ko tylejot ir nieko nesaket jam? mano irgi ilgi ir lygus plaukai, kirpo jau du kartus ir ne karto nesugadino, nieko man neiskarpe, jokios grifkos nenukirpo ir pan. Nes as sakau ko noriu smile.gif klausia ar karpyt, sakau, ne, klausia kiek nukirpt, sakau kiek. O jei tylit zada praradusi tai ir padare pagal save o dbr nepatenkinta likot biggrin.gif ir isvis kaip keista kad atsibudot tik po dvieju savaiciu kad jums nebepatinka, jus ten ka, uzhipnotizavo jis toje kedeje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 18 kovo 2013 - 01:38
QUOTE(guodzik @ 2013 03 18, 02:36)
o tai kai kirpo ko tylejot ir nieko nesaket jam? mano irgi ilgi ir lygus plaukai, kirpo jau du kartus ir ne karto nesugadino, nieko man neiskarpe, jokios grifkos nenukirpo ir pan. Nes as sakau ko noriu smile.gif klausia ar karpyt, sakau, ne, klausia kiek nukirpt, sakau kiek. O jei tylit zada praradusi tai ir padare pagal save o dbr nepatenkinta likot  biggrin.gif ir isvis kaip keista kad atsibudot tik po dvieju savaiciu kad jums nebepatinka, jus ten ka, uzhipnotizavo jis toje kedeje  biggrin.gif

Guodzik, gerai pasakyta:) tikrai toks ispudis, kad uzhipnotizavo, po dvieju savaiciu suprato, kad ivyko drama. Na, bet cia dar nieko, kazkada skaiciau, kai mergina po menesio suprato, kaip kirpejas jai gyvenima sugadino:) esu Mindaugo istikima kliente, mano seimos nariai, drauges, bendradarbes pas ji vaiksto, na, kurjozu lig siol per kelis metus tikrai nebuvo. Esu su Mindaugu kalbejusi apie nepatenkintas klientes: arba tai tos, kurios pacios nezino, ko nori - nori pasikeisti, bet ilgio nenori nukirpti, o jeigu sutinka nukirpti, tai tuomet galvoja, kad geriau butu nekirpusios, zodziu:) Na, ir nepamirskit, kad tas pats stilistas visoms tikrai neitiks, nieko as cia neginu, tiesiog reikia kiekvienai ieskoti ilgai ilgai, kol randi sau tinkanti meistra.
P.S. Kur tas nuotraukas galima pamatyti, kaip sugadino? Smalsu:)
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 03 18, 03:36)
o tai kai kirpo ko tylejot ir nieko nesaket jam? mano irgi ilgi ir lygus plaukai, kirpo jau du kartus ir ne karto nesugadino, nieko man neiskarpe, jokios grifkos nenukirpo ir pan. Nes as sakau ko noriu smile.gif klausia ar karpyt, sakau, ne, klausia kiek nukirpt, sakau kiek. O jei tylit zada praradusi tai ir padare pagal save o dbr nepatenkinta likot  biggrin.gif ir isvis kaip keista kad atsibudot tik po dvieju savaiciu kad jums nebepatinka, jus ten ka, uzhipnotizavo jis toje kedeje  biggrin.gif

Kodėl jūs savo istorija bandot paneigti kito žmogaus istoriją? Mergina pasiguodė, kad jai nepatiko, o jūs ateinat ir viską neigiat. Taigi ne apie jūsų kirpimą kalbėjo. Puiku, valio, kad jums visada tinka patinka, bet gindama savo meistrą nesityčiokit iš tų, kurioms mažiau pasisekė. Tarsi nežinot, kad taip nutinka 4u.gif
Normalu su meistru bendrai aptarti, kaip kirpti ir kokio ilgio, bet iš kur klientui žinoti apie kirpimo techniką, negi jis turi aiškinti meistrui, kaip suimti sruogą, kad ji kristų ir suktųsi reikiamu kampu (o variantų čia gali būti įvairiausių). Abejoju, kad ir jūs tariatės dėl kiekvieno judesio. Apskritai, kuo labiau pasitiki meistru, tuo mažiau jam aiškini mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sakykite, o gal kas lankėsi UFF salone, pas Mantą? Gal galėtumėte pasipasakoti, kokie įspūdžiai?

Atsakyti
QUOTE(superenata @ 2013 03 18, 09:39)

Taigi idejo mergina mirksiukas.gif Atverskit ankstesni puslapi 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Vis skaitineju ir negaliu apsispresti pas ka geriau kreiptis su trumpa sukuosena...
Vienas is variantu Misa is My Studio, tik brangoka...
Atsakyti
QUOTE(superenata @ 2013 03 18, 08:39)
Guodzik, gerai pasakyta:) tikrai toks ispudis, kad uzhipnotizavo, po dvieju savaiciu suprato, kad ivyko drama. Na, bet cia dar nieko, kazkada skaiciau, kai mergina po menesio suprato, kaip kirpejas jai gyvenima sugadino:) esu Mindaugo istikima kliente, mano seimos nariai, drauges, bendradarbes pas ji vaiksto, na, kurjozu lig siol per kelis metus tikrai nebuvo. Esu su Mindaugu kalbejusi apie nepatenkintas klientes: arba tai tos, kurios pacios nezino, ko nori - nori pasikeisti, bet ilgio nenori nukirpti, o jeigu sutinka nukirpti, tai tuomet galvoja, kad geriau butu nekirpusios, zodziu:) Na, ir nepamirskit, kad tas pats stilistas visoms tikrai neitiks, nieko as cia neginu, tiesiog reikia kiekvienai ieskoti ilgai ilgai, kol randi sau tinkanti meistra.

doh.gif O kas Jums sake, kad graziai atrodot? Idekit nuotraukas, paziuresim. Nes mergina, kur idejo, tai tikrai irode, kad plaukai atrodo tragiskai.. As Mindauga jau nuo senai pazistu ir kaskart cia atejusi stebiuosi ir baisiuosi is kur tiek jo gerbeju.. Kai jis mane nukirpo, as sedejau kedej soko busenoj ir klausiau "cia jau viskas?".. Sedejau ir verkiau kedej. Jis dar kazkiek pafenavo, pats mate, kad jau is to, kas liko - nieko nepadarys.. Isejau is salono ir tiesiu taikymu vaziavau i Europos pozemine pereja, pirkau prisegamas sruogas, kad bent kazkiek pataisyt padeti. Skaudulys didziulis likes nuo jo darbo, visa gyvenima nepamirsiu ir lanku apeisiu. Net jeigu atsiras koks kitas Mindaugas, vis tiek per amzius nurasiau visus kirpejus Mindaugus - net kunas pagaugais nueina atsiminus;)
Atsakyti
QUOTE(Avituke @ 2013 03 18, 14:39)
doh.gif  O kas Jums sake, kad graziai atrodot? Idekit nuotraukas, paziuresim. Nes mergina, kur idejo, tai tikrai irode, kad plaukai atrodo tragiskai..

Bet ji sakė, kad jos plaukai buvo 10-15 cm. ilgesni, nei nuotraukose, jei gerai pamenu ax.gif Tai, kai tokius plaukus karpo per visą ilgį, tikrai matosi, ypač priekyje, kai didžiausi gabalai krenta ohmy.gif Aš neginu kirpėjo, tik stebiuosi, kaip ji nepastebėjo ir nieko nepasakė g.gif

Asmeniškai man tai tos merginos šukuosena nėra baisi, man netgi gražu, bet kai visi plaukai buvo ilgi, tai suprantama, kad baisu, jog vieni plaukai peties ilgyje yra, kiti iki krūtinės unsure.gif Tai užjaučiu, linkiu kuo greičiau atsiauginti 4u.gif
Atsakyti