QUOTE(guodzik @ 2013 03 18, 02:36)
o tai kai kirpo ko tylejot ir nieko nesaket jam? mano irgi ilgi ir lygus plaukai, kirpo jau du kartus ir ne karto nesugadino, nieko man neiskarpe, jokios grifkos nenukirpo ir pan. Nes as sakau ko noriu
klausia ar karpyt, sakau, ne, klausia kiek nukirpt, sakau kiek. O jei tylit zada praradusi tai ir padare pagal save o dbr nepatenkinta likot
ir isvis kaip keista kad atsibudot tik po dvieju savaiciu kad jums nebepatinka, jus ten ka, uzhipnotizavo jis toje kedeje
Guodzik, gerai pasakyta:) tikrai toks ispudis, kad uzhipnotizavo, po dvieju savaiciu suprato, kad ivyko drama. Na, bet cia dar nieko, kazkada skaiciau, kai mergina po menesio suprato, kaip kirpejas jai gyvenima sugadino:) esu Mindaugo istikima kliente, mano seimos nariai, drauges, bendradarbes pas ji vaiksto, na, kurjozu lig siol per kelis metus tikrai nebuvo. Esu su Mindaugu kalbejusi apie nepatenkintas klientes: arba tai tos, kurios pacios nezino, ko nori - nori pasikeisti, bet ilgio nenori nukirpti, o jeigu sutinka nukirpti, tai tuomet galvoja, kad geriau butu nekirpusios, zodziu:) Na, ir nepamirskit, kad tas pats stilistas visoms tikrai neitiks, nieko as cia neginu, tiesiog reikia kiekvienai ieskoti ilgai ilgai, kol randi sau tinkanti meistra.
P.S. Kur tas nuotraukas galima pamatyti, kaip sugadino? Smalsu:)