visos besilankančios čia yra tik ieškančios, o jau suradusios gerus specus, čia neužeina, tokia mano išvada. Ko bepaklausi , to negausi.
QUOTE(Ellein @ 2013 03 15, 10:58)
visos besilankančios čia yra tik ieškančios, o jau suradusios gerus specus, čia neužeina, tokia mano išvada. Ko bepaklausi , to negausi.
Sutinku
Aš asmeniškai kaip ir negaliu nieko rekomenduoti, nes daugumai aktualu kirpimas+dažymas, o aš salone tik kerpuosi, dažausi pati. Kai žmogus ieško kur gražiai nukirptų ir nudažytų sruogelm, aš neturiu ko parašyti
QUOTE(Ellein @ 2013 03 15, 11:58)
gal uzeis kuri
o siaip kas vienai tinka kitai gali ir netiki,kartai baisu ka ir rekomenduoti...ir pati esu nusvilusi,vienai tiko, o man ne,,,du kartus apsilankiau ir abu kartus teko nusivilti..
QUOTE(Claude @ 2013 03 13, 11:55)
Galit pabandyt Renata Blazevic. Ji daug zinomu blondiniu sviesina,tarp ju ir Pikul kelios drauges pas ja sviesinas,patenkintos.
O as girdejau, kad Pikul pas Rimdziu kerpas ir dazos. Nors man pasirode, kad jos stilius labai jau nerimdziskas, bet, ka gali zinoti .
Papildyta:
QUOTE(Trendy_ @ 2013 03 13, 20:52)
Gal kam teko kirptis Panoramos FIGARO? kokios nuomones?
Paciai kirptis neteko, bet mano kolege is darbo ten kerpasi. Rodos, pas Rima . Tai visuomet gerai jos plaukai atrodo. Sukuosena jos trumpa ale kare, o ir kerpasi ji vos kas 2-3 men, tai man rodos, kaip trumpai sukuosenai tai yra tobula .
QUOTE(karaliunaite @ 2013 03 16, 12:26)
O as girdejau, kad Pikul pas Rimdziu kerpas ir dazos. Nors man pasirode, kad jos stilius labai jau nerimdziskas, bet, ka gali zinoti .
Ne, 100 procentu pas Renata tikrai nerimdziskas
Praejo kelios savaites po kirpymo pas Midauga is KM. Panasu kad paskubejau pranesti kad nesugadino... Is tikro labai sugadino ir iskirpo plaukus. Gala kazkaip negraziai tiesiai nukirpo Prekyje isviso kazkoks nesusipratimas Visai nesusitvarkau su plaukais. Mano buvo ilgi lygus plaukai, as norejau tik grazaus kritimo, siek tiek formos. Tai jis apkirpo tokia stora grivka man, kuria as nezinau kur deti, kuri pastoviai lenda i akis. Plaukai riebaluojasi dvigubai greiciau, nes patoviai taisau ta grivka rankom. Pas mane labai tankus plaukai, bet koks ismanantis meistras suprastu kad man jokiu budu negalima kirpti tiek daug. Ziauriai iskirpo sonus, kirpciai ne lygus, kazkokie ispesioti, i visas puses ziuri, kirpimas toks kad kirpciai sukasi i virsu, t.y zemesni plaukai ilgesi, virsuje trumpesni. Nors mano buvo lygus plaukai, ir as nenorejau jokiu kirpciu... Skeltuka padare visai ne toj vietoj. Vienu zodziu as verkiu jau 2 savaite. Kazkaip kai jis man istiesino visus plaukus su tiesinimo znyplem, as nepastebejau is karto kas pridaryta man ant galvos. Bet po pirmo plovimo viskas islindo.
Ilgaplaukemi NEREKOMENDUOJU Mindauga is KM.
Ilgaplaukemi NEREKOMENDUOJU Mindauga is KM.
Gal kuri nors kirpotes Sarma style salone Lvovo g., kokie butu atsiliepimai, kaip tik turiu dovanu kupona i ten, bet niekur apie kirpejas nerandu atsiliepimu, buciau jums dekinga
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2013 03 16, 16:01)
Na va, o as jau buvau susigundzius nueit gal kas rekomenduotu gera meistra ilgiems plaukams? Gana ploni jie pas mane, bet ju daug, tai svarbiausia,kad moketu graziai prakarpyti galus,kad graziai,lengvai plaukai kristu,o ne nutystu kaina nesvarbu,jei tik gerai padarys..
Kad kam nors nekiltu minciu surizikuoti apsikirpti pas Mindauga, ikeliu kaip jis subjaurojo mano plaukus. Buvo lygus tiesus plaukai 10-15 cm ilgesni. Jis taip iskirpo per visa ilgi, dar tos iskirptus galiukus kazkaip pakirpdavo, todel dabar mano lygus plaukai pladejo suktis i visas puses, plaukai atrodo kaip ipesioti, visi galiukai atrodo blogiau nei pries kirpima, jis juos taip isplonino.... Negaliu kaip pykstu ant jo.... jam is viso negalima im ti zirkles i rankas.... Dabar nezinau kiek laiko atauginesiu savo plaukus
grifka
grifka
QUOTE(Ellein @ 2013 03 13, 18:23)
Kas buvot pas Laurą iš My studio? Kokie atsiliepimai?
Buvau prieš koki mėnesi pas kirpėja Laura iš My Studio. Ir kirpausi ir dažiausi:) Man ištikro labai patiko tiek pati kirpėja tiek salono aplinka. Gal kirpėja ir ne tokia kuri labai galėtu patarti kažką kardinaliai pakeisti, tačiau tikrai išklausė mano nuomonės, noru ir apkirpo kaip norėjau;) Spalva taip pat labai gera parinko:)
REKOMENDUOJU!!
QUOTE(Akmejaa @ 2013 03 16, 23:29)
Buvau prieš koki mėnesi pas kirpėja Laura iš My Studio. Ir kirpausi ir dažiausi:) Man ištikro labai patiko tiek pati kirpėja tiek salono aplinka. Gal kirpėja ir ne tokia kuri labai galėtu patarti kažką kardinaliai pakeisti, tačiau tikrai išklausė mano nuomonės, noru ir apkirpo kaip norėjau;) Spalva taip pat labai gera parinko:)
REKOMENDUOJU!!
REKOMENDUOJU!!
Aš irgi rekomenduoju Laurą!
Dirba atsakingai, išklauso, pataria.
Gal WOW ir nepadarys po pirmo karto, bet svarbiausia, kad nesąmonės irgi nepaliks ant galvos. Žodžiu, galima pasitikėti
QUOTE(May* @ 2013 03 17, 07:05)
Aš irgi rekomenduoju Laurą!
Gal WOW ir nepadarys po pirmo karto, bet svarbiausia, kad nesąmonės irgi nepaliks ant galvos. Žodžiu, galima pasitikėti
O kokios mazdaug pas ja yra kainos Kirpimo ir dazymo.