Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje,

olgunia_2006, o kartais ne Jelena ta kirpeja? As pora kartu pas ja kirpausi Salon+ akropolyje, tai labai patiko, bet kuris laikas jau nebedirba ten.
Atejau pagirti kitos kirpejos is to paties salono, Liucijos. Perskaiciau senoj temoj moterys gyre ja, tai pabandziau. Ir nenusivyliau. Isklausinejo ko noriu, paaiskino kaip ka darys, atsiklause kelis kartus ar gerai suprato. Mano plaukai zemiau peciu, kupeta kaip reikalas, tai rezultatas tikrai fainas, palengvejo galva, graziai prakarpe, zodziu, liux smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melita0622 @ 2012 09 15, 10:21)
Eh, manau, atvėrei man akis. biggrin.gif "Jei jis nebepriima, tai manyčiau, problema atpuola. O kirptis "pas žmones, kurie pažįsta Rimdžių" išvis nsmn". Teisybė..  thumbup.gif Bet vis tiek išliko klausimas, kokiu kirpėju galima būtų pasitikėti ir kad netektų paskui verkti kruvinom ašarom. biggrin.gif Skaičiau senas temas, tai žiūriu, kad apie Mindaugą iš KM visai neblogi atsiliepimai. Hm. Bet nenoriu neteisingai pasirinkti. :// Ką jūs pasiūlytumėt, merginos? Objektyviai.

Beje, mano plaukai banguoti, linkę veltis, stori, iki menčių... Reikėtų žmogaus, kuris su jais susitvarkytų. biggrin.gif Šiaip dažnai tiesinu, nors ir žinau, kad labai negerai. Tai turbūt bus ir išsausėję. Reikėtų šukuosenos, kuri nebereikalautų tiesinimo žnyplių, bet atrodytų dailiai...  blush2.gif

Su tokiais norais jums reikia ieskoti ne gero kirpejo o tikro burtininko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2012 09 13, 23:46)
Jei dar aktualu, Centre žinau malonią kirpėją, mokančią gražiai iškarpyti. Iškarpymas ilgai išlaiko formą wub.gif Kirpimas 80 Lt, šeštadieniais nedirba.

Taip, vis dar aktualu - labai ačiū bigsmile.gif Jei galite, parašykite kirpėjos kontaktus per AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*EVE* @ 2012 09 15, 18:19)
olgunia_2006, o kartais ne Jelena ta kirpeja? As pora kartu pas ja kirpausi Salon+ akropolyje, tai labai patiko, bet kuris laikas jau nebedirba ten.

Taip, taip, kalbejau apie Lena smile.gif
Atsakyti
Olgunia_2006, labai gražūs plaukučiai, atrodo švelnūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 09 13, 21:09)
Tikrai tiek wink.gif
Nezinau, galbut dar dejo kazkokia kauke ar pan, kas padidino kaina. Galbut jums kaip nuolatiniai klientei kaina yra mazesne smile.gif
Beja, kai as pati skambinau, man buvo nurodyta, kad vidutine dazymo kaina viena spalva yra 150 lt (ne sruogelem). Del kirpimo neklausiau, nes nebuvo aktualu. Tik taip ir neapsilankiau pas ja smile.gif

taip ir sakau,kad ivairiu nuomoniu yra smile.gif as tikrai nesakau kad ji pati geriausia,paprasciausiai as dazau sviesiai ir ji vieninte man nudazo be jokio geltonumo smile.gif plaukai mano iki liemenuko, moku 130lt. kaip vilniuj tai manau normali kaina,nes kedainiuose tiek mokedavau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2012 09 16, 12:36)
Olgunia_2006, labai gražūs plaukučiai, atrodo švelnūs  wub.gif

Tokie ir yra wub.gif
O del plauku issausejimo, tai redkarciais reikia ir gilumine drekinanti kauke padaryti wub.gif kainuoja nedaug ir rezultatas iskart pastebimas.
Atsakyti
QUOTE(olgunia_2006 @ 2012 09 17, 10:42)
Tokie ir yra  wub.gif
O del plauku issausejimo, tai redkarciais reikia ir gilumine drekinanti kauke padaryti  wub.gif  kainuoja nedaug ir rezultatas iskart pastebimas.

Bet kiek suprantu plaukai tiesinami tiesintuvu (bent nuotraukoje) ?
Ar visgi tik su priemonėmis ir fenu suformuoti? Ir kokia kaina mokate su dažymu ir kirpimu ?
ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzzė: 17 rugsėjo 2012 - 10:57
Ieškau geros kirpėjos Karoliniškėse-Viršuliškėse ilgiems šviesiems plaukams (dažyti sruogelėmis). Patarkite, kas gali!
Atsakyti
QUOTE(Zuzzė @ 2012 09 17, 10:56)
Bet kiek suprantu plaukai tiesinami tiesintuvu (bent nuotraukoje) ?
Ar visgi tik su priemonėmis ir fenu suformuoti? Ir kokia kaina mokate su dažymu ir kirpimu ?
ačiū  4u.gif

Butent toj nuotraukoj nebuvo jokio tiesintuvo, tik priemones ir fenas 4u.gif Siaip as arba tik dazau plaukus (135-170 lt) arba tik kerpu (70 lt) arba darau kauke (50 lt) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olgunia_2006 @ 2012 09 17, 15:08)
Butent toj nuotraukoj nebuvo jokio tiesintuvo, tik priemones ir fenas  4u.gif Siaip as arba tik dazau plaukus (135-170 lt) arba tik kerpu (70 lt) arba darau kauke (50 lt)  4u.gif

Kokia čia kaukė?
Atsakyti
QUOTE(olgunia_2006 @ 2012 09 17, 15:08)
Butent toj nuotraukoj nebuvo jokio tiesintuvo, tik priemones ir fenas  4u.gif Siaip as arba tik dazau plaukus (135-170 lt) arba tik kerpu (70 lt) arba darau kauke (50 lt)  4u.gif

Na jei be tiesintuvo, tai tikrai plaukai atrodo sveikučiai, be to spalva gerai parinkta 4u.gif
Dar klausimėlis, ar jusu plaukai tiesus, sunkus, krentantys?
nes mano tai ploni, truputuka papusti, bei jei drėgna likę pasibanguoti.... blush2.gif
Esu paieškuose naujos kirpėjos, tai noris atitinkamai įvertinti galimus variantus,
jog plaukai bus gerai sutvarkyti ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzzė: 17 rugsėjo 2012 - 16:00