Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje,

QUOTE(Extraordinary @ 2013 03 13, 11:26)
Ieskau kirpejos, kuri gerai sviesintu plaukus, virs metu lankiausi pas Renata is Yury, sviesino sruogom, nebuvau suzaveta - per mazai sruogu dedavo, kirpimas irgi siaip sau. Neseniai buvau pas Steise is Saliono, grizau su alyvines spalvos saknimis, grizau, kad istaisytu klaida, dabar esu nei siokia nei tokia, reikia, suvienodinti spalva ir noreciau grizti prie dazymo sruogom (Steise daze visa galva). Esu buvus ir pas Oksana is jusu kirpejas, nei labai gero, nei blogo negaliu pasakyti, bet pagaliau supratau, kad salono prestizas ar mokama kaina visiskai neuztikrina netgi rezultato be vaivorykstes spalvu ant galvos  doh.gif

Galit pabandyt Renata Blazevic. Ji daug zinomu blondiniu sviesina,tarp ju ir Pikul biggrin.gif kelios drauges pas ja sviesinas,patenkintos.
Atsakyti
QUOTE(Claude @ 2013 03 13, 11:55)
Galit pabandyt Renata Blazevic. Ji daug zinomu blondiniu sviesina,tarp ju ir Pikul biggrin.gif kelios drauges pas ja sviesinas,patenkintos.

O kur ji dirba?
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2013 03 13, 12:04)
O kur ji dirba?

"Divaltoj" Juozapavičiaus g. Kainos pas ją ne pačios didžiausios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 03 13, 13:18)
"Divaltoj" Juozapavičiaus g. Kainos pas ją ne pačios didžiausios mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif Reikia gal bandyti g.gif Mokeciau ir didziausia kaina jei rasciau ta kuri super gerai dazo sruogelemis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vonios Fane: 13 kovo 2013 - 14:18
Merginos, ne visai į temą, bet ar svarbu, einant pas kirpėją pirmą kartą, ką darai su plaukais - pvz, ar geriau ateit nenaudojus jokių putų, aliejukų ir pan, kad meistras matytų, koks plaukas yra iš savęs, be daug priemonių, ar kaip? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Claude @ 2013 03 13, 12:55)

Dekui, butinai isbandysiu, panasu, kad susitvarkys cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2013 03 13, 17:25)
Merginos, ne visai į temą, bet ar svarbu, einant pas kirpėją pirmą kartą, ką darai su plaukais - pvz, ar geriau ateit nenaudojus jokių putų, aliejukų ir pan, kad meistras matytų, koks plaukas yra iš savęs, be daug priemonių, ar kaip?  4u.gif

as visada einu issiplovusi galva,niekada nieko netepu...o jei dazo plaukus tai dazniausiai ant sausu plauku...o jei tik kirpimui einu tai visivena plaukus perplauna vietoje,kirpykloje ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Extraordinary @ 2013 03 13, 17:58)
Dekui, butinai isbandysiu, panasu, kad susitvarkys  cool.gif

prasom parasyti kaip seksis,smalsu... bigsmile.gif
Atsakyti
Kas buvot pas Laurą iš My studio? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Sveikos mergaites, gal kas gali pasiulyti, kirpeja turinti "gera aki" Noreciau iskirpti grifka, bet neesu tikra, kad mano veido formai ji tinka, todel reikia patarymo smile.gif
Gal yra ekperementavusiu?
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2013 03 13, 16:18)
Aciu 4u.gif Reikia gal bandyti g.gif Mokeciau ir didziausia kaina jei rasciau ta kuri super gerai dazo sruogelemis.

Jei pabandysite, pasidalinkite įspūdžiais ax.gif Aš iki šiol šviesinu plaukus pas Laimį, man jo darbas labai patinka. Bet galvoju, gal jau laikas kažką naujo pabandyti, nes Laimiui esu ištikima jau ketvirti metai.

Merginos, o gal galėtumėte pasidalinti įspūdžiais kur jūsų vyriškiai kerpasi? Ar kuris yra bandęs patį Yuorį?
Atsakyti
Gal kam teko kirptis Panoramos FIGARO? kokios nuomones? smile.gif
Atsakyti
Aš labai rekomenduoju Denisą iš mažosios simonos (karoliniškės). niekada su savo plaukais nesusitvarkydavau, po plovimo reikėdavo tiesinti, naudot įvairiausias priemones, kad plaukai kristų taip, kaip norisi. o čia mane nukirpo taip, kad dabar nieko daryti nebereikia ir galiu leist savo plaukams pailsėt nuo visokio brudo blush2.gif
Atsakyti