Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje,

QUOTE(LaimingaMamyte @ 2013 03 07, 14:10)
Einu sian pas Mindauga is KM. Tikiuosi patiks, perskaiciau daug geru atsiliepimu. Mano ilgi ir stori plaukai.  blush2.gif

Butinai pasidalinkite ispudziais, grizusi 4u.gif . O ka darysit?
Atsakyti
QUOTE(bitute_ @ 2013 03 06, 18:01)
galite eiti pas kirpėją Laurą, ji Lazdynėliuose (Vilniuje) kerpa. Ji mane taip buvo nudažiusi pilka spalva (buvau geltona blondinė). Tik parodykit foto jai prieš tai, kokios spalvos norite.

Šiaip labai gera kirpėja, gražiai nudažo šviesiaplaukes. Ir draugė susigundė pas ją nueiti, tai iš geltonos blondinės (ryžom šaknim) pavirto į tokią šviesiai-pilkai-smėlinę-rudą. Pati turi gerą skonį, tai tikrai, jei nenorėsit nenudažys pigiai geltonai (kas man yra labai baisu blondinei).

Plius kaina nėra labai didelė, už šaknų dažymą milteliais plius visų plaukų dažymą mokėjau 150, o jei viena spalva, tai pigiau. Dirba namuose, tai todėl ir pigiau.

O kaip tą Laurą rasti, adresiuką ar tel nr galima? Beje, kokiais dažais ji dažo gal žinote? Iš anksto dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karaliunaite @ 2013 03 07, 22:26)
Butinai pasidalinkite ispudziais, grizusi 4u.gif . O ka darysit?

Jau grizau. Na stebuklu nepadare bet bent nesugadino. As kirpau ilgus plaukus. Siek tiek nukirpo tokia ataugusia grifkute... Na mano nuomone 100Lt kirpimas nevertas.... Bet vyrukas labai malonus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2013 03 08, 11:11)
Jau grizau. Na stebuklu nepadare bet bent nesugadino. As kirpau ilgus plaukus. Siek tiek nukirpo tokia ataugusia grifkute... Na mano nuomone 100Lt kirpimas nevertas.... Bet vyrukas labai malonus  wub.gif

Gaila, o as tiek vilciu i ji dejau. Na, bet dziugi zinia, jog nieko nepagadino, bet aisku uz tai 100 Lt moketi, greiciausiai, neverta.
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas kirpotes/kerpates pas kirpeja Darių,kuris anksciau dirbo Beauty lounge?
Kelis mėnesius nebuvau LT ir sužinojau,kad jis ten nebedirba...
Gal kas turit kontaktus kur ir kaip ji rasti?
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(karaliunaite @ 2013 03 08, 17:22)
Gaila, o  as tiek vilciu i ji dejau. Na, bet dziugi zinia, jog nieko nepagadino, bet aisku uz tai 100 Lt moketi, greiciausiai, neverta.

tik del kirpimo pas ji neiciau, tikrai kirpimas visumoje tu pinigu nevertas, nors na plaukai krenta graziai, po kirpyklos tikrai sulaukiu klausimu ka dariau su plaukais nors realiai sukuosena buna nepasikeitusi kadangi turiu ilgus plaukus ir nieko ten neisgalvoswi smile.gif bet mane jis labai graziai dazo, todel pas ji ir einu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 03 09, 16:06)
bet mane jis labai graziai dazo, todel pas ji ir einu  smile.gif

Kokia spalva?
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 03 09, 16:08)
Kokia spalva?

sviesiai, pazaidzia su atspalviais tai kiekviena karta iseinu kitokia biggrin.gif ir pats visada pasiulo ka nors. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ellein @ 2013 03 08, 11:49)
O kaip tą Laurą rasti, adresiuką ar tel nr galima? Beje, kokiais dažais ji dažo gal žinote? Iš anksto dėkui smile.gif

Naudoja:

milk_shake aliedinius beamonjakius ilgalaikius dazus,
- milk_shake kreminius permanentinius ilgalaikius dazus,
- Brelil colorianne prestige beamonjakius miltukus
- permanentinius ilgalaikius kreminius Hair natural Light dazus (Italija)

Su kuo mane dažė, aš nežinau, bet man rodos, kad su milk shake...

Tel. 867353534
Atsakyti
Merginos gal kuri pagelbes... Visuomet kirpdavausi pas kirpeja Rasa is Vijoles salono. Zinau, kad ji perejo i kita salona-lyg Kastonu g. g.gif Bet nezinau tiksliai. Gal kuri zino?
Buvau gavusi is jos sms, kad pakeite darbo vieta, bet istryniau netycia ir nepamenu tiksliai jau. doh.gif
Buciau labai labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Kas žino gerą meistrą išgaunantį norimą plaukų spalvą, o ne "kaip pavyksta" ?? Labai reikia, merginos 4u.gif
Atsakyti
Ieskau kirpejos, kuri gerai sviesintu plaukus, virs metu lankiausi pas Renata is Yury, sviesino sruogom, nebuvau suzaveta - per mazai sruogu dedavo, kirpimas irgi siaip sau. Neseniai buvau pas Steise is Saliono, grizau su alyvines spalvos saknimis, grizau, kad istaisytu klaida, dabar esu nei siokia nei tokia, reikia, suvienodinti spalva ir noreciau grizti prie dazymo sruogom (Steise daze visa galva). Esu buvus ir pas Oksana is jusu kirpejas, nei labai gero, nei blogo negaliu pasakyti, bet pagaliau supratau, kad salono prestizas ar mokama kaina visiskai neuztikrina netgi rezultato be vaivorykstes spalvu ant galvos doh.gif
Atsakyti