Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje,

QUOTE(Solitario @ 2013 03 03, 13:34)
O kiek tas malonumas kainavo?smile.gif
Kokio ilgio Jusu plaukai?

baigiasi kartu su kaklu biggrin.gif nezinau kaip paasikint
200lt
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2013 03 04, 14:48)
baigiasi kartu su kaklu  biggrin.gif  nezinau kaip paasikint
200lt

oho, mano plaukai beveik iki siknos biggrin.gif zemiau liemenuko uzsegimo ryskiai bet as KM'e moku 250 su kirpimu ir tai skaitau daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(la_vita @ 2013 03 03, 15:36)
Gal kam teko lankytis Eslaudoje Kęstučio g. ką iš ten dirbančių kirpėjų rekomenduotumėt, plaukų dažymui ir manau nesudėtingam kirpimui ? smile.gif
gal žinote kokiais ten dažais dažo??

Olga mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Na aš irgi nedažnai rašau atsiliepimus, bet parašysiu šį kartą.

Prisiskaičiau apie Mantą iš simonos ir nusprendžiau nueiti pas jį, bet iki šiol gailiuos. Gal ir gerai kerpa, kai nėra kirpčiukų, bet kaip su kirpčiukais, tai verkt norisi. Kirpčiukus kirpo ant šono, tai vienoj pusėje nukirpo ilgus plaukus beveik iki ausies, ale kirpčiukus padarė, be to kreivai nukirpo, grįžusi namo ėjau pati kirptis, tai sumoki pinigus ir nežinai už ką. Be to, labai sunkiai po kirpimo gulasi plaukais, nors praėjo tik 2 mėn. galiukai jau išsišakoję.
Toliau ieškau gero kirpėjo už padorią kainą...
Atsakyti
QUOTE(Ellein @ 2013 02 27, 17:38)
Sveikos,

Ar yra čia dažančių plaukus tamsiai pilka spalva (bent jau taip aš ją vadinu) nuotraukoje ji atrodo būtent taip. Reikalas tas, kad man niekaip nesiseka išgauti tokios spalvos, arba ne tokie dažai naudojami arba kirpėja ne ta...  Gal kauri nors susidūrėte jau su tokio prblema ar tiesiog žinote gerą kirpėja, kuri nudažo būtent taip KAIP JŪS NORITE, o ne PANAŠIAI.. ? smile.gif

user posted image
user posted image

galite eiti pas kirpėją Laurą, ji Lazdynėliuose (Vilniuje) kerpa. Ji mane taip buvo nudažiusi pilka spalva (buvau geltona blondinė). Tik parodykit foto jai prieš tai, kokios spalvos norite.

Šiaip labai gera kirpėja, gražiai nudažo šviesiaplaukes. Ir draugė susigundė pas ją nueiti, tai iš geltonos blondinės (ryžom šaknim) pavirto į tokią šviesiai-pilkai-smėlinę-rudą. Pati turi gerą skonį, tai tikrai, jei nenorėsit nenudažys pigiai geltonai (kas man yra labai baisu blondinei).

Plius kaina nėra labai didelė, už šaknų dažymą milteliais plius visų plaukų dažymą mokėjau 150, o jei viena spalva, tai pigiau. Dirba namuose, tai todėl ir pigiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitute_: 06 kovo 2013 - 17:02
QUOTE(musik @ 2013 03 02, 14:34)
Buvau pas Irina is Laimiss. Na super  thumbup.gif  super kirpeja drinks_cheers.gif  ir zmogus  wub.gif
Nudaze butent taip kaip norejau (vis nieks is manes platinines blondines negalejo padaryt), nors mate mane I karta, ir savaime aisku kadd jokiu garantiju nebuvo  rolleyes.gif
Del kirpimo neturiu  ka pasakyti, nes jos zodziais mano kirpimas yra superinis, nei pridet, nei atimt, tai tik atnaujino galiuku  wub.gif
P.S. man aktualus buvo tik dazymas  ax.gif

Esu buvusi pas ja viena karta ir man labai nepatiko bendravimo maniera. Tokia plepi, lipsni kirpeja, kad rodos iseini visas issunktas. Juk ateinu nepadraugauti, o gauti paslaugos. Prasta ispudi sudare ir jos pacios isvaizda. Pacios plaukam reikalinga sos pagalba, tad jei jau kirpeja negali padeti savo plaukams, vargu, ar ji pades kitiem. Tai ir parodo, jos supratima ir profesionalumo lygi. Man kirpejos plaukai, sukuosena turi kelti ispudi, o ne atvirksciai g.gif .
Atsakyti
lankiausi pas Irina ilga laiko tarpa, bet atsibodo ji man vien del savo plepumo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(karaliunaite @ 2013 03 07, 00:17)
Esu buvusi pas ja viena karta ir man labai nepatiko bendravimo maniera. Tokia plepi, lipsni kirpeja, kad rodos iseini visas issunktas. Juk ateinu nepadraugauti, o gauti paslaugos. Prasta ispudi sudare ir jos pacios isvaizda. Pacios plaukam reikalinga sos pagalba, tad jei jau kirpeja negali padeti savo plaukams, vargu, ar ji pades kitiem. Tai ir parodo, jos supratima ir profesionalumo lygi. Man kirpejos plaukai, sukuosena turi kelti ispudi, o ne atvirksciai g.gif .

aisku kiekvienam savo rolleyes.gif bet man patinka butent tokie zmones, pati esu atvira, bendraujanti blush2.gif
o del jos plauku... man tai visiskai dzin, as matau ka ji su manaisiais padare wub.gif thumbup.gif
ir tikrai nesutinku, kad jos plaukai parodo kos profesionalumo lygi blink.gif neveltui yra posakis 'batsiuvis be batu'
Kazkada lankiausi pas superine siuveja, tai as ja maciau tik su dzinsais ir maikes, tai turejau padaryt isvada, kad nemoka siuti? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 03 07, 08:27)
lankiausi pas Irina ilga laiko tarpa, bet atsibodo ji man vien del savo plepumo rolleyes.gif

Tada Jus mane puikiai suprasit drinks_cheers.gif .
Papildyta:
QUOTE(musik @ 2013 03 07, 10:17)
aisku kiekvienam savo  rolleyes.gif  bet man patinka butent tokie zmones, pati esu atvira, bendraujanti  blush2.gif 
o del jos plauku... man tai visiskai dzin, as matau ka ji su manaisiais padare  wub.gif  thumbup.gif
ir tikrai nesutinku, kad jos plaukai parodo kos profesionalumo lygi  blink.gif  neveltui yra posakis 'batsiuvis be batu'
Kazkada lankiausi pas superine siuveja, tai as ja maciau tik su dzinsais ir maikes, tai turejau padaryt isvada, kad nemoka siuti?  lotuliukas.gif

Na, gal ir taip 4u.gif . Bet sutikit, kirpeja su ataugusiomis saknimis ir nusiurusiais galiukais, turinti priejima prie gausaus asortimento priemoniu, neatrodo patikima. Man tai ji net ir to salono varda gadina. Na, jei jau tu plauku grozi stengiesi parduoti, tai ir pati atrodyk padoriai.
Siaip tai tam salone man pasirode neblogas Laimiss. Maciau, kaip viena moteri apkirko, tai tikrai buvo vau, bet, kad pas ji tokios eiles doh.gif
Nezinau verysad.gif
O siaip tai tas salonas gana prasto lygmens. kirpejai kalbasi tarpusavyje gana intymiom temom prie pasaliniu zmoniu doh.gif , laksto i lauka rukyti, nekoma lietuvu kalbos, bet vistiek vaidina labai zavius grozio paslaugu atstovus.
Man tai nepatiko arba as esu pratusi prie kitokio, dalykisko bendravimo, kuris nevercia taves jaustis nepatogiai.
Atsakyti
QUOTE(karaliunaite @ 2013 03 07, 10:57)

labai gerai jus suprantu drinks_cheers.gif kad ir ta pati Irina su manim nevengdavo pakalbeti asmeniskomis temomis, kuriomis nenorejau nei pasakotis, nei plestis, uztat ji pati ta info trukuma su kaupu islygindavo savo plepesiais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karaliunaite @ 2013 03 07, 10:57)
Papildyta:
Na, gal ir taip 4u.gif . Bet sutikit, kirpeja su ataugusiomis saknimis ir nusiurusiais galiukais, turinti priejima prie gausaus asortimento priemoniu, neatrodo patikima. Man tai ji net ir to salono varda gadina. Na, jei jau tu plauku grozi stengiesi parduoti, tai ir pati atrodyk padoriai.  
Siaip tai tam salone man pasirode neblogas Laimiss. Maciau, kaip viena moteri apkirko, tai tikrai buvo vau, bet, kad pas ji tokios eiles doh.gif
Nezinau verysad.gif
O siaip tai tas salonas gana prasto lygmens. kirpejai kalbasi tarpusavyje gana intymiom temom prie pasaliniu zmoniu doh.gif , laksto i lauka rukyti, nekoma lietuvu kalbos, bet vistiek vaidina labai zavius grozio paslaugu atstovus.
Man tai nepatiko arba as esu pratusi prie kitokio, dalykisko bendravimo, kuris nevercia taves jaustis nepatogiai.
va as apie ji esu svarsciusi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 07 kovo 2013 - 12:33
Einu sian pas Mindauga is KM. Tikiuosi patiks, perskaiciau daug geru atsiliepimu. Mano ilgi ir stori plaukai. blush2.gif
Atsakyti