Sveikos, Mergaites... Gal kas galite pasiulyti gera koloriste.Esu ilgais, storais, baltais plaukais. Noriu pasikeisti plauku spalva, visa gyvenima buvau blondine, tai noriu pasitarti su gera meistre , kas man tiktu. I aisku , kad kainyte nebutu labai jau kosmin. aciukas
Mergaites, gal kas gali man pasakyti kiek kainuoja kirpymas ir dazymas ( nuo..)Zbignev Koliato grozio salone? Ju e-puslapis dar kuriamas, o prisiskambinti neina ACIU
QUOTE(Sumergirl @ 2013 02 14, 19:36)
Seip as postu nerasau...beet si karta negaliu nutylet buvau simonoj pas Barbara nukirpo tragiskai..kitaip nepavadinsi nors ir pasakiauko noriu, net pavyzdi parodziau... deje deje gale paliko toki rysku 'laipta' kad nezinau kada as ji atsiauginsiu nutrumpino nerealiai nors prasiau 2cm plaukai buvo iki peciu o liko iki ausu o dar svente sestadieni..nuotaika tragiska atrodau kaip pas kokia provincijos kirpejele apsilankius graudu
P.s gal zinot kas skatina plauku augima?
P.s gal zinot kas skatina plauku augima?
Ojej kaip aš Jus suprantu! Aš po Barbaros jau beveik 2 mėn. ir tikrai niekad taip blogai dėl kirpimo nesijaučiau. Įtariu, kad ir kirpimas mūsų labai panašus.
Ir temą apie plaukų augimą skatinančius preparatus irgi visą perskaičiau :-) Geriu vitaminus.
Tiesa pasakius, dabar net bijau kažkur eit kirptis, kad pataisytų padėtį...
Merginos artejant pavasariui sumaniau siek tiek paisdykauti,bet mano kirpejas siuo metu per daug uzsiemes,gal kuri galetumet rekomenduot kirpeja kuris graziai isskustu dali plauku? turiu omeny toki kirpima :
Nesulaukiau atsiliepimų apie Giedrę iš "Simonos" ir nuėjau be jų Žinau, kad eisiu dar kartą: mano trumpi plaukai, apkirpo gražiai, susitvarkau puikiai (net mama, kuri turi savo pastovią kirpėją, susigundė kitą kartą pas ją užsirašyti)
Sveikutes labai reikia patarimo del plauku sviesinimo (ombre st) pas rida ar pas laura? Labiau buciau linkusi pas laura, bet ziuriu kad ji tik pirmos pakopos.. Bijau patiketi jai, nes anksciau eidavau i KM bet nusprendziau pakeisti. Gal kas gali pasidalinti patirtimi del sviesinimo pas Rida, prasau!
Sveikos,
Ar yra čia dažančių plaukus tamsiai pilka spalva (bent jau taip aš ją vadinu) nuotraukoje ji atrodo būtent taip. Reikalas tas, kad man niekaip nesiseka išgauti tokios spalvos, arba ne tokie dažai naudojami arba kirpėja ne ta... Gal kauri nors susidūrėte jau su tokio prblema ar tiesiog žinote gerą kirpėja, kuri nudažo būtent taip KAIP JŪS NORITE, o ne PANAŠIAI.. ?
Ar yra čia dažančių plaukus tamsiai pilka spalva (bent jau taip aš ją vadinu) nuotraukoje ji atrodo būtent taip. Reikalas tas, kad man niekaip nesiseka išgauti tokios spalvos, arba ne tokie dažai naudojami arba kirpėja ne ta... Gal kauri nors susidūrėte jau su tokio prblema ar tiesiog žinote gerą kirpėja, kuri nudažo būtent taip KAIP JŪS NORITE, o ne PANAŠIAI.. ?
Buvau pas Irina is Laimiss. Na super super kirpeja ir zmogus
Nudaze butent taip kaip norejau (vis nieks is manes platinines blondines negalejo padaryt), nors mate mane I karta, ir savaime aisku kadd jokiu garantiju nebuvo
Del kirpimo neturiu ka pasakyti, nes jos zodziais mano kirpimas yra superinis, nei pridet, nei atimt, tai tik atnaujino galiuku
P.S. man aktualus buvo tik dazymas
Nudaze butent taip kaip norejau (vis nieks is manes platinines blondines negalejo padaryt), nors mate mane I karta, ir savaime aisku kadd jokiu garantiju nebuvo
Del kirpimo neturiu ka pasakyti, nes jos zodziais mano kirpimas yra superinis, nei pridet, nei atimt, tai tik atnaujino galiuku
P.S. man aktualus buvo tik dazymas
Ar kas gal lanketes pas Rita Salon+ Akropolyje Vilniuje?
QUOTE(musik @ 2013 03 02, 23:34)
O kiek tas malonumas kainavo?
Kokio ilgio Jusu plaukai?
Gal kam teko lankytis Eslaudoje Kęstučio g. ką iš ten dirbančių kirpėjų rekomenduotumėt, plaukų dažymui ir manau nesudėtingam kirpimui ?
gal žinote kokiais ten dažais dažo??
gal žinote kokiais ten dažais dažo??
Sveikutės Skaitau skaitau Jūsų temas, bet tos išgirtosios kirpyklos, na tirkia man nepatogios geografiškai ir pagal kišenę xi
Labai norėčiau kad ką parekomenduotumėte Šiaurės Miestelyje ar kažkur netoli nuo jo Nes dabar kerpuosi pas Ana, kirpyklos pavadinimo nepamenu, Jasinskio gatvėje... bet kadangi man ten nepatogu ir mašinos nelabai būna kur priparkuoti tai kepruosi karta per 5 - 6 mėnesius žinau... baisu tokiais tarpais bet... dėl darbo ir sporto niekaip nepavyksta tiesiog paimti ir nuvažiuoti Bet vat jei būtų kažkur šalia ir patogu ir....
Tuo labiau mano įprasta kirpėja niekad nėra nustebinusi, kad grįščiau su wow nuotaika visada apkerpa gražiai ir lieku patenkinta jos kirpimo stiliumi bet kaip jau minėjau ne wow o ir nepatogioje vietoje...
Tai jei kuri galit parekomenduoti kanors, num net labai būčiau dėkinga ačiū Gelbėkit mano plaukus nuo tokio reto kirpimo ačiū
Labai norėčiau kad ką parekomenduotumėte Šiaurės Miestelyje ar kažkur netoli nuo jo Nes dabar kerpuosi pas Ana, kirpyklos pavadinimo nepamenu, Jasinskio gatvėje... bet kadangi man ten nepatogu ir mašinos nelabai būna kur priparkuoti tai kepruosi karta per 5 - 6 mėnesius žinau... baisu tokiais tarpais bet... dėl darbo ir sporto niekaip nepavyksta tiesiog paimti ir nuvažiuoti Bet vat jei būtų kažkur šalia ir patogu ir....
Tuo labiau mano įprasta kirpėja niekad nėra nustebinusi, kad grįščiau su wow nuotaika visada apkerpa gražiai ir lieku patenkinta jos kirpimo stiliumi bet kaip jau minėjau ne wow o ir nepatogioje vietoje...
Tai jei kuri galit parekomenduoti kanors, num net labai būčiau dėkinga ačiū Gelbėkit mano plaukus nuo tokio reto kirpimo ačiū