Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje,

QUOTE(Kisulita @ 2013 02 01, 00:51)
Oho, tikrai nepigiai blush2.gif Aš taip pat labai norėčiau nueiti pas kokį normalu prof. kirpėją, kuris kažką gražaus padarytų su mano plaukais, nes jau neatsimenu kada paskutinį kartą tikrai buvau patenkinta šukuosena, niekas netikdavo prie veido blink.gif Bet neseniai atsikrausčiau į Vilnių, mieste, kuriame gyvenau, už kirpimąą mokėjau 15 lt., tai dabar ieškau Vilniuje ko nors ne per brangaus, kkad būtų toks ramesnis perėjimas tarp kainų lygio biggrin.gif

as ilga laika buvau pas savo kirpeja prie kinoteatro Vingis yra salonas Etualis, kirpeja Rita, tikrai viska gerai padaro, as pati pas ja greiciausiai grisiu smile.gif nes moketi tiek pinigeliu tikrai brangoka smile.gif mano druauge buvo pas ja pries pora savaiciu kirpimas plius trumpu plauku dazymas - 120 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 31 sausio 2013 - 23:10
QUOTE(guodzik @ 2013 02 01, 11:21)
tai va, sakau, kad jo nera  doh.gif uuu kaip lauksim bigsmile.gif gerai kad ir nejau pries tai bigsmile.gif

Na, va, ketvirtadienį jau einu pas Mindaugą rolleyes.gif šiandien bendradarbė lankėsi, tai grįžo išsišiepusi iki ausų. Aš ir laukiu savo eilės su nekantrumu.
Atsakyti

i 
Temoje atsiliepimai apie kirpėjus, o ne jūsų planai ir vykimo datos, kirpėjų atostogos.
Atsakyti
Gal kas turi atsiliepimų apie salono Nefertitė kirpėjas? 4u.gif Kuri geresnė, o pas kurią geriau neiti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 02 05, 23:55)
Gal kas turi atsiliepimų apie salono Nefertitė kirpėjas? 4u.gif Kuri geresnė, o pas kurią geriau neiti? unsure.gif

siukstu neit pas Anastasija doh.gif visiska nemoksa doh.gif jokio supratimo apie plauku dazyma, spalvas, kirpt nemoka. Zodziu blogesnes kirpejos nesu maciusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2013 02 07, 18:47)
siukstu neit pas Anastasija  doh.gif  visiska nemoksa  doh.gif  jokio supratimo apie plauku dazyma, spalvas, kirpt nemoka. Zodziu blogesnes kirpejos nesu maciusi  doh.gif

Supratau biggrin.gif Dėkui 4u.gif Įdomu tada kokia ten geresnė, jei iš vis tokių yra g.gif Kad nebūtų visos panašios... unsure.gif
Atsakyti
Domina atsiliepimai apie Geidrę iš "Simonos", gal kas lankėtės? 4u.gif
Atsakyti
Laura iš My Studio thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karolytia: 12 vasario 2013 - 22:41
Sveikos, buvau praeita ketvirtadieni pas Mindauga, kaip visada be priekaistu, mano "Valentinas" liko patenkintas lotuliukas.gif Surizikavau ir pabandziau trumpa kirpima, gale siek tiek paskusta, na, kelias dienas buvo neiprasta, taciau dabar pati sau atrodau labai moderniai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos paneles! Temos neseku, tad sorry, jei klausimas kartosis 4u.gif norejau isgirsti jusu atsiliepimus, nuomone apie Rida Stura (salonas YURY) ax.gif domintu aisku ir kirpimo, dazymo kainos..gal kuri zinote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blizzge @ 2013 01 26, 16:56)
Man irgi nepatiko. Nukirpo tikrai nekaip, o ir "susukavo", kad isejusi masinoj pati taisiausi, bijojau kad namiskiai neissigastu. kazkaip is kirpyklos norisi iseiti su sventine nuotaika....

Seip as postu nerasau...beet si karta negaliu nutylet sad.gif buvau simonoj pas Barbara nukirpo tragiskai..kitaip nepavadinsi sad.gif nors ir pasakiauko noriu, net pavyzdi parodziau... deje deje gale paliko toki rysku 'laipta' kad nezinau kada as ji atsiauginsiu doh.gif nutrumpino nerealiai nors prasiau 2cm plaukai buvo iki peciu o liko iki ausu verysad.gif o dar svente sestadieni..nuotaika tragiska atrodau kaip pas kokia provincijos kirpejele apsilankius sad.gif graudu

P.s gal zinot kas skatina plauku augima? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumergirl @ 2013 02 14, 19:36)

P.s gal zinot kas skatina plauku augima?  doh.gif

yra apie tai atskira tema smile.gif
Atsakyti