Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje,

QUOTE(May* @ 2013 01 12, 21:28)
O aš po Barbaros iš Simonos...
Na ir nepatiko man. Nors rodos ir susišnekėjom ir nuomonės sutapo, bet rezultatas mane labai nuvylė. Turbūt tikėjaus iš jos per daug arba netaip supratau ką ji su mano plaukais norėjo padaryt. Galiausiai ten, kur turėjo būti tiesiai nukirpti plaukai, gavosi nelygiai...

Ką naudot, kad greičiau ataugtų plaukai?  biggrin.gif

Man irgi nepatiko. Nukirpo tikrai nekaip, o ir "susukavo", kad isejusi masinoj pati taisiausi, bijojau kad namiskiai neissigastu. kazkaip is kirpyklos norisi iseiti su sventine nuotaika....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blizzge: 26 sausio 2013 - 14:57
QUOTE(musik @ 2013 01 26, 10:31)
Aciu 4u.gif  Isbandysiu  smile.gif
Kokia mazdaug kaina bus kirpimas ir dazymas? plaukai nesiekia peciu (pas Borisa mokedavau 140lt)

Aš mokėdavau 160 Lt 4u.gif
Atsakyti
As irgi kaip ir kitos cia pasisakiusios merginos po Barbaros kirpimo ieskau kas galetu pataisyti padeti. Jei dar imanoma pataisyti, nes priekis ir taip jau trumpas doh.gif Neprisimenu, kada buvau taip blogai nukirpta. Darbe taip pat visi ivertino vieningai - nukirpo blogai verysad.gif Zodziu, kol kas i veidrodi stengiuosi neziureti...
Atsakyti
QUOTE(rimule @ 2013 01 29, 00:43)
As irgi kaip ir kitos cia pasisakiusios merginos po Barbaros kirpimo ieskau kas galetu pataisyti padeti. Jei dar imanoma pataisyti, nes priekis ir taip jau trumpas doh.gif Neprisimenu, kada buvau taip blogai nukirpta. Darbe taip pat visi ivertino vieningai - nukirpo blogai verysad.gif  Zodziu, kol kas i veidrodi stengiuosi neziureti...

paskaiciau postus temoje ir nezinau dabar pas ka eiti doh.gif o kaip mantas is Simonos ? ar geriau i Biodroga kulniuoti ? su mielu noru eiciau i KM, bet kol kas nelabai galiu ta leisti palikti 300 lt. sad.gif gal dar kas galit parekomenduoti nebloga meistra, kuris galetu ir palva parinkti ir sukuosena parekomenduoti Vilniuje ?
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 01 20, 09:42)
mano drauge kare kerpa UFF salone pas viena is tu berniuku, graziai nukerpa.

O kiek moka už kirpimą? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gazele18 @ 2012 11 01, 18:31)
As tai kerpuosi ir dazau plaukus jau gal kokie 5 metai Senamiescio grozio salone, pas kirpeja Danguole (toki trumpai kirpti ryzi plaukai). Tai ka galiu pasakyti, nereali kirpeja. Plauku spalva visuomet padaro taip kaip as noriu, o ir kerpa tai super wink.gif. Tikrai rekomenduoju!!!

Sudominote ax.gif Jūsų ilgi ar trumpi plaukai? Kirpėja moka dirbti su trumpais plaukais? Kokia kaina kirpimo? 4u.gif
Atsakyti
Laba merginos,

Norėčiau kuo skubiau pasikirpti plaukų galiukus ir aišku kuo pigiau smile.gif Gal kas gali parekomenduoti ką Vilniuje Pašilaičiuose ar Šeškinėje? smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras wink.gif Gal yra kas lankėsi grožio salone "Gera nuotaika" ir gali pasidalinti įspūdžiaisi apie šį saloną? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 01 30, 20:46)
pas cizauska ricarda smile.gif dabar pradedu bijoti  nes atsiliepimu labai mazai:) nusprendziau vis gi pabandyti kazko naujo, mano kirpeja tikrai gera, bet jau 7 metai as pas ja, uzplauke noras kazko naujo  tongue.gif
o gal dar kas nors buvo pas cizauska ? kokie atsiliepimai ?  bigsmile.gif

Kirpausi daug metu pas ji, dar kai jis dirbo Rutos studijoje, bet veliau kai kainos pradejo ten kilt su kiekvienu apsilankymu, pakeiciau. Ramiai dirbantis savo profesijos profesionalas. Galit ramiai pasitiket.
Atsakyti
QUOTE(Nateja @ 2013 01 31, 18:22)
Kirpausi daug metu pas ji, dar kai jis dirbo Rutos studijoje, bet veliau kai kainos pradejo ten kilt su kiekvienu apsilankymu, pakeiciau. Ramiai dirbantis savo profesijos profesionalas. Galit ramiai pasitiket.

na as jau po smile.gif tikrai labai smagus meistras, labai nuosirdus, nustebo, kai pasakiau kad noriu is ilgaplaukes tapti trumpaplauke smile.gif tai jau padare tai trumpaplauke smile.gif net uodegytes nebeliko smile.gif gerai nudaze - parinko pats spalva.. dabar po 2-3 menesiu eisiu pas ji lengva chemini daryti - bangavima.
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 01 31, 19:19)
na as jau po smile.gif tikrai labai smagus meistras, labai nuosirdus, nustebo, kai pasakiau kad noriu is ilgaplaukes tapti trumpaplauke smile.gif tai jau padare tai trumpaplauke smile.gif net uodegytes nebeliko smile.gif gerai nudaze - parinko pats spalva.. dabar po 2-3 menesiu eisiu pas ji lengva chemini daryti - bangavima.

Bet turbūt nepigiai kainavo jo paslaugos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 01 31, 23:45)
Bet turbūt nepigiai kainavo jo paslaugos? ax.gif

kirpias-dazymas 280 ax.gif aisku nepigiai, bet dar viena karta nueisiu - noriu chemini padaryti kaip jis ir patare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 01 31, 23:23)
kirpias-dazymas 280   ax.gif  aisku nepigiai, bet dar viena karta nueisiu - noriu chemini padaryti kaip jis ir patare smile.gif

Oho, tikrai nepigiai blush2.gif Aš taip pat labai norėčiau nueiti pas kokį normalu prof. kirpėją, kuris kažką gražaus padarytų su mano plaukais, nes jau neatsimenu kada paskutinį kartą tikrai buvau patenkinta šukuosena, niekas netikdavo prie veido blink.gif Bet neseniai atsikrausčiau į Vilnių, mieste, kuriame gyvenau, už kirpimąą mokėjau 15 lt., tai dabar ieškau Vilniuje ko nors ne per brangaus, kkad būtų toks ramesnis perėjimas tarp kainų lygio biggrin.gif
Atsakyti