Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje,

QUOTE(Asasa @ 2013 01 14, 15:10)
kokia spalva pas tave?

nes mano tai nusiplauna kuo puikiausiai smile.gif

treciaideni einu pas Laura is my studio smile.gif ziuresim...

galite palyginti:
tokia buvau:
http://www.part.lt/i...ce810916717.jpg
tokia esu (po 1.5 menesio cia)
http://www.part.lt/i...e2f6063c731.JPG
aisku kazkiek atsiploviau bet tikrai netapau kokia buvau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Trendy_ @ 2013 01 13, 18:49)
Is pirmo karto jis viska padare ar reikejo keliu apsilankymu? mirksiukas.gif
Vat vat, paskutini syki, kai lankiausi pas viena kirpeja, to taipogi pasigedau ir apskritai. Visiska nepagarba klientui, eina sau kazkur gert kavos arba parukyti. Ir plius tada ji vos ne savo nuoziura isrinko spalva, padaze papildomai sruogas...viso to pasekoje gavausi RAUDONA, svarbiausia ne varine ( ko taip pat nenorejau ir aiskinau), o grynai raudona, buvo kazkoks kosmaras, tiesiog finisas. Vos neverkiau as toj kedej pas ja, pati pamacius, ka pridirbo eme staigiai taisyti, bet vis tiek gavausi ismarginta visokiu atspalviu, zodziu tragedija atrodziau, po to karto grizusi pati persidaziau visa galva namie ir kazkiek pataisiau situacija.. Dabar jau nuauge savi yra, tai biski normaliau atrodo. Buvo gaila sumoketu pinigu ir apskritai. Is karto matosi kaip zmogus dirba ar is sirdies ar ne, nes jauciasi toks atsainumas. Jau ja pamacius norejosi apsisukti ir iseiti. Kalbu apie "Eliuzi" grozio studijoje (Grigiskes) dirbancia Žana Tofan. Nezinau apie kitas ten dirbancias kirpejas, bet sios tikrai niekam nepatarciau.

vieno. jeigu labai gerai isiziuri tai matosi kad spalva nera visai suvienodejusi kadangi dalis plauko buvo nubaltina, dalis palikta savu, ir kita dalis dar nuaugusi doh.gif bet vizualiai to skirtumo labai nesimato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 14 sausio 2013 - 23:41
QUOTE(garbanele.as @ 2013 01 14, 11:02)
Laba, mergickos 4u.gif
Siuo metu esu skoningos, geros kirpejos, vertinancios naturaluma ir naudojancios geros kokybes dazus paieskose. Daugiau domintu dazymas, t.y. sviesinimas ir dazymas sruogelemis. Turejau  N metu kirpeja, kuri puikiai tvarkesi su mano plaukais. Buvome atradusios puikias spalvas, ir svarbiausia be jokio gelsvo atspalvio. Daba ji isejo i dekreta. Dziaugiuosi, kad ja aplanke tas dziaugsmas, ale man iskilo tikrai nemaza dilema: "kam daba patiketi savo plaukus?!"
Kiek skaiciau jusu atsiliepimus, tai daugiausia liecia kirpima.
O kaip su sviesiaplaukiu dazymu blush2.gif ?

Jungiuosi su jumis. As esu (dazausi smile.gif ) sviesiaplaukke. Mano plaukai linke geltonuoti verysad.gif 15m lankiausi pas Borisa (Virsuleskese), bandziau kelis kartus ji pakesit , taciau vel grizdavau pas ji rolleyes.gif
Ieskau naujo kirpejo (kirpejos) rolleyes.gif pasiivairinimui smile.gif
Atsakyti
Merginos radau nuolaida 50% modeliniui kirpimui Vilniuje, gal kuria domina.
http://www.nuolaidos...pimas-p146.html
Atsakyti
Sveikos merginos,
kaip ir daugumai dilema kas nukirptu graziai,, kad nereiktu ziurint i veidrodi lieti asaru ir rauti dar kazkiek likusiu plauku doh.gif

mano plaukai gana ploni, slidus, patys nelabai issipurena, bet ir su spec priemonem pakelus neilgama islaiko forma, plius nelabai ir yra kada ziasti. norisi isplovei ir eini smile.gif
Ilga laika nesiojau ilgus tiesius plaukus zemiau peciu, pakirpdavau galiukus, kol nusibodo verysad.gif , nors tokia sukuosena nebuvau patenkinta, daznai risdavau i uodega , nei palaidus nesiojau. jau puse metu nusikirpau paprasta kare.jis taip pat neidealus, nes neatrandu kirpejos kuri man ji graziai padarytu doh.gif drauge patare daryti iskarpyta kare, kad kiek pasipustu plaukai, nes kai istiesinu znyplem, nepaklusnias sruogas vienoj pusej jie pakankamai sugula, o kita puse kiek pasiputus. tai atrodau kvailokai - viena puse prigludus kita pasiputus doh.gif veidas mano pailgas, nosyte irigi ilga, tad jei istiesinu plaukus jei dar labiau man ilgina veida, cia drauges pastebejimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nurija: 19 sausio 2013 - 22:44
QUOTE(nurija @ 2013 01 19, 22:42)
Sveikos merginos,
kaip ir daugumai dilema kas nukirptu graziai,, kad nereiktu ziurint i veidrodi lieti asaru ir rauti dar kazkiek likusiu plauku  doh.gif

mano plaukai gana ploni, slidus, patys nelabai issipurena, bet ir su spec priemonem pakelus neilgama islaiko forma, plius nelabai ir yra kada ziasti. norisi isplovei ir eini smile.gif
Ilga laika nesiojau ilgus tiesius plaukus zemiau peciu, pakirpdavau galiukus, kol nusibodo  verysad.gif , nors tokia sukuosena nebuvau patenkinta, daznai risdavau i uodega , nei palaidus nesiojau. jau puse metu nusikirpau paprasta kare.jis taip pat neidealus, nes neatrandu kirpejos kuri man ji graziai padarytu  doh.gif  drauge patare daryti iskarpyta kare, kad kiek pasipustu plaukai, nes kai istiesinu znyplem, nepaklusnias sruogas vienoj pusej jie pakankamai sugula, o kita puse kiek pasiputus. tai atrodau kvailokai - viena puse prigludus kita pasiputus  doh.gif veidas mano pailgas, nosyte irigi ilga, tad jei istiesinu plaukus jei dar labiau man ilgina veida, cia drauges pastebejimas.

mano drauge kare kerpa UFF salone pas viena is tu berniuku, graziai nukerpa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 20 sausio 2013 - 08:43
Sveikos, merginos.Pastoviai seku šią temą, susidarė toks įspūdis, kad Vilniuje yra tik porą salonų. Apie Eslaudą beveik nieko nerašoma, todėl noriu papildyti sąrašą. Pati paskutiniu metu lankausi pas Audrių iš Ozo Eslaudos, esu apie jį geros nuomonės. Mano plaukai labai nepaklusnūs , jo vienintelio dėka pavyko juos atauginti, nes kitos nurėždavo, ką taip ilgai augindavau. Tačiau susidūriau su kita problema. Maniau, kad kirpimas karštomis žirklėmis išspres sausų galiukų bėdas, bet mano manymu, net kerpant paprastomis, buvo daug geriau, plaukai budavo slidūs bent mėnesį, o dabar vos dvi savaites arba net mažiau ir vėl pasišiaušę ir priemones prof. naudoju. Kas turėjo panašių bėdų ir koks kirpėjas jums padėjo? Būčiau dėkinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eaglute: 20 sausio 2013 - 16:59
QUOTE(musik @ 2013 01 15, 12:54)
Jungiuosi su jumis. As esu (dazausi  smile.gif ) sviesiaplaukke. Mano plaukai linke geltonuoti  verysad.gif  15m lankiausi pas Borisa (Virsuleskese), bandziau kelis kartus ji pakesit , taciau vel grizdavau pas ji  rolleyes.gif
Ieskau naujo kirpejo (kirpejos)  rolleyes.gif  pasiivairinimui  smile.gif

o kokioj konkreciai kirpykloje dirba jusu kirpejas Borisas?
Atsakyti
QUOTE(garbanele.as @ 2013 01 21, 10:03)
o kokioj konkreciai kirpykloje dirba jusu kirpejas Borisas?

Virsuleskese salia baznycios yra Grozio salonas
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal kas galite parasyti Sigucio kuris dirba Siaures miestelyje salone kontaktus? Kazkur nukisau jo vizitine, o jie internete nesireklamuoja, tai niekur nera kontaktu doh.gif

Aciu!
Atsakyti
QUOTE(zole @ 2013 01 24, 13:33)
Sveikos 4u.gif

Gal kas galite parasyti Sigucio kuris dirba Siaures miestelyje salone kontaktus? Kazkur nukisau jo vizitine, o jie internete nesireklamuoja, tai niekur nera kontaktu doh.gif

Aciu!

Jau mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(musik @ 2013 01 15, 12:54)
Jungiuosi su jumis. As esu (dazausi  smile.gif ) sviesiaplaukke. Mano plaukai linke geltonuoti  verysad.gif  15m lankiausi pas Borisa (Virsuleskese), bandziau kelis kartus ji pakesit , taciau vel grizdavau pas ji  rolleyes.gif
Ieskau naujo kirpejo (kirpejos)  rolleyes.gif  pasiivairinimui  smile.gif

Man labai patinka Irina is laimiss.lt, pirma karta apsilankant, as rezervavausi laika internetu.
Man taip pat svarbu, kad nebutu geltono ar auksinio atspalvio. Prasau nudazyti "sviesto" spalva, rezultatu patenkinta. Tik dar nudazo nedaug sviesesniu sruogeliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(milana31 @ 2013 01 24, 19:35)
Jau  mirksiukas.gif

Papildyta:
Man labai patinka Irina is laimiss.lt, pirma karta apsilankant, as rezervavausi laika internetu.
Man taip pat svarbu, kad nebutu geltono ar auksinio atspalvio. Prasau nudazyti "sviesto" spalva, rezultatu patenkinta. Tik dar nudazo nedaug sviesesniu sruogeliu  wub.gif

Aciu 4u.gif Isbandysiu smile.gif
Kokia mazdaug kaina bus kirpimas ir dazymas? plaukai nesiekia peciu (pas Borisa mokedavau 140lt)
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2013 01 26, 10:31)

Kokia mazdaug kaina bus kirpimas ir dazymas? plaukai nesiekia peciu (pas Borisa mokedavau 140lt)

as pas ja mokedavau nuo 120 iki 150 lt
Atsakyti