Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje,

QUOTE(Asasa @ 2013 01 07, 21:42)
ar taip pat patiko ir po antro karto? nes man pas Mindauga pirma karta labai patiko, antras kartas toks na vidutinis, tai galvojo ar cia man tik vienai rolleyes.gif
koks kirpimas? ilgi plaukai pas Jus? rolleyes.gif

nenuejau dar. ne taip susideliojo darbai kaip as tikejausi, tad teko kuriam nukelti. ir isvis man beveik visiskai nesimato ataugimo, puikiai issilaike spalva ko nesitikejau, tai nusprendziau dar gal siek tiek paaugint plauka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Trendy_ @ 2013 01 08, 18:19)
Labas visoms, gal kas lanketes pas sia kirpeja? stai jos tinklapis http://www.jusukirpeja.lt/  Butu idomu isgirsti nuomones. Dekui  mirksiukas.gif

Aš buvau pas ją prieš Kalėdas.. Rinkaus tarp KM, Mishos salono (berods Lauros g.gif ) ir jos.. KM atmečiau , Laurą irgi, o pas Misha man siaubingai ilgai pagal laiką būtų reikėję laukti, be to kainų skirtumas irgi ženklus biggrin.gif
Patiko, kad pirma aptarėme kas ir kaip, apžiūrėjo plaukus, paskui plovė ir kirpo. Nepatiko tai, kad ištiesino (ko aš niekada nedarau pati) blink.gif Minusas tame, kad vaizdas iškart ne toks , koks bus kasdien. Nors patarė neblogai, bet kirpo gana nedrąsiai. Net nežinau ar nedrąsiai, ar tiesiog jos tokia švelni natūra. Buvau atauginusi plaukus, kad įgaučiau kokį kirpimą, bet realiai ji tik iškarpė (patiko, kad nekirpo kirpčiukų) ir viskas, net ilgis nelabai pakito. Išėjau nusivylusi, namie dar apžiūrėjau, vyras įvertino, kad neblogai- sako, matosi, kad kirpta ir atrodo gerai ax.gif Dar mąstau ar grįšiu g.gif Taip kažkaip nėra jokio WOW radau savo kirpėją, ar didelio nepasitenkinimo, nes kažką LABAI blogai ar netaip padarė g.gif
Tiesa, nelabai patiko, kad kita darbo vieta labai arti ir ten dirbusi kirpėja (o gal klientė tokia pasitaikė)- bais plepi doh.gif Per jų kalbas net sudėtinga bendrauti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tasty: 09 sausio 2013 - 14:33
QUOTE(*Lukro* @ 2013 01 08, 22:03)
lankausi pas ja jau apie trejus metus, dziaugiuosi pagaliau atradusi savo kirpeja, kuri tobulai man atitaiko dazu spalva (sviesinu).zinau, kad dazo everline dazais, ypac tamsiaplaukem ten yra labai graziu spalvu, o as pati su emmedicciotto dazau, nes tik jie man nuima sviesiai be geltonumo.siaip atsiliepimu apie ja yra ivairiu ir as tikrai niekam nebruku jos, bet pati asmeniskai esu patenkinta  smile.gif

QUOTE(Tasty @ 2013 01 09, 16:31)
Aš buvau pas ją prieš Kalėdas.. Rinkaus tarp KM, Mishos salono (berods Lauros  g.gif ) ir jos..  KM atmečiau , Laurą irgi, o pas Misha man siaubingai ilgai pagal laiką būtų reikėję laukti, be to kainų skirtumas irgi ženklus  biggrin.gif 
Patiko, kad pirma aptarėme kas ir kaip, apžiūrėjo plaukus, paskui plovė ir kirpo. Nepatiko tai, kad ištiesino (ko aš niekada nedarau pati)  blink.gif Minusas tame, kad vaizdas iškart ne toks , koks bus kasdien. Nors patarė neblogai, bet kirpo gana nedrąsiai. Net nežinau ar nedrąsiai, ar tiesiog jos tokia švelni natūra. Buvau atauginusi plaukus, kad įgaučiau kokį kirpimą, bet realiai ji tik iškarpė (patiko, kad nekirpo kirpčiukų) ir viskas, net ilgis nelabai pakito. Išėjau nusivylusi, namie dar apžiūrėjau, vyras įvertino, kad neblogai- sako, matosi, kad kirpta ir atrodo gerai  ax.gif  Dar mąstau ar grįšiu  g.gif  Taip kažkaip nėra jokio WOW  radau savo kirpėją, ar didelio nepasitenkinimo, nes kažką LABAI blogai ar netaip padarė  g.gif
Tiesa, nelabai patiko, kad kita darbo vieta labai arti ir ten dirbusi kirpėja (o gal klientė tokia pasitaikė)- bais plepi  doh.gif  Per jų kalbas net sudėtinga bendrauti  doh.gif

Aciu, mielosios uz issamius atsakymus, na dar pagalvosiu ar uzsirasyti pas ja, nes mane labiau dazymas domintu. esu dabar gal su 3 ar tai 4 skirtingais atspalviais, tai vaizdelis ne koks, noriu isgauti tobulai vientisa spalva, o ne but kaip papuga. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Trendy_ @ 2013 01 09, 14:58)
Aciu, mielosios uz issamius atsakymus, na dar pagalvosiu ar uzsirasyti pas ja, nes mane labiau dazymas domintu. esu dabar gal su 3 ar tai 4 skirtingais atspalviais, tai vaizdelis ne koks, noriu isgauti tobulai vientisa spalva, o ne but kaip papuga. doh.gif

man ta padare Mindaugas is KM g.gif bet jis daze su kreminiai dazais tai siek tiek atsiplove spalva bet nelabai ryskiai, galvojau bus blogiau.
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2013 01 09, 15:31)
, bet kirpo gana nedrąsiai. Net nežinau ar nedrąsiai, ar tiesiog jos tokia švelni natūra.

Jos tikrai tokia natura, bet man tai kaip tik labai patinka, kad ji tokia kruopsti smile.gif Pvz. kai dazai plaukus labai svarbu ateiti ir patikrinti kaip dazai ima plauka, ypac manau kai balini. Si kirpeja ateina kas 10min vis patikrinti, kad nebutu per trumpai ar per ilgai uzlaikyta, pasidomi ar negrauzia labai odos milteliai, ko pasigesdavau kartais su kitomis kirpejomis,o rezultate iseidavau geltonomis saknimis.zodziu nzn, jei kam neitinka tokie kruostus zmones,turbut turi savo kirpeja tiesiog atrasti smile.gif
Atsakyti
O aš po Barbaros iš Simonos...
Na ir nepatiko man. Nors rodos ir susišnekėjom ir nuomonės sutapo, bet rezultatas mane labai nuvylė. Turbūt tikėjaus iš jos per daug arba netaip supratau ką ji su mano plaukais norėjo padaryt. Galiausiai ten, kur turėjo būti tiesiai nukirpti plaukai, gavosi nelygiai...

Ką naudot, kad greičiau ataugtų plaukai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(May* @ 2013 01 12, 20:28)
O aš po Barbaros iš Simonos...
Na ir nepatiko man. Nors rodos ir susišnekėjom ir nuomonės sutapo, bet rezultatas mane labai nuvylė. Turbūt tikėjaus iš jos per daug arba netaip supratau ką ji su mano plaukais norėjo padaryt. Galiausiai ten, kur turėjo būti tiesiai nukirpti plaukai, gavosi nelygiai...

Ką naudot, kad greičiau ataugtų plaukai?  biggrin.gif

Man irgi paskutinį kartą panašiai buvo, prašiau kad kirpėja nukirptų tiesiai, o ji tą tiesiai suprato kaip neiškarpytai, gale lanką padarė doh.gif Nors nedidelį, ataugau, bet daugiau pas ją neisiu.

Rozmarinų vandenį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 01 12, 20:31)
Man irgi paskutinį kartą panašiai buvo, prašiau kad kirpėja nukirptų tiesiai, o ji tą tiesiai suprato kaip neiškarpytai, gale lanką padarė doh.gif  Nors nedidelį, ataugau, bet daugiau pas ją neisiu.

Rozmarinų vandenį mirksiukas.gif

Tai va man ta siaubinga lanka ir padare, nors as klasikini kirpima suprantu kitaip...

Niekad negirdejau apie rozmarinu vandeni... Kur jo galima gaut?
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 01 10, 00:03)
man ta padare Mindaugas is KM g.gif bet jis daze su kreminiai dazais tai siek tiek atsiplove spalva bet nelabai ryskiai, galvojau bus blogiau.

Is pirmo karto jis viska padare ar reikejo keliu apsilankymu? mirksiukas.gif

QUOTE(*Lukro* @ 2013 01 12, 19:10)
Jos tikrai tokia natura, bet man tai kaip tik labai patinka, kad ji tokia kruopsti  smile.gif Pvz. kai dazai plaukus labai svarbu ateiti ir patikrinti kaip dazai ima plauka, ypac manau kai balini. Si kirpeja ateina kas 10min vis patikrinti, kad nebutu per trumpai ar per ilgai uzlaikyta, pasidomi ar negrauzia labai odos milteliai, ko pasigesdavau kartais su kitomis kirpejomis,o rezultate iseidavau geltonomis saknimis.zodziu nzn, jei kam neitinka tokie kruostus zmones,turbut turi savo kirpeja tiesiog atrasti  smile.gif

Vat vat, paskutini syki, kai lankiausi pas viena kirpeja, to taipogi pasigedau ir apskritai. Visiska nepagarba klientui, eina sau kazkur gert kavos arba parukyti. Ir plius tada ji vos ne savo nuoziura isrinko spalva, padaze papildomai sruogas...viso to pasekoje gavausi RAUDONA, svarbiausia ne varine ( ko taip pat nenorejau ir aiskinau), o grynai raudona, buvo kazkoks kosmaras, tiesiog finisas. Vos neverkiau as toj kedej pas ja, pati pamacius, ka pridirbo eme staigiai taisyti, bet vis tiek gavausi ismarginta visokiu atspalviu, zodziu tragedija atrodziau, po to karto grizusi pati persidaziau visa galva namie ir kazkiek pataisiau situacija.. Dabar jau nuauge savi yra, tai biski normaliau atrodo. Buvo gaila sumoketu pinigu ir apskritai. Is karto matosi kaip zmogus dirba ar is sirdies ar ne, nes jauciasi toks atsainumas. Jau ja pamacius norejosi apsisukti ir iseiti. Kalbu apie "Eliuzi" grozio studijoje (Grigiskes) dirbancia Žana Tofan. Nezinau apie kitas ten dirbancias kirpejas, bet sios tikrai niekam nepatarciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trendy_: 13 sausio 2013 - 18:51
QUOTE(*Lukro* @ 2013 01 12, 17:10)
Jos tikrai tokia natura, bet man tai kaip tik labai patinka, kad ji tokia kruopsti  smile.gif Pvz. kai dazai plaukus labai svarbu ateiti ir patikrinti kaip dazai ima plauka, ypac manau kai balini. Si kirpeja ateina kas 10min vis patikrinti, kad nebutu per trumpai ar per ilgai uzlaikyta, pasidomi ar negrauzia labai odos milteliai, ko pasigesdavau kartais su kitomis kirpejomis,o rezultate iseidavau geltonomis saknimis.zodziu nzn, jei kam neitinka tokie kruostus zmones,turbut turi savo kirpeja tiesiog atrasti  smile.gif

Taip, kruopštumas šiaip gerai, tik tam įvertinti, matyt, reikia kelių vizitų. Nes pirmas įspūdis , kad nelabai pasitikinti savimi
Atsakyti
Laba, mergickos 4u.gif
Siuo metu esu skoningos, geros kirpejos, vertinancios naturaluma ir naudojancios geros kokybes dazus paieskose. Daugiau domintu dazymas, t.y. sviesinimas ir dazymas sruogelemis. Turejau N metu kirpeja, kuri puikiai tvarkesi su mano plaukais. Buvome atradusios puikias spalvas, ir svarbiausia be jokio gelsvo atspalvio. Daba ji isejo i dekreta. Dziaugiuosi, kad ja aplanke tas dziaugsmas, ale man iskilo tikrai nemaza dilema: "kam daba patiketi savo plaukus?!"
Kiek skaiciau jusu atsiliepimus, tai daugiausia liecia kirpima.
O kaip su sviesiaplaukiu dazymu blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 01 09, 00:59)
nenuejau dar. ne taip susideliojo darbai kaip as tikejausi, tad teko kuriam nukelti. ir isvis man beveik visiskai nesimato ataugimo, puikiai issilaike spalva ko nesitikejau, tai nusprendziau dar gal siek tiek paaugint plauka  g.gif

kokia spalva pas tave?

nes mano tai nusiplauna kuo puikiausiai smile.gif

treciaideni einu pas Laura is my studio smile.gif ziuresim...
Atsakyti