Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje,

QUOTE(Vonios Fane @ 2013 01 04, 10:22)
O gal zinote ar gerai dazo sruogelemis ax.gif

Nežinau kaip dažo, bet kerpa tikrai super.
QUOTE(grmarti @ 2013 01 04, 10:23)
Laba 4u.gif Ar jis megėjas labai nurėžti ir iškarpyti plaukus? Labai trumpų ir iškarpytų nenorėčiau. Ar pasiūlo šukuoseną, kuri tiktų prie veido, ar reikia einant žinoti konkrečiai ko nori? g.gif

Aš pati nesikirpau pas jį, bet draugė kelintą kartą eina pas jį ir rezultatas tikrai thumbup.gif Jos plaukai trumpi, kirpimas asimetriškas, sakyčiau modernus, šiuolaikiškas, tikrai nekasdieniškas. Man gražu, bet pačiai netiktų.

Mano plaukai siekiantys pečius, aš kirpausi pas Laurą iš My Studio. Patiko ir tiko. Atsakingai kerpa, labai mielas malonus žmogus. Tik dabar sudėtinga man pas ją užsirašyt - tom dienom kai aš galiu, ji nedirba verysad.gif
Bandysiu eiti pas Barbara iš Simonos.
Atsakyti
Tai va, labai man patiko Barbara iš Simonos thumbup.gif Plaukus kirpo kruopščiai, tvarkingai, labai gražiai iškarpė smile.gif Džiaugiuosi, kad nebuvo labai šneki, tai šio, tai to paklausdavo, nes kažkaip man labai nejauku pas tas plepias kirpėjas eiti biggrin.gif
Rezultatu tikrai esu patenkinta ir eisiu ten dar tikrai nevieną kartą rolleyes.gif
Atsakyti
Asmeniškai man Tomas labai nepatiko. Ten netekau turbūt trečdalio plaukų. Taip juos stipriai šukavo tempė, kad kėdėje sedėti buvo kančia, nors iki tol galvojau, kad skausmui nesu jautri. Pats kirpimas nieko blogo, nieko gero. Prieš tai kirpdavausi pas Ridą, YURY salone. Kirpimas +-, bet jau laiminga išeidavau. smile.gif Labai gera atmosfera.

QUOTE(avi @ 2012 10 17, 10:47)
jei nesate isranki aplinkai  smile.gif ( kirpykla maza prekybos centre), siulau pabandyti pas Toma (vaikinas) Zirmunuose, Minsko IKI, 2-ame aukste, berods Solidi vadinasi kirpykla. Man labai lux jis dazo sruogomis thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(May* @ 2013 01 04, 12:08)
Misha labai gerai ir gražiai trumpus plaukus tvarko

QUOTE(grmarti @ 2013 01 04, 12:23)
Laba 4u.gif Ar jis megėjas labai nurėžti ir iškarpyti plaukus? Labai trumpų ir iškarpytų nenorėčiau. Ar pasiūlo šukuoseną, kuri tiktų prie veido, ar reikia einant žinoti konkrečiai ko nori? g.gif

As ryt einu pas Misha. Plaukai ilgi jau ir neturejau minties trumpai rezti. Tai ziuresiu, kaip pasidarbuos su mano kudlom. Siaip galiu as tuos plaukus susitvarkyti, bet kiek reikia vargti, dziovitni, tiesinti, vel sugarbanoti... vaaargas. Siaip tik galus uztektu pakirpti, bet reikia gyvenime pokyciu. Drastisku... tai sumasciau ir pas meistra isgirta kreiptis. Tik toks nerimas....

Siaip l. l.l.l. l.l. tikiuosi, kad vyriska akis patars, kas man, merginai, TIKRAI tiktu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2013 01 06, 21:38)
As ryt einu pas Misha. Plaukai ilgi jau ir neturejau minties trumpai rezti. Tai ziuresiu, kaip pasidarbuos su mano kudlom. Siaip galiu as tuos plaukus susitvarkyti, bet kiek reikia vargti, dziovitni, tiesinti, vel sugarbanoti... vaaargas. Siaip tik galus uztektu pakirpti, bet reikia gyvenime pokyciu. Drastisku... tai sumasciau ir pas meistra isgirta kreiptis. Tik toks nerimas....

Siaip l. l.l.l. l.l. tikiuosi, kad vyriska akis patars, kas man, merginai, TIKRAI tiktu...  biggrin.gif

lauksim atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2013 01 06, 21:38)

Siaip l. l.l.l. l.l. tikiuosi, kad vyriska akis patars, kas man, merginai, TIKRAI tiktu...  biggrin.gif

Sėkmės 4u.gif Būtinai parašyk kaip sekėsi 4u.gif Aš eisiu tik po trijų savaičių, galiu tik vakare po darbo. Mano plaukai irgi gal tik reikalauja galų pakirpimo, bet norėčiau, kad pasiūlytų kas tiktų man, nenukerpant labai trumpai, nes ta pati mano šukuosena daug metų jau man labai pabodo... Noriu išėjus iš kirpyklos jaustis atsinaujinusi, o ne kaip visada pakirptais galais ir kirpčiukais, nors pastaruoju metu kirpėjams leisdavau kirpti kaip jiem atrodytų, kad man tinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2013 01 07, 15:20)
Sėkmės 4u.gif Būtinai parašyk kaip sekėsi 4u.gif Aš eisiu tik po trijų savaičių, galiu tik vakare po darbo. Mano plaukai irgi gal tik reikalauja galų pakirpimo, bet norėčiau, kad pasiūlytų kas tiktų man, nenukerpant labai trumpai, nes ta pati mano šukuosena daug metų jau man labai pabodo... Noriu išėjus iš kirpyklos jaustis atsinaujinusi, o ne kaip visada pakirptais galais ir kirpčiukais, nors pastaruoju metu kirpėjams leisdavau kirpti kaip jiem atrodytų, kad man tinka doh.gif

Na va, atejau su atsiliepmai.

Ka galiu pasakyti trumpai: Misha ismano savo darba.

Dabar apie kirpima smile.gif Mano plaukai stori ir ilgi. Buvo be formos(auginau), l. daug vargo tvarkant. Norejau pakarpymo. Isklause pirmiausia kokie mano reikalavimai, ar noriu daug ilgio palikti ir pan. Patiko tai, kad apie kirpima apkalbejom pries plaunant galva. Ir aisku as pasakius savo nuomone paklausiau, o ka jis mano, kaip galima daryti, nes plaukas mano toks poretas, kietas ir neslidus. Tai tikrai padejo... priejom bendra sprendima. Bet siaip mano ir Mishos skonis sutapo, tad ka siule ir kaip sake darysiantis - man tiko ir patiko biggrin.gif Ekstra pokycio nedariau, bet akivaizdziai matosi, kad kirpimas ne toks, koks buvo. Aisku jei uzaugintus kirpcius buciau vel nurezusi buciau labiau atsisviezinusi, bet nutariau nekirpti, nes yra verpetas.

Reziume: jei l. noreciau trumpinti ir kardinaliai keisti sukuosena drasiai kreipciausi pas Misha. Taip pad drasiai gali eti kudles kaip as, kuriom sunku suvaldyti plauka (kazkaip gerai, ne drastiskai pakarpe). Kas dar LABAI patiko - pakirpus plaukus nepuole ju tieisnti su sukom dziovinant.... Vadinasi tikrai girdejo, kai pradzioje pasakojau, kad megstu toki naturalu isdziuvima ir papurima smile.gif Tai isejau is kirpyklos zinodama, kaip plaukai atrodys kasdien!

Siaip jei kas turit ilgus tiesius plaukus ir tik galiukus pakirpti norit, nenorit kirpimo pakeisti, kazin ar verta tokia sumele moketi ax.gif galima kreiptis ir pas Mishos mergaites, kurios jo studijoj dirba (jos zemesnes pakopos kirpejos, kainos mazesnes, bet maciau, kad dailiai kerpa..)

Tiesa kas nustebino - mielai ir daaaug atsake i mano klausimus apie plauku dazyma (noriu palaipsniui pereiti prie sviesesnio tono). Nebruko nuomones, kad reikia eiti pas kirpeja... Gi suprantama, kad paprasta ruda spalva galima ir namie saknis pateplioti nusipirkus geresnius dazus. Tai patare, kaip suzaisti su dazais, kad perejimo l. nesimatytu ax.gif Plius patarimai del sukuosenos formavimo. L. vertinu tai ax.gif

Tai va, Mishai is mano puses pliusas. Kadangi as einu i kirpykla tik kas psumeti, tai manau apsimoka daugiau sumoketi ir tureti gera kirpima... Kas menesi gal ir butu per brangu... Nebent butu trumpu plauku kirpimas mandresnis, tada jooo... irgi galima moketi daugiau.

Kaip kazkas jau rase - uz kokybe ir mokama (aisku ne visada.... , bet,,,,)
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 01 03, 09:38)
vava, as jau senai isitikinau kad kokybe kainuoja. einu kita savaite vel pas Mindauga is KM  ax.gif

ar taip pat patiko ir po antro karto? nes man pas Mindauga pirma karta labai patiko, antras kartas toks na vidutinis, tai galvojo ar cia man tik vienai rolleyes.gif

QUOTE(Ixora @ 2013 01 04, 21:27)
Tai va, labai man patiko Barbara iš Simonos  thumbup.gif Plaukus kirpo kruopščiai, tvarkingai, labai gražiai iškarpė smile.gif Džiaugiuosi, kad nebuvo labai šneki, tai šio, tai to paklausdavo, nes kažkaip man labai nejauku pas tas plepias kirpėjas eiti biggrin.gif
Rezultatu tikrai esu patenkinta ir eisiu ten dar tikrai nevieną kartą rolleyes.gif

koks kirpimas? ilgi plaukai pas Jus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2013 01 07, 16:28)
Na va, atejau su atsiliepmai.

Ka galiu pasakyti trumpai: Misha ismano savo darba.

Dabar apie kirpima smile.gif Mano plaukai stori ir ilgi. Buvo be formos(auginau), l. daug vargo tvarkant. Norejau pakarpymo. Isklause pirmiausia kokie mano reikalavimai, ar noriu daug ilgio palikti ir pan. Patiko tai, kad apie kirpima apkalbejom pries plaunant galva. Ir aisku as pasakius savo nuomone paklausiau, o ka jis mano, kaip galima daryti, nes plaukas mano toks poretas, kietas ir neslidus. Tai tikrai padejo... priejom bendra sprendima. Bet siaip mano ir Mishos skonis sutapo, tad ka siule ir kaip sake darysiantis - man tiko ir patiko biggrin.gif Ekstra pokycio nedariau, bet akivaizdziai matosi, kad kirpimas ne toks, koks buvo. Aisku jei uzaugintus kirpcius buciau vel nurezusi buciau labiau atsisviezinusi, bet nutariau nekirpti, nes yra verpetas.

Reziume: jei l. noreciau trumpinti ir kardinaliai keisti sukuosena drasiai kreipciausi pas Misha. Taip pad drasiai gali eti kudles kaip as, kuriom sunku suvaldyti plauka (kazkaip gerai, ne drastiskai pakarpe). Kas dar LABAI patiko - pakirpus plaukus nepuole ju tieisnti su sukom dziovinant.... Vadinasi tikrai girdejo, kai pradzioje pasakojau, kad megstu toki naturalu isdziuvima ir papurima smile.gif Tai isejau is kirpyklos zinodama, kaip plaukai atrodys kasdien!

Siaip jei kas turit ilgus tiesius plaukus ir tik galiukus pakirpti norit, nenorit kirpimo pakeisti, kazin ar verta tokia sumele moketi  ax.gif  galima kreiptis ir pas Mishos mergaites, kurios jo studijoj dirba (jos zemesnes pakopos kirpejos, kainos mazesnes, bet maciau, kad dailiai kerpa..)
Tiesa kas nustebino - mielai ir daaaug atsake i mano klausimus apie plauku dazyma (noriu palaipsniui pereiti prie sviesesnio tono). Nebruko nuomones, kad reikia eiti pas kirpeja... Gi suprantama, kad paprasta ruda spalva galima ir namie saknis pateplioti nusipirkus geresnius dazus. Tai patare, kaip suzaisti su dazais, kad perejimo l. nesimatytu  ax.gif  Plius patarimai del sukuosenos formavimo. L. vertinu tai  ax.gif
Tai va, Mishai is mano puses pliusas. Kadangi as einu i kirpykla tik kas psumeti, tai manau apsimoka daugiau sumoketi ir tureti gera kirpima... Kas menesi gal ir butu per brangu... Nebent butu trumpu plauku kirpimas mandresnis, tada jooo... irgi galima moketi daugiau.
Kaip kazkas jau rase  - uz kokybe ir mokama (aisku ne visada.... , bet,,,,)

Džiaugiuosi, kad kirpimas ir pats Misha nenuvylė thumbup.gif Ačiū labai už išsamius atsiliepimus 4u.gif Dabar tikrai drąsiai eisiu pas jį, tik vizitas mano sausio pabaigoje biggrin.gif
Gerai, kad jis išklauso ko nori klientas ir paiso jo nuomonės, nes ne visi kirpėjai paiso. Ir, kad turi savo minčių ką gali pasiūlyti. Mano plaukai žemiau pečių, nėra jie labai stori, bet banguoti. Tai kirpimas, kuris tinka tiesiaplaukėms, man netinka, aš irgi labai nemėgstu kai stipriai iškarpo, o po to formuoja šukuoseną vašku, laku biggrin.gif Po kirpimo parašysiu savo atsiliepimus rolleyes.gif
Atsakyti
Labas visoms, gal kas lanketes pas sia kirpeja? stai jos tinklapis http://www.jusukirpeja.lt/ Butu idomu isgirsti nuomones. Dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trendy_: 08 sausio 2013 - 18:20
QUOTE(Trendy_ @ 2013 01 08, 19:19)
Labas visoms, gal kas lanketes pas sia kirpeja? stai jos tinklapis http://www.jusukirpeja.lt/  Butu idomu isgirsti nuomones. Dekui  mirksiukas.gif

lankausi pas ja jau apie trejus metus, dziaugiuosi pagaliau atradusi savo kirpeja, kuri tobulai man atitaiko dazu spalva (sviesinu).zinau, kad dazo everline dazais, ypac tamsiaplaukem ten yra labai graziu spalvu, o as pati su emmedicciotto dazau, nes tik jie man nuima sviesiai be geltonumo.siaip atsiliepimu apie ja yra ivairiu ir as tikrai niekam nebruku jos, bet pati asmeniskai esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
Patiko kirpeja Katerina is Soho salono. Daze plaukus sviesiomis sruogelemis ir patrumpino. Veliau patare kaip plaukus priziureti kad jie graziai atrodytu:) Na zodziu matesi kad tikrai turi patirties ir supranta savo darba. Pries tai dirbusi Ars Loretoje ir Simonoje.
Atsakyti