QUOTE(grmarti @ 2013 01 07, 15:20)
Sėkmės
Būtinai parašyk kaip sekėsi
Aš eisiu tik po trijų savaičių, galiu tik vakare po darbo. Mano plaukai irgi gal tik reikalauja galų pakirpimo, bet norėčiau, kad pasiūlytų kas tiktų man, nenukerpant labai trumpai, nes ta pati mano šukuosena daug metų jau man labai pabodo... Noriu išėjus iš kirpyklos jaustis atsinaujinusi, o ne kaip visada pakirptais galais ir kirpčiukais, nors pastaruoju metu kirpėjams leisdavau kirpti kaip jiem atrodytų, kad man tinka
Na va, atejau su atsiliepmai.
Ka galiu pasakyti trumpai: Misha ismano savo darba.
Dabar apie kirpima
Mano plaukai stori ir ilgi. Buvo be formos(auginau), l. daug vargo tvarkant. Norejau pakarpymo. Isklause pirmiausia kokie mano reikalavimai, ar noriu daug ilgio palikti ir pan. Patiko tai, kad apie kirpima apkalbejom pries plaunant galva. Ir aisku as pasakius savo nuomone paklausiau, o ka jis mano, kaip galima daryti, nes plaukas mano toks poretas, kietas ir neslidus. Tai tikrai padejo... priejom bendra sprendima. Bet siaip mano ir Mishos skonis sutapo, tad ka siule ir kaip sake darysiantis - man tiko ir patiko
Ekstra pokycio nedariau, bet akivaizdziai matosi, kad kirpimas ne toks, koks buvo. Aisku jei uzaugintus kirpcius buciau vel nurezusi buciau labiau atsisviezinusi, bet nutariau nekirpti, nes yra verpetas.
Reziume: jei l. noreciau trumpinti ir kardinaliai keisti sukuosena drasiai kreipciausi pas Misha. Taip pad drasiai gali eti kudles kaip as, kuriom sunku suvaldyti plauka (kazkaip gerai, ne drastiskai pakarpe). Kas dar LABAI patiko - pakirpus plaukus nepuole ju tieisnti su sukom dziovinant.... Vadinasi tikrai girdejo, kai pradzioje pasakojau, kad megstu toki naturalu isdziuvima ir papurima
Tai isejau is kirpyklos zinodama, kaip plaukai atrodys kasdien!
Siaip jei kas turit ilgus tiesius plaukus ir tik galiukus pakirpti norit, nenorit kirpimo pakeisti, kazin ar verta tokia sumele moketi
galima kreiptis ir pas Mishos mergaites, kurios jo studijoj dirba (jos zemesnes pakopos kirpejos, kainos mazesnes, bet maciau, kad dailiai kerpa..)
Tiesa kas nustebino - mielai ir daaaug atsake i mano klausimus apie plauku dazyma (noriu palaipsniui pereiti prie sviesesnio tono). Nebruko nuomones, kad reikia eiti pas kirpeja... Gi suprantama, kad paprasta ruda spalva galima ir namie saknis pateplioti nusipirkus geresnius dazus. Tai patare, kaip suzaisti su dazais, kad perejimo l. nesimatytu
Plius patarimai del sukuosenos formavimo. L. vertinu tai
Tai va, Mishai is mano puses pliusas. Kadangi as einu i kirpykla tik kas psumeti, tai manau apsimoka daugiau sumoketi ir tureti gera kirpima... Kas menesi gal ir butu per brangu... Nebent butu trumpu plauku kirpimas mandresnis, tada jooo... irgi galima moketi daugiau.
Kaip kazkas jau rase - uz kokybe ir mokama (aisku ne visada.... , bet,,,,)