Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje,

QUOTE(Ixora @ 2013 01 02, 22:51)
Nuėjau šiandien į Vilniuje Justitinškėse esančią kirpyklą, nes esu jau ten kirpusis, nukirpo neblogai, o ir kaina labai nedidelė, tai po šiandienos apsilankymo supratau, kad labai teisingas pasakymas "skūpas moka du kartus"  doh.gif bandysiu poryt pas Barbarą iš Simonos nukeliauti, gal sutvarkys mano balaganą ant galvos  biggrin.gif

vava, as jau senai isitikinau kad kokybe kainuoja. einu kita savaite vel pas Mindauga is KM ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 03 sausio 2013 - 08:43
QUOTE(guodzik @ 2013 01 03, 08:38)
vava, as jau senai isitikinau kad kokybe kainuoja. einu kita savaite vel pas Mindauga is KM  ax.gif

kas tas KM blush2.gif
Atsakyti
KM -Kirpimo Meistrai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramzetė: 03 sausio 2013 - 09:51
QUOTE(milimili @ 2013 01 01, 23:53)
gal kas zinot su kokiom priemonemis dirba simonoje?

Justiniškių gatvėje, netoli Norfos smile.gif vyrus toje kirpykloj labai gražiai apkerpa, bet su mano kudlom nesusitvarko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 01 03, 16:01)
Justiniškių gatvėje, netoli Norfos smile.gif vyrus toje kirpykloj labai gražiai apkerpa, bet su mano kudlom nesusitvarko schmoll.gif

Cia ta gal virsuj prie pasto kirpykla?
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 01 03, 15:01)

Jei čia monolite šalia Norfos, tai ten kelios kirpėjos... Savininkė labai gerai kerpa, nemažai eksperimentuoja, bet man nepatinka, kad labai linkusi nutrumpiniti... O vyrus kerpa puikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2013 01 03, 17:14)
Jei čia monolite šalia Norfos, tai ten kelios kirpėjos... Savininkė labai gerai kerpa, nemažai eksperimentuoja, bet man nepatinka, kad labai linkusi nutrumpiniti... O vyrus kerpa puikiai thumbup.gif

Taip, ta pati smile.gif mane tokia juodukė antrąkart kirpo, bet, kadangi rusiškai paaiškinti nemoku, ji mane, turbūt, ne taip abu kartus suprato biggrin.gif
Atsakyti
Paskutinius du kartus kirpausi Pilaitėje Carica grožio salone. Labai maloni kirpėja smile.gif gali patart, visai gražiai apkerpa.
Atsakyti
QUOTE(anny:)) @ 2013 01 04, 00:24)
Paskutinius du kartus kirpausi Pilaitėje Carica grožio salone. Labai maloni kirpėja smile.gif gali patart, visai gražiai apkerpa.

kuo ji vardu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2012 12 29, 20:48)
Skaiciau vienaip, skaiciau kitaip ir uzsirasiau pabandyti pas Misha is MY studio sausio pradzioj. Ziuresiu, kas gausis... nesu pas vyra kirpeja-stilista buvusi  biggrin.gif  Matysim, ka vyriska akis pasakys.... Tik faktas, kad nenoriu taptii trumpaplauke, nes be kasu savo jauciuosi kaip nuoga  biggrin.gif

Misha labai gerai ir gražiai trumpus plaukus tvarko
Atsakyti
QUOTE(May* @ 2013 01 04, 10:08)

O gal zinote ar gerai dazo sruogelemis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(May* @ 2013 01 04, 10:08)

Laba 4u.gif Ar jis megėjas labai nurėžti ir iškarpyti plaukus? Labai trumpų ir iškarpytų nenorėčiau. Ar pasiūlo šukuoseną, kuri tiktų prie veido, ar reikia einant žinoti konkrečiai ko nori? g.gif
Atsakyti