sveikos, gal esate lankiusios pas Mantą iš Simonos?
QUOTE(Caridian @ 2012 12 28, 00:55)
Davines ir Noah. Su kuo dazo, nezinau, nes nedaziau. Kirpeja Jolanta saunuole, patiko, isigilina i norus, nors ne visai 100% padare, kaip norejau, bet arti to, manau, grisiu pas ja. Sumokejau berods tik 70 lt, jei neklystu (buvau pries 2 men). Vyriskas kirpimas tobulas, net nuaugus galima graziai susukuoti, ko tikrai nepateisindavo Eslaudos ar Salon + meistres. Kainavo 60 lt.
o Jolanta kurios pakopos kirpėja?
QUOTE(guodzik @ 2012 12 28, 01:23)
KM dazo su Wella.
gal dažėtės/kirpotės? pas kurį meistrą? kokie įspūdžiai?
QUOTE(Sultry @ 2012 12 28, 15:32)
o Jolanta kurios pakopos kirpėja?
man atrodo Jolanta kaip ir Mindaugas yra stilistai, o vyr stilistas ten Martynas. as kerpuosi ir dazausi pas Mindauga buvau tik karta bet labai patiko, nudaze grazia vienoda spalva (pas mane buvo bardakas ant galvos), apkirpo ir plaukuciai graziai gula eisiu vel
Skaiciau vienaip, skaiciau kitaip ir uzsirasiau pabandyti pas Misha is MY studio sausio pradzioj. Ziuresiu, kas gausis... nesu pas vyra kirpeja-stilista buvusi Matysim, ka vyriska akis pasakys.... Tik faktas, kad nenoriu taptii trumpaplauke, nes be kasu savo jauciuosi kaip nuoga
QUOTE(Sultry @ 2012 12 27, 19:55)
Sveikos,
o su kokiom priemonėm dirbama My Studio (http://www.my-studio.lt/lt/kainos/ )? kokiais dažais dažo?
Papildyta:
dar klausimas - Kirpimo meistrai su kokiomis priemonėmis dirba ir kuris meistras ten geriausias? nerandu pasisakymų apie Dianą Manajenko, stilistę. kokios būtų nuomonės apie jos darbą?
o su kokiom priemonėm dirbama My Studio (http://www.my-studio.lt/lt/kainos/ )? kokiais dažais dažo?
Papildyta:
dar klausimas - Kirpimo meistrai su kokiomis priemonėmis dirba ir kuris meistras ten geriausias? nerandu pasisakymų apie Dianą Manajenko, stilistę. kokios būtų nuomonės apie jos darbą?
Sveiki
Kirpausi pas Dianą. Viskas tvarkoj, bet nelikau tiek sužavėta, kad grįžti dar kartą Sumokėjau berods 100 Lt
QUOTE(kvyka @ 2012 12 29, 20:48)
Skaiciau vienaip, skaiciau kitaip ir uzsirasiau pabandyti pas Misha is MY studio sausio pradzioj. Ziuresiu, kas gausis... nesu pas vyra kirpeja-stilista buvusi Matysim, ka vyriska akis pasakys.... Tik faktas, kad nenoriu taptii trumpaplauke, nes be kasu savo jauciuosi kaip nuoga
Prašykit atsiliepimus po apsilankymo Gundausi ir aš pas jį pabandyti apsikirpti
Gal kas MY studio dazesi sruogelemis?
Labas vakaras, gal žinote, kas tvarkingai sugeba iškarpyti labai storus vidutinio ilgio garbanotus plaukus? Kažkaip nesiseka niekaip surasti gero kirpėjo
QUOTE(Ixora @ 2013 01 01, 21:03)
Labas vakaras, gal žinote, kas tvarkingai sugeba iškarpyti labai storus vidutinio ilgio garbanotus plaukus? Kažkaip nesiseka niekaip surasti gero kirpėjo
gal kas zinot su kokiom priemonemis dirba simonoje?
Sveikos. Gal kas rekomenduosit naujoj vilnioj kirpeja? Ar kazkur netoli?
Nuėjau šiandien į Vilniuje Justitinškėse esančią kirpyklą, nes esu jau ten kirpusis, nukirpo neblogai, o ir kaina labai nedidelė, tai po šiandienos apsilankymo supratau, kad labai teisingas pasakymas "skūpas moka du kartus" bandysiu poryt pas Barbarą iš Simonos nukeliauti, gal sutvarkys mano balaganą ant galvos
QUOTE(Ixora @ 2013 01 02, 22:51)
Nuėjau šiandien į Vilniuje Justitinškėse esančią kirpyklą, nes esu jau ten kirpusis, nukirpo neblogai, o ir kaina labai nedidelė, tai po šiandienos apsilankymo supratau, kad labai teisingas pasakymas "skūpas moka du kartus" bandysiu poryt pas Barbarą iš Simonos nukeliauti, gal sutvarkys mano balaganą ant galvos
Sveika, ar galėtumėt pasakyti, kurioje čia gatvėje?