Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje,

Uzsirasiau ir as pas Barbara is Simonos, man salia darbo, tai labai patogu, isbandysiu bigsmile.gif
Atsakyti

Laba, gal kuri žinote, kur dabar kerpa Michailas (Misa) iš ankstesnės Simonos ir Tony and Guy? smile.gif
Atsakyti
Man labai patinka kaip kerpa Irenijus iš Biodroga. Labai kokybiškai, kruopščiai, ir kas man svarbu, nereikia su plaukais paskui žaisti, gražiai atauginėja. Vieną kartą prašiau palikti ilgesnius, apkirpo gražiai, parodė kelis skirtingus varijantus kaip galima šukuotis. Antrą kartą norėjau trumpai, tai iš viso likau super patenkinta. Kirpausi prieš 3 mėnesius, ir vis dar sulaukiu komplimentų šukuosenai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ola Bergman @ 2012 12 05, 14:56)
Laba, gal kuri žinote, kur dabar kerpa Michailas (Misa) iš ankstesnės Simonos ir Tony and Guy? smile.gif

Laba, dirba My studio. Teko Jums pas jį kirptis? smile.gif

Pasižiūrėjau, kad pas jį tik sausio 4 d. iki pietų galima patekti... Bent jau taip online booking rodo, vasario dar neduoda pasirinkti. Nu nieko sau kokios eilės doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grmarti: 06 gruodžio 2012 - 14:52
QUOTE(kusachius @ 2012 12 05, 21:52)
Man labai patinka kaip kerpa Irenijus iš Biodroga. Labai kokybiškai, kruopščiai, ir kas man svarbu, nereikia su plaukais paskui žaisti, gražiai atauginėja. Vieną kartą prašiau palikti ilgesnius, apkirpo gražiai, parodė kelis skirtingus varijantus kaip galima šukuotis. Antrą kartą norėjau trumpai, tai iš viso likau super patenkinta. Kirpausi prieš 3 mėnesius, ir vis dar sulaukiu komplimentų šukuosenai  biggrin.gif

Kažkada jau apie jį buvau rašiusi, draugę jis kerpa trumpai, labai gražiai atrodo moteris, atitaikė jos veidui šukuoseną, bet jau daug metų jis taip pačiai ją kerpa. Ir spalvą jai labai gražią yra parinkęs. Buvo ėjusi kirptis kitur, bet grįžo vėl pas jį. Seniau pati daug metų pas jį kirpausi, mano plaukai siekiantys pečius, bet kažkaip irgi taip pačiai visada apkirpdavo.
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2012 11 09, 16:19)
jis patus visoms apvelka  biggrin.gif  džiaugiuosi, kad jums patiko.

Ir Nuvelka jie paltus ax.gif jei ne Mindaugas, tai Martynas 4u.gif Man tokios smulkmenos labai mielos pas juos. Eiti i KM man svente biggrin.gif Grazu, jauku, neburba niekas, nesikeikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2012 12 06, 16:58)
Kažkada jau apie jį buvau rašiusi, draugę jis kerpa trumpai, labai gražiai atrodo moteris, atitaikė jos veidui šukuoseną, bet jau daug metų jis taip pačiai ją kerpa. Ir spalvą jai labai gražią yra parinkęs. Buvo ėjusi kirptis kitur, bet grįžo vėl pas jį. Seniau pati daug metų pas jį kirpausi, mano plaukai siekiantys pečius, bet kažkaip irgi taip pačiai visada apkirpdavo.

Aš dar tik du kartus pas jį kirpausi, tai abu skirtingai buvo, bet dar per mažai, kad palyginti. Dažytis irgi artimiausiu metu bandysiu, nes pavasarį jis man sakė, kad per tamsiai dažau, reiktų dviem tonais šviesiau, tai atsiauginau savo natūralią spalvą, kad nereiktų šviesinti. Žiūrėsiu, kas gausis. O mano draugę jis jau daug metų kerpa, bet vis skirtingai, ir visada gražiai. Nemačiau jos du kartus vienodai apkirptos g.gif ji man ir parekomendavo Irenijų, nes anksčiau daug metų pas vieną kirpėją kirpdavausi, bet ji kažkaip nuobodžiai ir vienodai kirpdavo, o man norėjosi rimtesnių pokyčių.
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2012 12 06, 21:50)
Aš dar tik du kartus pas jį kirpausi, tai abu skirtingai buvo, bet dar per mažai, kad palyginti. Dažytis irgi artimiausiu metu bandysiu, nes pavasarį jis man sakė, kad per tamsiai dažau, reiktų dviem tonais šviesiau, tai atsiauginau savo natūralią spalvą, kad nereiktų šviesinti. Žiūrėsiu, kas gausis. O mano draugę jis jau daug metų kerpa, bet vis skirtingai, ir visada gražiai. Nemačiau jos du kartus vienodai apkirptos  g.gif  ji man ir parekomendavo Irenijų, nes anksčiau daug metų pas vieną kirpėją kirpdavausi, bet ji kažkaip nuobodžiai ir vienodai kirpdavo, o man norėjosi rimtesnių pokyčių.

Drąsiai eik dažyti, gausis graži spalva, dažai jų kokybiški (sesuo dažosi pas Aną berods). Kai nenorėdavau trumpinti kardinaliai plaukus, tai kažkaip visada panašiai ir nukirpdavo mane, nors turint panašų ilgį galima skirtingai pakarpyti galus, kirpčius šonu kirpti ar tiesiai... Bet pas jį eidavau drąsiai, žinojau, kad nesugadins plaukų, nors megėjas būdavo nurėžti nemažą gabalą, šiaip malonus žmogus, tvarkytis su plaukais nebūdavo problemų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bittersweett @ 2012 12 06, 18:01)
Ir Nuvelka jie paltus  ax.gif  jei ne Mindaugas, tai Martynas  4u.gif Man tokios smulkmenos labai mielos pas juos. Eiti i KM man svente  biggrin.gif Grazu, jauku, neburba niekas, nesikeikia  blush2.gif

vava, as jau laukiu kito appointment'o. wub.gif taip ir uzburia savo klientes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2012 12 07, 11:45)
Drąsiai eik dažyti, gausis graži spalva, dažai jų kokybiški (sesuo dažosi pas Aną berods). Kai nenorėdavau trumpinti kardinaliai plaukus, tai kažkaip visada panašiai ir nukirpdavo mane, nors turint panašų ilgį galima skirtingai pakarpyti galus, kirpčius šonu kirpti ar tiesiai... Bet pas jį eidavau drąsiai, žinojau, kad nesugadins plaukų, nors megėjas būdavo nurėžti nemažą gabalą, šiaip malonus žmogus, tvarkytis su plaukais nebūdavo problemų  smile.gif

kokia kirpimo kaina?
Atsakyti
QUOTE(daiva.k @ 2012 12 08, 13:33)
kokia kirpimo kaina?

Seniau mokėdavau 70 Lt. Gal dar parašys narė kusachius kiek dabar mokėjo už kirpimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2012 12 10, 14:33)
Seniau mokėdavau 70 Lt. Gal dar parašys narė kusachius  kiek dabar mokėjo už kirpimą mirksiukas.gif

man 80 lt kainavo kirpimas. O šiaip kainos kirpimo 50-80 lt, dažymo 100-150 lt.
Atsakyti