Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje,

QUOTE(aistuliaa @ 2012 10 22, 11:08)
Sugalvojau plaukus šviesinti, dabar labai tamsūs, beveik juodi, o noriu kažkokių šokoladinių...

Kaži kirpykloje vienu kartu nuimtų spalvą ir uždėtų norimą ar čia reiktų kelių apsilankymų? Ir gal kas taip dažėt ir galit rekomenduot kokią kirpėją smile.gif

Turbūt kad neužteks vieno apsilankymo. Po nuėmimo nerekomenduojama iš kart dažyt plaukų ax.gif
Atsakyti
Aš keliskart nuo tamsių iki šviesių ėjau. Tai jei visai juoda spalva, daug vargo laukia, jei tik šiaip tamsi, tai vieno apsilankymo metu (spalvos nuėmimas ir dažymas) keliais tonais pašviesina. Brangus šitas malonumas ir retai kada pavyksta iš karto gražiai.

QUOTE(Pumpum @ 2012 11 04, 19:59)
Turbūt kad neužteks vieno apsilankymo. Po nuėmimo nerekomenduojama iš kart dažyt plaukų  ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karolytia: 05 lapkričio 2012 - 14:29
QUOTE(Pumpum @ 2012 11 04, 19:59)
Turbūt kad neužteks vieno apsilankymo. Po nuėmimo nerekomenduojama iš kart dažyt plaukų  ax.gif

O tai kokia lieka plaukų spalva po nuėmimo? biggrin.gif

QUOTE(Karolytia @ 2012 11 05, 15:26)
Aš keliskart nuo tamsių iki šviesių ėjau. Tai jei visai juoda spalva, daug vargo laukia, jei tik šiaip tamsi, tai vieno apsilankymo metu (spalvos nuėmimas ir dažymas) keliais tonais pašviesina. Brangus šitas malonumas ir retai kada pavyksta iš karto gražiai.

Nu aš iki šviesių nenoriu schmoll.gif man reikia rudų, šokoladinių.. Pas mane prie šaknų šviesesni, rudesni, tik galai kažkokie užsijuodinę, nors nėra tikra varniška juoda spalva..
Atsakyti
Po nuėmimo, tai baisi spalva (jie pašviesėja šiek tiek, bet neatrodo jie natūraliai), reikia iškarto tonuoti. O ta problema, kad galai tamsesni būna, tai daugumai, nes kai dažai šaknis, vis uždažai ant jau dažytų plaukų ir taip nutamsėja per laiką. Reikia išlyginti spalvą karts nuo karto.

p.s mačiau tema atskira yra apie tai. Nes mes čia truputį ne į temą plepam smile.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 05, 16:39)
Nu aš iki šviesių nenoriu  schmoll.gif  man reikia rudų, šokoladinių.. Pas mane prie šaknų šviesesni, rudesni, tik galai kažkokie užsijuodinę, nors nėra tikra varniška juoda spalva..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karolytia: 05 lapkričio 2012 - 15:45
QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 05, 15:39)
Nu aš iki šviesių nenoriu  schmoll.gif  man reikia rudų, šokoladinių.. Pas mane prie šaknų šviesesni, rudesni, tik galai kažkokie užsijuodinę, nors nėra tikra varniška juoda spalva..

Aš siūlyčiau Renatą iš Yury salono. Padarys per vieną kartą ir plaukų nesugadins.

Gal kas rekomenduotumėt kirpėją,kuri gerai tvarkytusi su ilgais,gana plonais plaukais? smile.gif Man arba nukerpa visiškai tiesiai, arba per daug išplonina į galus,nei taip nei taip nėra gerai, trūksta purumo. Kažkada viena man idealiai nukirpdavo, dabar niekaip nerandu...
Atsakyti
QUOTE(Karolytia @ 2012 11 05, 16:43)
Po nuėmimo, tai baisi spalva (jie pašviesėja šiek tiek, bet neatrodo jie natūraliai), reikia iškarto tonuoti. O ta problema, kad galai tamsesni būna, tai daugumai, nes kai dažai šaknis, vis uždažai ant jau dažytų plaukų ir taip nutamsėja per laiką. Reikia išlyginti spalvą karts nuo karto.

Nesutikciau su jusu nuomone, man po nuemimo gavosi normali gana naturali spalva, ir uzdazyt nebuvo butina, nes nusieme gana tolygiai, tad daziau vien todel, kad spalva kuri gavosi buvo per sviesi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 06 lapkričio 2012 - 18:24
kadangi Tomo (Solidi) kirpykla remontuoja, po ilgu apsvarstymu eisiu pas Mindauga is KM. Daugiau aisku sumokesiu bet jau nebegaliu i save ziuret. doh.gif jei neatsauks dar nes online booking'a dariau.
Atsakyti
QUOTE(eja @ 2012 10 15, 15:45)
Esu buvus pas cia minima Laura is MY studio, tai nieko ypatingo, suzaveta nelikau, kerpa nedrasiai, po tvarkytis su plaukais nebuvo lengva...

drinks_cheers.gif Paskaičiau atsiliepimus, nuėjau ir aš, nelikau sužavėta, su plaukais sunkiai susitvarkau.. schmoll.gif Galvoju paaugs kiek iki Kalėdų, ieškosiu kitos kirpėjos. ax.gif
Atsakyti
Man labai patiko kirpėja Lina Savickaitė,ji dirba grožio salone Perla (J.Kubiliaus 1,Šiaurės miestelyje).Ir kainos nesikandžioja ir padaro gerai ir pakonsultuoja,na super,likau patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuri lankotės grožio salone Diva Šiaurės mietelyje pas kirpėją Vidą, norėčiau atsiliepimų.
Atsakyti
Sveikos, ieškau kirpėjos/jo kuri/is galėtų labai profesionalia akimi įvertinti mano plaukus ir pasiūlyti kirpimą bei dažymą. Bėda ta, kad dažnai kas man gražu - nebūtinai tinka. Ir niekaip neapsisprendžiu ar keliais tonais šviesinti ar tamsinti plaukus. Nereikia man Rimdžiaus ar panašių stilistų, norėčiau kažko įperkamo. Jau senokai seku temą ir daug kas mini Mindaugą iš KM (jei nesuklydau) g.gif Kokia kosmetika ir dažias jis dirba, kokios kainos? Gal dar kas turite atradę "auksines rankas ir akį" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saidutia @ 2012 11 08, 18:41)
Sveikos, ieškau kirpėjos/jo kuri/is galėtų labai profesionalia akimi įvertinti mano plaukus ir pasiūlyti kirpimą bei dažymą. Bėda ta, kad dažnai kas man gražu - nebūtinai tinka. Ir niekaip neapsisprendžiu ar keliais tonais šviesinti ar tamsinti plaukus. Nereikia man Rimdžiaus ar panašių stilistų, norėčiau kažko įperkamo. Jau senokai seku temą ir daug kas mini Mindaugą iš KM (jei nesuklydau) g.gif  Kokia kosmetika ir dažias jis dirba, kokios kainos? Gal dar kas turite atradę "auksines rankas ir akį"  biggrin.gif

as ka tik is jo. manau atradau savo kirpeja smile.gif lb saunus vyrukas, visokiu cia atsiliepimu apie ji skaiciau, bet mane sutiko lb siltai, kalbino visaip ir netgi palta iseinant apvilko lotuliukas.gif
bet jeigu kalbant apie plaukus, tai as turejau ilgus sviesintus plaukus, is esmes kazkada buvo sruoginta, su laiku sruogu neliko ir pasidare trys spalvos, viena prie saknu, kita plauku virsus ir po apacia dar naturalus. atejau konkreciai neapsisprendusi. sruogint sake neverta, plauku gadinti peroksidu taipogi, kartu su juo issirinkom naturalia tamsesnes blondines spalva, daugiau gal i sateniskuma, plaukas visas graziai nusidaze, zodziu dbr atrodo bent jau tvarkingai. is tikruju prisipazinsiu, jis perskaite mano mintis nes as to ir norejau smile.gif
is kirpimo as nieko daug nereikalavau, pakirpti galiukus ir patvarkyti prieki. tai sukcius nukirpo man kokius 3 cm, sako, ilgi plaukai net nepastebesi, nu kur gi biggrin.gif tik tiek kad tie galai jau bile kokie buvo, ploni, negrazus ir pan. o sumokejau 250 lt, bet atidirbo is sirdies. tik nepatiko kad sklastyma sakiau jog darau sone o jis man beveik per viduri ikale doh.gif kita karta pasakysiu.
Papildyta:
siaip ant stalo maciau wella reklama tai gal su ja dirba g.gif
beje mano plauku spalva net Martynas tode savo klientei kuri atejo irgi su trim spalvom ant galvos ir nudegintais plaukais biggrin.gif tai kaip supratau gavosi idealus variantas wub.gif gaila nuotraukos nebus nes neturiu fotiko o bet sian ir sulijau doh.gif
Atsakyti