QUOTE(Saidutia @ 2012 11 08, 18:41)
Sveikos, ieškau kirpėjos/jo kuri/is galėtų labai profesionalia akimi įvertinti mano plaukus ir pasiūlyti kirpimą bei dažymą. Bėda ta, kad dažnai kas man gražu - nebūtinai tinka. Ir niekaip neapsisprendžiu ar keliais tonais šviesinti ar tamsinti plaukus. Nereikia man Rimdžiaus ar panašių stilistų, norėčiau kažko įperkamo. Jau senokai seku temą ir daug kas mini Mindaugą iš KM (jei nesuklydau)
Kokia kosmetika ir dažias jis dirba, kokios kainos? Gal dar kas turite atradę "auksines rankas ir akį"
as ka tik is jo. manau atradau savo kirpeja
lb saunus vyrukas, visokiu cia atsiliepimu apie ji skaiciau, bet mane sutiko lb siltai, kalbino visaip ir netgi palta iseinant apvilko
bet jeigu kalbant apie plaukus, tai as turejau ilgus sviesintus plaukus, is esmes kazkada buvo sruoginta, su laiku sruogu neliko ir pasidare trys spalvos, viena prie saknu, kita plauku virsus ir po apacia dar naturalus. atejau konkreciai neapsisprendusi. sruogint sake neverta, plauku gadinti peroksidu taipogi, kartu su juo issirinkom naturalia tamsesnes blondines spalva, daugiau gal i sateniskuma, plaukas visas graziai nusidaze, zodziu dbr atrodo bent jau tvarkingai. is tikruju prisipazinsiu, jis perskaite mano mintis nes as to ir norejau
is kirpimo as nieko daug nereikalavau, pakirpti galiukus ir patvarkyti prieki. tai sukcius nukirpo man kokius 3 cm, sako, ilgi plaukai net nepastebesi, nu kur gi
tik tiek kad tie galai jau bile kokie buvo, ploni, negrazus ir pan. o sumokejau 250 lt, bet atidirbo is sirdies. tik nepatiko kad sklastyma sakiau jog darau sone o jis man beveik per viduri ikale
kita karta pasakysiu.
Papildyta:
siaip ant stalo maciau wella reklama tai gal su ja dirba
beje mano plauku spalva net Martynas tode savo klientei kuri atejo irgi su trim spalvom ant galvos ir nudegintais plaukais
tai kaip supratau gavosi idealus variantas
gaila nuotraukos nebus nes neturiu fotiko o bet sian ir sulijau