Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Emsija @ 2012 09 17, 08:47)
as turiu toki dazytiems plaukams, irgi labai patenkinta juo esu.

kur jų būna pirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2012 09 17, 09:03)
OS niekur nerandu klaipedoje. gal galetu kas pagelbeti? 4u.gif

Organic Shop būna Droguose, kai kuriose IKI. Bent jau Vėtrungės IKI tikrai yra OS stendas, o pvz. Mažvydo al. IKI jo neradau. Didesnėse IKI, pvz. BIG'o, manau tikrai turėtų būti.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 09 16, 14:00)

Be priekaištų, šitoje temoje jį gyriau 4u.gif (visgi tas kvapnus spalvotas man patinka žymiai labiau, tik dėl kvapo. Visa kita man nesiskiria, t y plauna taip pat smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(svaraine @ 2012 09 17, 11:58)
Organic Shop būna Droguose, kai kuriose IKI. Bent jau Vėtrungės IKI tikrai yra OS stendas, o pvz. Mažvydo al. IKI jo neradau. Didesnėse IKI, pvz. BIG'o, manau tikrai turėtų būti.

Tikrai Vėtrungės IKI nėra schmoll.gif Taip, buvo tas stendas prieš kokius porą mėn., pastovėjo ir dingo. Ir Bigo IKI irgi stendo nėra - kai buvo akcija 30 % kūno priežiūrai ieškojau per kelias IKI pakeliui to OS rankų kremo - aliejaus. Nėra niekur - Droguose, Eurokos, prekybcentriuose ir vaistinėse po keletą OS produktų kūnui ar veidui, o rankoms - nėra. Pasakysit kur Klaipėdoj rast tą kremą-aliejų, nuvažiuosiu šiandien pat rolleyes.gif
Atsakyti
nusipirkau byli vaska. visai neblogas dalykas, ima gerai.
eurokoje 400ml - 22lt
http://i56.tinypic.com/28hopra.jpg
Atsakyti
QUOTE(svaraine @ 2012 09 17, 11:58)

QUOTE(Zai @ 2012 09 17, 13:27)
Tikrai Vėtrungės IKI nėra schmoll.gif    Taip, buvo tas stendas prieš kokius porą mėn., pastovėjo ir dingo. Ir Bigo IKI irgi stendo nėra - kai buvo akcija 30 % kūno priežiūrai ieškojau per kelias IKI pakeliui to OS rankų kremo - aliejaus. Nėra niekur - Droguose, Eurokos, prekybcentriuose ir vaistinėse po keletą OS produktų kūnui ar veidui, o rankoms - nėra. Pasakysit kur Klaipėdoj rast tą kremą-aliejų, nuvažiuosiu šiandien pat  rolleyes.gif

pritaziu ZAI thumbup.gif
ismaisiau visa miesta 4u.gif

mane domina sampunai ir kaukes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2012 09 17, 11:19)
kur jų būna pirkti? g.gif

Eurokos arba Droge, neatsimenu dabar kuriame as pirkau.
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2012 09 17, 15:30)
pritaziu ZAI  thumbup.gif
ismaisiau visa miesta  4u.gif

mane domina sampunai ir kaukes 4u.gif

tokiu atveju, kaip ir man, lieka internetu pirkti rolleyes.gif www.elevita.lt tik kainos didesnės, ir dar siuntimas prisideda 8Lt doh.gif
Atsakyti
merginos, as gal cia ne i tema, bet kur Kaune perkat pigiu ir geru pedkelniu? reikia rudu,plonu,tokias labai draskau,tai reikia uzsipirkti,kad netektu nuogom kojom vestuvese dalyvauti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zai @ 2012 09 17, 13:27)
Tikrai Vėtrungės IKI nėra  schmoll.gif    Taip, buvo tas stendas prieš kokius porą mėn., pastovėjo ir dingo. Ir Bigo IKI irgi stendo nėra - kai buvo akcija 30 % kūno priežiūrai ieškojau per kelias IKI pakeliui to OS rankų kremo - aliejaus. Nėra niekur - Droguose, Eurokos, prekybcentriuose ir vaistinėse po keletą OS produktų kūnui ar veidui, o rankoms - nėra. Pasakysit kur Klaipėdoj rast tą kremą-aliejų, nuvažiuosiu šiandien pat  rolleyes.gif

OŠ stendas ir Kaune dingo iš Iki verysad.gif

QUOTE(Thea! @ 2012 09 17, 16:44)
merginos, as gal cia ne i tema, bet kur Kaune perkat pigiu ir geru pedkelniu? reikia rudu,plonu,tokias labai draskau,tai reikia uzsipirkti,kad netektu nuogom kojom vestuvese dalyvauti doh.gif  biggrin.gif

Perku Norfoj po 4,19 lt, jei skubiai prireikia, o akciinių nebeturiu (šiaip perku per akcijas bet kuriam PC)
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 09 17, 16:08)
tokiu atveju, kaip ir man, lieka internetu pirkti rolleyes.gif www.elevita.lt tik kainos didesnės, ir dar siuntimas prisideda 8Lt doh.gif

Kai kremo kaina 4.15 Lt dabar, tai mokėt 8 Lt už siuntimą kišenę truputį drasko dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Zai @ 2012 09 17, 18:47)
Kai kremo kaina 4.15 Lt dabar, tai mokėt 8 Lt už siuntimą kišenę truputį drasko  dry.gif

thumbup.gif
Atsakyti