Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

As naudoju sia Elfos intymke, bekvapis gelis. Zinau , kad si geli kurdami gamintojai labai atliko daug tyrimu ir bandymu. Tiesa, jis kiek brangesnis nei tas spalvotas , kuri Donstop naudoja.
http://www.elfa.ua/o..._are/1302/8164/
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 09 16, 10:18)
As naudoju sia Elfos intymke, bekvapis gelis. Zinau , kad si geli kurdami gamintojai labai atliko daug tyrimu ir bandymu. Tiesa, jis kiek brangesnis nei tas spalvotas , kuri Donstop naudoja.
http://www.elfa.ua/o..._are/1302/8164/

Aš šitą naudojau prieš spalvotą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 09 16, 10:35)
Aš šitą naudojau prieš spalvotą  biggrin.gif

Ir kaip ?
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 09 13, 12:41)
Siandien nugriebiau dar sia plauku kauke uz 7lt. Stovejau ir galvojau gera ji ar n,nes kazkada buvau skaiciusi,bet pardaveja ikalbejo  doh.gif  biggrin.gif

as esu isbandzius visas spalvas, as pirkau sia todel kad turejau sausus plaukus ir sausa galvos ora.
bet si kaukia man labai gera, plaukai svelnus, purus, issisukuoja gerai, ir kas man svarbiausia drekina. (kitos spalvos nepatiko)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 16 rugsėjo 2012 - 13:07
QUOTE(merselle @ 2012 09 06, 21:20)
kokie atsiliepimai:
sampunas su placenta, maciau ir balzamas yra.

Nusipirkau as ta sampuna su placenta. jai nedidedu kaukes tai nelabai man tie plaukai vien po sampuno g.gif daugiau nepirksiu schmoll.gif

sis sampunas patinka dar man, ispurina labai plaukucius
user posted image

crisan anti schuppen shampoo
patinka si sampunas labai.perkuosi kai akcija buna. labai patinka (kvapas labiau vyriskas)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 16 rugsėjo 2012 - 14:04
Man nelabai patiko išgirtas "Eveline" kremas g.gif. Drėkinimo mažoka ir pats produktas turi riebumo. Nebepirkčiau.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 16 rugsėjo 2012 - 14:48
QUOTE(Victorious @ 2012 09 16, 15:44)
Man nelabai patiko išgirtas "Eveline" kremas g.gif. Drėkinimo mažoka ir pats produktas turi riebumo. Nepirkčiau ir pigiai.

Man irgi šis nelabai patinka (turiu amžiaus grupei 25+), trūksta drėkinimo, atrodo pasitepi, truputi pabūdi ir atrodo, kad iš viso niekuo netepei, net patraukia odą.
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 09 08, 13:45)
jis siaip skirtas pavieniams spuogeliams tepti,bet jau kuri laika vakarais ji tepu ant viso veido. galiu pasakyti,kad stebuklingai veikia, "uzgesina" tuos aktyvius spuogus, oda palieka lygi ir svari. idomu butu pabandyti kitus sios linijos produktus, pvz prausikli ar tonika, gal kas bandete? 4u.gif

turiu kaukia, tai pasaldo gerai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos forumietes! Seniai skaitau jusu temas, bet tik dabar prisiruosiau pati parodyti ka naudoju 4u.gif siaip labiausiai is serijos ,,pigi bet neprasta" naudoju plaukuciams mirksiukas.gif labai patinka dead sea kauke plaukams, rzepa serumas plaukams, rzepa tonikas plaukams, veidui viska naudoju is natura siberica riebiai odai(pieneli, tonika, dienini, naktini kremus, taip pat paakiams ax.gif ) sampunu kol kas neatradus schmoll.gif siandien galbut uzsuksiu i elevitos parduotuve isigyti taip pat sibericos sampuna su balzamu, galbut dar organic shop, niekad neesu bandziusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2012 09 14, 17:50)
Labai patiko Diplona sampunas ir balzamas sausiems plaukams,nors mano saknys riebios o nuo puses plauko ilgio jau stipriai sausejantis,man idealiai tiko.Neatsimenu kad turejau tokius svelnius ir blizgius plaukus. wub.gif
Niekad negalvojau kad uz tokia kaina galima is ties tureti rezultata stulbinanti.Anksciau tokius plaukus kad tureciau tekdavo paploti ne mazai pinigu doh.gif
user posted image

as turiu toki dazytiems plaukams, irgi labai patenkinta juo esu.
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 09 17, 08:47)
as turiu toki dazytiems plaukams, irgi labai patenkinta juo esu.

\esu ir as isbandziusi, i pabaiga buteliukui einanat pradejo sausinti plaukus rolleyes.gif nebepirkciau ax.gif

OS niekur nerandu klaipedoje. gal galetu kas pagelbeti? 4u.gif
Atsakyti
Sioje temoje atradau "REVIVOR" kaukę plaukams, naudoju ja jau beveik pusmetis ir vis dar neatsidziaugiu, plaukai po jos lieka minksti, purus, svelnus, lengvai sukuojami. Natūraliai mano plaukų šalnys riebios, o galiukai sausėjantys, tai paluti juos tenka kiekieną diena, kauke naudoju kaip balzamą t.y kiekvieną dieną po sampūno. Šiuo metu Eurokos'e joms akcija po 6,89 Lt, šiaip kainuoja apie 10 LT.
Atsakyti