Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

Labutis, gal kas žinote gerų servetėlių veidui valyt? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(WildWildWest @ 2012 09 14, 19:23)
4u.gif
Kur pirkot? 4u.gif

Eurokose dabar jam akcija 600ml- 10,99lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Turejau geltona MilMil kauke su kokosais, ypatingo poveikio nebuvo, labai skysta ax.gif

Diplomos balzamas briunietems irgi nepatiko, keistas kvapas, skystas ir jokio drekinimo bei spalvos ax.gif

nusiprikau visa serija Dr. Sante Cucumber serija misriai odai (prausimosi putas 8,25lt, tonika 8,79lt, dienini krema 9,89lt, taskini krema nuo spuogu 6,59, veido svetikli-kauke 8,79lt)

user posted image

teigiama ispudi paliko kol kas tik prausimosi putos, svariai nuplauna net rysku makiaza, nesausina odos, malonaus kvapo, 10 balu

Toniko kvapas agurkinis, tik is pradziu juntamas, paskui isgaruoja, veidas lieka gaivus ir svarus, jokio lipnumo, minusas gal didele pakuote net 200ml biggrin.gif

Dieninio kremo dar nebandziau

Taskinis kremas nuo spuogu toks siaip sau, manau neveiksmingas

Sveitiklis kauke, patiko, oda svelni ir kazkiek pravalo poras, duociau gal 8 balus

Atsakyti
QUOTE(knoti @ 2012 09 15, 08:28)
Labutis, gal kas žinote gerų servetėlių veidui valyt?  mirksiukas.gif

user posted image
user posted image
yra visokiu rušiu dažnai pildoma
www.assorti.lt

man jos tobulos jau kokius 3metus, kaina iki 4lt. dydeles storos ir tikrai dregnos, makiaža nuvalau su 1vnt

dar geros bet po PURE serijos atradimo pamirštos, yra kiekvienam EUROKOSE, tik neradau nuotraukos dydelio ipakavimo su plasmasiniu dangteliu thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 15 rugsėjo 2012 - 10:48
Atradau puikų intymios higienos prausiklį:

user posted image

Gamintojas Elfa, linija Fresh juice, kvapas Afrodita (vyšnių - vanilės). Be to, kad gerai prausia, nesausina, užtikriną švarą ir gaivą ilgam, dar ir nuostabiai kvepia bigsmile.gif Nežinau, ar visoms patiks stipriai kvepianti tokio pobūdžio priemonė, bet aš dėl savęs žinau, kad daugiau bekvapių prausiklių nebepirksiu ax.gif Martina, kaina iki 10 lt Dar yra mangų kvapo.

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 09 15, 12:22)

user posted image

Gamintojas Elfa, linija Fresh juice, kvapas Afrodita (vyšnių - vanilės). Be to, kad gerai prausia, nesausina, užtikriną švarą ir gaivą ilgam, dar ir nuostabiai kvepia  bigsmile.gif  Nežinau, ar visoms patiks stipriai kvepianti tokio pobūdžio priemonė, bet aš dėl savęs žinau, kad daugiau bekvapių prausiklių nebepirksiu  ax.gif  Martina, kaina iki 10 lt Dar yra mangų kvapo.

O Jūs manote, kad prausiklis prifarširuotas stiprių kvapu tinkamas intymiai higienai ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2012 09 15, 10:03)

Norėjau nusipirkti kaip tik šį šampūną, bet paskaičiau sudėtį ir apsigalvojau... lotuliukas.gif Nesu išprotėjusi dėl natūralių produktų, bet etiketes skaitau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 09 15, 10:38)

dar geros bet po PURE serijos atradimo pamirštos, yra kiekvienam EUROKOSE, tik neradau nuotraukos dydelio ipakavimo su plasmasiniu dangteliu thumbup.gif
user posted image

sios serveteles mano megstamiausios,nors naudoju tik pries soliariuma nusivalyti makiaza,o siaip veida prausiu,nes kad ir nusivalius nesijauciu svari doh.gif jau toks isitikinimas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Bonheur* @ 2012 09 15, 15:15)
Norėjau nusipirkti kaip tik šį šampūną, bet paskaičiau sudėtį ir apsigalvojau... lotuliukas.gif Nesu išprotėjusi dėl natūralių produktų, bet etiketes skaitau ax.gif

siap as irgi visad skaitau etiketes,ir naudodavau daugiau prie naturalaesniu esancias priemones kaip ORGANIX BEAUTY PURE ,Natura Siberica,Baikal ir ttt....
Bet si kart negalejau atsispirti pagundai,nes labai jau daug girdejau is pazystamu siam produktui pagyru,bet buten siam sausiems plaukams,o ne dazytiems smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzestina: 15 rugsėjo 2012 - 17:56
QUOTE(Pikciurna_ @ 2012 09 15, 14:05)
O Jūs manote, kad prausiklis prifarširuotas stiprių kvapu tinkamas intymiai higienai ?  biggrin.gif

To paties norėjau klausti biggrin.gif kažkaip nelabai....
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 09 15, 12:22)

user posted image

Gamintojas Elfa, linija Fresh juice, kvapas Afrodita (vyšnių - vanilės). Be to, kad gerai prausia, nesausina, užtikriną švarą ir gaivą ilgam, dar ir nuostabiai kvepia  bigsmile.gif  Nežinau, ar visoms patiks stipriai kvepianti tokio pobūdžio priemonė, bet aš dėl savęs žinau, kad daugiau bekvapių prausiklių nebepirksiu  ax.gif  Martina, kaina iki 10 lt Dar yra mangų kvapo.

Man toks prausiklis labai alergizuoja, nors kvapas tai nuostabus
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2012 09 15, 12:03)

Aiškutis, beje mačiau šiandien jį ir Martinoje, kaina 12.99. Rūpi išbandyti, kai pabaigsiu senuosius.

Nusipirkau Elfos sos linijos prausiklį, jau trečią. Labai patinka, tik kvapas plasmasės biggrin.gif Gerai nuplauna, putoja ir yra antibakterinis, kas svarbu mano linkusiai spuoguotis odai.
Tušai pasirodė brangoki blush2.gif Ankščiau lyg ir pigiau kainavo g.gif Lauksiu, gal kokia akcija bus, nebuvo dar skubu...
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2012 09 15, 14:05)
O Jūs manote, kad prausiklis prifarširuotas stiprių kvapu tinkamas intymiai higienai ?  biggrin.gif

Taip, aš manau, kad tinkamas, nes naudoju jį jau antrą mėnesį ir negaliu atsidžiaugti 4u.gif Bet aš anoje žinutėje rašiau, kad turbūt ne visoms patiks, turėdama omeny, kad prekė specifinė. Kiekvienas turi teisę rinktis mirksiukas.gif
Atsakyti