Labutis, gal kas žinote gerų servetėlių veidui valyt?
QUOTE(WildWildWest @ 2012 09 14, 19:23)
Eurokose dabar jam akcija 600ml- 10,99lt
Turejau geltona MilMil kauke su kokosais, ypatingo poveikio nebuvo, labai skysta
Diplomos balzamas briunietems irgi nepatiko, keistas kvapas, skystas ir jokio drekinimo bei spalvos
nusiprikau visa serija Dr. Sante Cucumber serija misriai odai (prausimosi putas 8,25lt, tonika 8,79lt, dienini krema 9,89lt, taskini krema nuo spuogu 6,59, veido svetikli-kauke 8,79lt)
teigiama ispudi paliko kol kas tik prausimosi putos, svariai nuplauna net rysku makiaza, nesausina odos, malonaus kvapo, 10 balu
Toniko kvapas agurkinis, tik is pradziu juntamas, paskui isgaruoja, veidas lieka gaivus ir svarus, jokio lipnumo, minusas gal didele pakuote net 200ml
Dieninio kremo dar nebandziau
Taskinis kremas nuo spuogu toks siaip sau, manau neveiksmingas
Sveitiklis kauke, patiko, oda svelni ir kazkiek pravalo poras, duociau gal 8 balus
Diplomos balzamas briunietems irgi nepatiko, keistas kvapas, skystas ir jokio drekinimo bei spalvos
nusiprikau visa serija Dr. Sante Cucumber serija misriai odai (prausimosi putas 8,25lt, tonika 8,79lt, dienini krema 9,89lt, taskini krema nuo spuogu 6,59, veido svetikli-kauke 8,79lt)
teigiama ispudi paliko kol kas tik prausimosi putos, svariai nuplauna net rysku makiaza, nesausina odos, malonaus kvapo, 10 balu
Toniko kvapas agurkinis, tik is pradziu juntamas, paskui isgaruoja, veidas lieka gaivus ir svarus, jokio lipnumo, minusas gal didele pakuote net 200ml
Dieninio kremo dar nebandziau
Taskinis kremas nuo spuogu toks siaip sau, manau neveiksmingas
Sveitiklis kauke, patiko, oda svelni ir kazkiek pravalo poras, duociau gal 8 balus
QUOTE(knoti @ 2012 09 15, 08:28)
Labutis, gal kas žinote gerų servetėlių veidui valyt?
yra visokiu rušiu dažnai pildoma
www.assorti.lt
man jos tobulos jau kokius 3metus, kaina iki 4lt. dydeles storos ir tikrai dregnos, makiaža nuvalau su 1vnt
dar geros bet po PURE serijos atradimo pamirštos, yra kiekvienam EUROKOSE, tik neradau nuotraukos dydelio ipakavimo su plasmasiniu dangteliu
Atradau puikų intymios higienos prausiklį:
Gamintojas Elfa, linija Fresh juice, kvapas Afrodita (vyšnių - vanilės). Be to, kad gerai prausia, nesausina, užtikriną švarą ir gaivą ilgam, dar ir nuostabiai kvepia Nežinau, ar visoms patiks stipriai kvepianti tokio pobūdžio priemonė, bet aš dėl savęs žinau, kad daugiau bekvapių prausiklių nebepirksiu Martina, kaina iki 10 lt Dar yra mangų kvapo.
Gamintojas Elfa, linija Fresh juice, kvapas Afrodita (vyšnių - vanilės). Be to, kad gerai prausia, nesausina, užtikriną švarą ir gaivą ilgam, dar ir nuostabiai kvepia Nežinau, ar visoms patiks stipriai kvepianti tokio pobūdžio priemonė, bet aš dėl savęs žinau, kad daugiau bekvapių prausiklių nebepirksiu Martina, kaina iki 10 lt Dar yra mangų kvapo.
QUOTE(dontstop @ 2012 09 15, 12:22)
O Jūs manote, kad prausiklis prifarširuotas stiprių kvapu tinkamas intymiai higienai ?
QUOTE(dzestina @ 2012 09 15, 10:03)
Norėjau nusipirkti kaip tik šį šampūną, bet paskaičiau sudėtį ir apsigalvojau... Nesu išprotėjusi dėl natūralių produktų, bet etiketes skaitau
QUOTE(julkanos @ 2012 09 15, 10:38)
dar geros bet po PURE serijos atradimo pamirštos, yra kiekvienam EUROKOSE, tik neradau nuotraukos dydelio ipakavimo su plasmasiniu dangteliu
sios serveteles mano megstamiausios,nors naudoju tik pries soliariuma nusivalyti makiaza,o siaip veida prausiu,nes kad ir nusivalius nesijauciu svari jau toks isitikinimas
Papildyta:
QUOTE(Bonheur* @ 2012 09 15, 15:15)
Norėjau nusipirkti kaip tik šį šampūną, bet paskaičiau sudėtį ir apsigalvojau... Nesu išprotėjusi dėl natūralių produktų, bet etiketes skaitau
siap as irgi visad skaitau etiketes,ir naudodavau daugiau prie naturalaesniu esancias priemones kaip ORGANIX BEAUTY PURE ,Natura Siberica,Baikal ir ttt....
Bet si kart negalejau atsispirti pagundai,nes labai jau daug girdejau is pazystamu siam produktui pagyru,bet buten siam sausiems plaukams,o ne dazytiems
QUOTE(Pikciurna_ @ 2012 09 15, 14:05)
O Jūs manote, kad prausiklis prifarširuotas stiprių kvapu tinkamas intymiai higienai ?
To paties norėjau klausti kažkaip nelabai....
QUOTE(dontstop @ 2012 09 15, 12:22)
Man toks prausiklis labai alergizuoja, nors kvapas tai nuostabus
QUOTE(dzestina @ 2012 09 15, 12:03)
Aiškutis, beje mačiau šiandien jį ir Martinoje, kaina 12.99. Rūpi išbandyti, kai pabaigsiu senuosius.
Nusipirkau Elfos sos linijos prausiklį, jau trečią. Labai patinka, tik kvapas plasmasės Gerai nuplauna, putoja ir yra antibakterinis, kas svarbu mano linkusiai spuoguotis odai.
Tušai pasirodė brangoki Ankščiau lyg ir pigiau kainavo Lauksiu, gal kokia akcija bus, nebuvo dar skubu...
QUOTE(Pikciurna_ @ 2012 09 15, 14:05)
Taip, aš manau, kad tinkamas, nes naudoju jį jau antrą mėnesį ir negaliu atsidžiaugti Bet aš anoje žinutėje rašiau, kad turbūt ne visoms patiks, turėdama omeny, kad prekė specifinė. Kiekvienas turi teisę rinktis